Author Topic: LG 3D CoD6 MW2 3vs3 GNet Tournament!!!  (Read 65087 times)

adbyy

• 222 HERO!~
  • Do you even lift,bro?!!
Re: LG 3D CoD6 MW2 3vs3 GNet Tournament!!!
« Reply #300 on: October 05, 2010, 10:38:32 PM »
guys tha m apadhsetai pote st erwthma mou?Tha ginei kana cod4 lan kata Xristougenna meria??
« Last Edit: October 05, 2010, 10:42:32 PM by adbyy »

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
« Reply #301 on: October 05, 2010, 10:46:44 PM »
Πολλά ρωτάς, μπάλες.
 Τι θα γίνει με τα 15χρονα, η κατάσταση δεν παλεύεται άλλο. Adby,ζωάρα δεν έχεις οικογένεια; Τι σκατά αγωγή παίρνεις από το σπίτι σου; Μάθε να μιλάς, πήγαινε σχολείο. Προκαλείς ρε νιάνιαρο cu@lan και ιστορίες; Ε ρε παναγίες

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΞΗ!!!
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #302 on: October 05, 2010, 10:57:41 PM »
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!

Δικαιώματα η διεύθυνση?  >:D >:D

adbyy

• 222 HERO!~
« Reply #303 on: October 05, 2010, 11:04:16 PM »
Πολλά ρωτάς, μπάλες.
 Τι θα γίνει με τα 15χρονα, η κατάσταση δεν παλεύεται άλλο. Adby,ζωάρα δεν έχεις οικογένεια; Τι σκατά αγωγή παίρνεις από το σπίτι σου; Μάθε να μιλάς, πήγαινε σχολείο. Προκαλείς ρε νιάνιαρο cu@lan και ιστορίες; Ε ρε παναγίες

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΞΗ!!!
Καμία σχέση λαθος κατάλαβες ,εγω απλα θελω να αποδειξω οτι ξερω να παιζω και θελω να αποκαταστησω την φημη μου.Επι προσθετα εγω δεν σου εβρισα την οικογενεια με πιο δικαιωμα βριζεις την δικη μου.Επισης,δεν σε ξερω καν πως ερχεσαι και με βριζεις.Εγω προσπαθω να ειμε καλος απεναντι σας .

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #304 on: October 05, 2010, 11:48:05 PM »
EGW EIMAI POLYYYYY PIO OMORFOSSSSSSSSS  8)

oxi ?
den exo vgei kala edw. -.-
« Last Edit: October 05, 2010, 11:49:57 PM by Hitmanchris »
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #305 on: October 06, 2010, 01:11:11 AM »
guys tha m apadhsetai pote st erwthma mou?Tha ginei kana cod4 lan kata Xristougenna meria??

εχω ακουσε οτι για λαν καταστασεις υπαρχουν κατι ωραια hax με καμπανακια.ισχιει?
lowrje μην το σχολιασεις εσυ αυτο.8ελω απαντηση απο χ9er...

KKELHS

• CBWARRIOR.
« Reply #306 on: October 06, 2010, 04:41:29 AM »
Καμία σχέση λαθος κατάλαβες ,εγω απλα θελω να αποδειξω οτι ξερω να παιζω και θελω να αποκαταστησω την φημη μου*.Επι προσθετα εγω δεν σου εβρισα την οικογενεια με πιο δικαιωμα βριζεις την δικη μου.Επισης,δεν σε ξερω καν πως ερχεσαι και με βριζεις.Εγω προσπαθω να ειμε καλος απεναντι σας .

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το post μου και δε βρίσκω το σημείο που σου "βρίζω την οικογένεια", άρα δε ξέρεις να διαβάζεις. Anw δε πίστευα ποτέ ότι θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω σε τέτοιου είδους παπαριές. Με χαροποίησε όμως το γεγονός ότι έγραψες σωστά ελληνικά.

*θελω να αποδειξω οτι ξερω να παιζω και θελω να αποκαταστησω την φημη μου: ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για όνομα του θεού.. Δεν έχεις φήμη αλλά και να αποκτήσεις θα είναι κακή. Είναι απλά ένα παιχνίδι!!!!!! Τι θες να αποδείξεις και μλκίες μου τσαμπουνάς; Απόδειξε ρε μάνα μου ότι είσαι άνθρωπος που θα βγει στη κοινωνία και θα πετύχει κάτι, στους γύρω σου. Εδώ δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα, γιατί πολύ απλά κανείς δε δίνει δεκάρα για σένα, για το ποιος είσαι και τι συμβολίζεις!
                                                                                                                                                                                                                          Γ*μημένα παιδάκια
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

pancy

• DV zombie
« Reply #307 on: October 06, 2010, 05:16:54 AM »
kabanakia einai oldschol

pleon h doulia ginete kai me bluetooth

adbyy

• 222 HERO!~
« Reply #308 on: October 06, 2010, 03:33:25 PM »
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το post μου και δε βρίσκω το σημείο που σου "βρίζω την οικογένεια", άρα δε ξέρεις να διαβάζεις. Anw δε πίστευα ποτέ ότι θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω σε τέτοιου είδους παπαριές. Με χαροποίησε όμως το γεγονός ότι έγραψες σωστά ελληνικά.

*θελω να αποδειξω οτι ξερω να παιζω και θελω να αποκαταστησω την φημη μου: ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για όνομα του θεού.. Δεν έχεις φήμη αλλά και να αποκτήσεις θα είναι κακή. Είναι απλά ένα παιχνίδι!!!!!! Τι θες να αποδείξεις και μλκίες μου τσαμπουνάς; Απόδειξε ρε μάνα μου ότι είσαι άνθρωπος που θα βγει στη κοινωνία και θα πετύχει κάτι, στους γύρω σου. Εδώ δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα, γιατί πολύ απλά κανείς δε δίνει δεκάρα για σένα, για το ποιος είσαι και τι συμβολίζεις!
                                                                                                                                                                                                                          Γ*μημένα παιδάκια
Ε τοτε γιατι ασχολισε μαζι μου ,αφου ο ιδιος λες "Εδώ δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα, γιατί πολύ απλά κανείς δε δίνει δεκάρα για σένα, για το ποιος είσαι και τι συμβολίζεις!"Και μετα μου παραπονιεσαι για 15χρονα που υπαρχουνε στο cod.gr,απο την στιγμη που εσυεχεις φτασει σε μια χ υλικια μεγαλυτερη απο την δικια μου και ακομα ασχολισε.

KKELHS

• CBWARRIOR.
« Reply #309 on: October 06, 2010, 05:19:52 PM »
Στο λέω για να μη χάνεις τον χρόνο σου.. Ούτε εσύ αλλά ούτε και εμείς.

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #310 on: October 06, 2010, 06:00:10 PM »
ante re malakes flame ligo perisotero

ayta ta topics einai san to lost diavazeis 15 selides flame apanota, kolas kai meta perimeneis na vgei to kainourgio episodio opos to lots

$at@n4c fAc

• CBWARRIOR.
« Reply #311 on: October 06, 2010, 06:15:51 PM »
και το few

adbyy

• 222 HERO!~
« Reply #312 on: October 06, 2010, 06:20:14 PM »
Στο λέω για να μη χάνεις τον χρόνο σου.. Ούτε εσύ αλλά ούτε και εμείς.
Ok,τοτε αμα το ενοουσες ετσι οκ :D

chesteR!

• DV zombie
« Reply #313 on: October 06, 2010, 06:36:39 PM »
απο τι υλικα φτιαχνεται η υλικια?
Hey dude,where's my KaR ?

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #314 on: October 06, 2010, 07:35:27 PM »
συνταγή της γιαγιάς απο σμύρνη φιλοsch.