Author Topic: LG 3D CoD6 MW2 3vs3 GNet Tournament!!!  (Read 65210 times)

sAVAZz

• DV zombie
Re: LG 3D CoD6 MW2 3vs3 GNet Tournament!!!
« Reply #120 on: October 03, 2010, 08:49:08 PM »
hi.το λοιπον γτ δεν ηρ8ες αυτα να μου τα πεις εκει?αφου κα8ησαμε να παιξουμε μετα απο 6 ωρες ξισιματος και απειρης μαλακιας διχως την συντροφια της κοπελας απο την LG λεω στον κοτσιλη οτι @@ ειναι το 3Δ παλι τιποτα δν βλεπουμε και πεταγεται ενα παλικαρι απο πισω και παταει κατι στην συσκευη εκει και κα8αριζει η εικονα.οχι ομως μονο σε μενα αλλα σε ολη την ομαδα...μπορεις να ρωτησεις τον hitmanchris που κα8οταν απο πισω.δευτερον χωρις τα γυαλια εχεις μειονεκτημα στο παιχνιδι γτ ολα ειναι 8ολα αμα το προσε3ες....οποτε υπερ σας ηταν και αυτο.να σχολιασω και τον αδμιν αστεριο που ο αν8ρωπος ηταν απλα για τον πεοντα.τετοιος αδμιν που κα8εται και κανει chat με γομενακια σε facebook,skype kai msn μπορω να γινω kai εγω.καμια σχεση με τους αδμιν της Καλι8εας που μας παρακαλαγανε να μας συνδεσουν ποντικια και τα λοιπα αντι να κα8ονται να μουνοδουλιαζουν.Το χειροτερο που εκανε ηταν οτι εχω μεινει ρε φιλε 1ν1 και ερχεσαι και με αρπαζεις απο τον ωμο για να φορεσω τα γυαλια :o :o :o :oπlklc....αντι να ερ8εις να ρυ8μισεις τους σερβερ αφηνεις εμας να το κανουμε βαζοντας ο κα8ενας οτι ρυ8μισει 8ελει....εχεις και την αγενεια απο πανω να ερχεσαι να μας λες να κανουμε και γρηγορα γτ στις 7 πρεπει να γινει βραβευση???στην ζβουτσαμας....να βοη8ουσες να τελειωναμε πιο γρηγορα.

adbyy ακομα γελαω με την φραση σου ειμαστε preinvite sto mw2....επισης εγω κιουπαντ εσυ?
τελος μετα τον αγωνα οι απο πισω μου λεγανε κατι για σπεκς που στελνατε....

τεσπα το οτι στις 50 ομαδες 4 τεαμς κα8αρα cod4 κατεφεραν να τερματησουν στην 10αδα φανερωνει ποσο low ειναι το επιπεδο σε αυτο τον παιχνιδι,auta

ps:οι αδμιν στην Καλι8εα αφηναν χωρις γυαλια εφοσον μειονεκτημα σου ηταν να μην τα φορεσεις και τα δικα σου ματια 8α χαλασεις οποτε πιο το προβλημα σου ακριβως?
« Last Edit: October 03, 2010, 08:55:33 PM by sAVAZz »

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #121 on: October 03, 2010, 08:54:41 PM »
hahah

nITRO

• Ranked Pubzorz!
« Reply #122 on: October 03, 2010, 08:57:47 PM »
hi.το λοιπον γτ δεν ηρ8ες αυτα να μου τα πεις εκει?αφου κα8ησαμε να παιξουμε μετα απο 6 ωρες ξισιματος και απειρης μαλακιας διχως την συντροφια της κοπελας απο την LG λεω στον κοτσιλη οτι @@ ειναι το 3Δ παλι τιποτα δν βλεπουμε και πεταγεται ενα παλικαρι απο πισω και παταει κατι στην συσκευη εκει και κα8αριζει η εικονα.οχι ομως μονο σε μενα αλλα σε ολη την ομαδα...μπορεις να ρωτησεις τον hitmanchris που κα8οταν απο πισω.δευτερον χωρις τα γυαλια εχεις μειονεκτημα στο παιχνιδι γτ ολα ειναι 8ολα αμα το προσε3ες....οποτε υπερ σας ηταν και αυτο.να σχολιασω και τον αδμιν αστεριο που ο αν8ρωπος ηταν απλα για τον πεοντα.τετοιος αδμιν που κα8εται και κανει chat με γομενακια σε facebook,skype kai msn μπορω να γινω kai εγω.καμια σχεση με τους αδμιν της Καλι8εας που μας παρακαλαγανε να μας συνδεσουν ποντικια και τα λοιπα αντι να κα8ονται να μουνοδουλιαζουν.Το χειροτερο που εκανε ηταν οτι εχω μεινει ρε φιλε 1ν1 και ερχεσαι και με αρπαζεις απο τον ωμο για να φορεσω τα γυαλια :o :o :o :oπlklc....αντι να ερ8εις να ρυ8μισεις τους σερβερ αφηνεις εμας να το κανουμε βαζοντας ο κα8ενας οτι ρυ8μισει 8ελει....εχεις και την αγενεια απο πανω να ερχεσαι να μας λες να κανουμε και γρηγορα γτ στις 7 πρεπει να γινει βραβευση???στην ζβουτσαμας....να βοη8ουσες να τελειωναμε πιο γρηγορα.

adbyy ακομα γελαω με την φραση σου ειμαστε preinvite sto mw2....επισης εγω κιουπαντ εσυ?

τεσπα το οτι στις 50 ομαδες 4 τεαμς κα8αρα cod4 κατεφεραν να τερματησουν στην 10αδα φανερωνει ποσο low ειναι το επιπεδο σε αυτο τον παιχνιδι,auta

ps:οι αδμιν στην Καλι8εα αφηναν χωρις γυαλια εφοσον μειονεκτημα σου ηταν να μην τα φορεσεις και τα δικα σου ματια 8α χαλασεις οποτε πιο το προβλημα σου ακριβως?

+100000000 ti na pei kaneis ! Ama omws o allos einai preinvite sto mw2 kai exei kai tin Qpad tou ofeiloumai sebasmo !!!

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #123 on: October 03, 2010, 08:58:45 PM »
poios to pire adbyy file m?

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #124 on: October 03, 2010, 08:59:31 PM »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #125 on: October 03, 2010, 09:06:34 PM »
xD
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

adbyy

• 222 HERO!~
  • Do you even lift,bro?!!
« Reply #126 on: October 03, 2010, 09:16:47 PM »

To paixnidi den suckarei autoi p paizoune suckaroune kai autoi p paizane cod4 den hr8ane gt kai kala einai polu fail mia xara einait  game na e3hgoume telia pername emeis twra gia sas ka8iste na paizete to 50% apo autous haxaroune kai oi alloi misoi einai etimoi na m peis to mw2 kalutero einai?oxi den lew akti tetoio apla lew oti den ginete na m les fail ena game.Episeis les blakia ama bgaleis ta gualia den blepeis 3d esu kai xamilwsdes to 3d kai mu eixes gualia xwris na exeis 3d epitides kai meta ebales pali 3d kai ebgales gualia sorry kiolas an ginomai wonnabe apla s lew re htan adikia kai st kalh7ea den eprepe na ginei auto gt legete 3dlan oxi aplo sketo lan.

adbyy

• 222 HERO!~
  • Do you even lift,bro?!!
« Reply #127 on: October 03, 2010, 09:18:55 PM »
Ree file an 8es na 3ereis oi 3enoi m eipane gia tis mplouzes gt autoi einai germanoi kai m elegan na paroume mplouzes nomizeis egw a8 eperna mplouzakia ellada hmaste eleos mu to kanate oloi 8ema kai mia xara pe3ame afotou fugate xasate tragiko match vs ragnarok animaz ktlpa.Oloi mas paradexthkan gi auto mn milas re kai katse esu kai mklebe se lan ade telos pws to lene den to sunexizoume.

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #128 on: October 03, 2010, 09:22:12 PM »
Είσαι τρόμπας.. stfu
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #129 on: October 03, 2010, 09:24:55 PM »
To paixnidi den suckarei autoi p paizoune suckaroune kai autoi p paizane cod4 den hr8ane gt kai kala einai polu fail mia xara einait  game na e3hgoume telia pername emeis twra gia sas ka8iste na paizete to 50% apo autous haxaroune kai oi alloi misoi einai etimoi na m peis to mw2 kalutero einai?oxi den lew akti tetoio apla lew oti den ginete na m les fail ena game.Episeis les blakia ama bgaleis ta gualia den blepeis 3d esu kai xamilwsdes to 3d kai mu eixes gualia xwris na exeis 3d epitides kai meta ebales pali 3d kai ebgales gualia sorry kiolas an ginomai wonnabe apla s lew re htan adikia kai st kalh7ea den eprepe na ginei auto gt legete 3dlan oxi aplo sketo lan.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ SUCKAREI ΑΥΤΟΙ Π ΠΑΙΖΟΥΝΕ SUCKAROUNE ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ COD4 ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ ΓΤ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ FAIL ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙΤ GAME ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ HAXAROYNE ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ Μ ΠΕΙΣ ΤΟ MW2 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΚΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ Μ ΛΕΣ FAIL ΕΝΑ GAME. ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ 3D ΕΣΥ ΚΑΙ ΧΑΜΙΛΩΣΔΕΣ ΤΟ 3D ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΥΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 3D ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΛΙ 3D ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΥΑΛΛΙΑ ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ WONNABE ΑΠΛΑ Σ ΛΕΩ ΡΕ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤ ΚΑΛΗ7ΕΑ (?) ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΤ ΛΕΓΕΤΑΙ 3DLAN ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΣΚΕΤΟ ΛΑΝ!

My name is LAN.... 3DLAN.
« Last Edit: October 03, 2010, 09:26:35 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #130 on: October 03, 2010, 09:25:32 PM »
τι δεν suckarei μωρε παιχνιδι που δν χρειαζεται να εχεις αιμ????που τα οπλα δεν εχουν recoil???που το νοοβιδι ο vertigo ρωταγε με ποιο κουμπι ειναι το λean????  τεσπα δν καταλαβα τι γραφεις περι 3d γραψτα καπως πιο κατανοητα εγω σου εξηγησα αν και δεν χρειαζοταν...απλα ρωτα τον hitmanchris pοιος εκλεισε το φαιλ το 3δ...και ναι στο 3αναλεω χωρις γυαλια ειναι 8ολα εκτος αν εχεις 60 μυωπια.....τωρα πες μας ποιος το πηρε και αν εισαι ο lowrejje

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #131 on: October 03, 2010, 09:25:55 PM »
ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΛΑΝ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ΥΓ: btw φίλε lowrjee μήπως το 'ριξες στο mw2 με το φιλαρίνι σου τον quixzU γιατί στο 4 βρώμισε το δωμάτιό σας από τα τσιτς? γελοίοι τυποι.
« Last Edit: October 03, 2010, 09:27:40 PM by pkchUU. »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #132 on: October 03, 2010, 09:28:50 PM »
ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ HAXAROYNE ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ Μ ΠΕΙΣ ΤΟ MW2 ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ
all we 'll do ♫
every day

pres1o

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #133 on: October 03, 2010, 09:34:10 PM »
ka8iste na paizete to 50% apo autous haxaroune
ejperience
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #134 on: October 03, 2010, 09:37:38 PM »
ALEXOUKO MPES KANA TS ZGAMW