Κλαψ.... Ενταξει μαγκες αφηστε το. Καθεστε και κλαιτε σαν τις γκομενες επειδη χασατε απο 13χρονα και τωρα σας φταιει το mw2, και το παιζετε και cool επειδη ποσταρετε παρακμιακες εικονες σαν τα nerdakia. Το πρωταθλημα ηταν 3D, το ξερατε. Γιατι κλαιγεστε? Τι ηθελες να σου δωσουν για να παιξεις? Κυαλια? Αν δεν γουσταρες τα εβγαζες και εφευγες.
hi.το λοιπον γτ δεν ηρ8ες αυτα να μου τα πεις εκει?αφου κα8ησαμε να παιξουμε μετα απο 6 ωρες ξισιματος και απειρης μαλακιας διχως την συντροφια της κοπελας απο την LG λεω στον κοτσιλη οτι @@ ειναι το 3Δ παλι τιποτα δν βλεπουμε και πεταγεται ενα παλικαρι απο πισω και παταει κατι στην συσκευη εκει και κα8αριζει η εικονα.οχι ομως μονο σε μενα αλλα σε ολη την ομαδα...μπορεις να ρωτησεις τον hitmanchris που κα8οταν απο πισω.δευτερον χωρις τα γυαλια εχεις μειονεκτημα στο παιχνιδι γτ ολα ειναι 8ολα αμα το προσε3ες....οποτε υπερ σας ηταν και αυτο.να σχολιασω και τον αδμιν αστεριο που ο αν8ρωπος ηταν απλα για τον πεοντα.τετοιος αδμιν που κα8εται και κανει chat με γομενακια σε facebook,skype kai msn μπορω να γινω kai εγω.καμια σχεση με τους αδμιν της Καλι8εας που μας παρακαλαγανε να μας συνδεσουν ποντικια και τα λοιπα αντι να κα8ονται να μουνοδουλιαζουν.Το χειροτερο που εκανε ηταν οτι εχω μεινει ρε φιλε 1ν1 και ερχεσαι και με αρπαζεις απο τον ωμο για να φορεσω τα γυαλια πlklc....αντι να ερ8εις να ρυ8μισεις τους σερβερ αφηνεις εμας να το κανουμε βαζοντας ο κα8ενας οτι ρυ8μισει 8ελει....εχεις και την αγενεια απο πανω να ερχεσαι να μας λες να κανουμε και γρηγορα γτ στις 7 πρεπει να γινει βραβευση???στην ζβουτσαμας....να βοη8ουσες να τελειωναμε πιο γρηγορα.
adbyy ακομα γελαω με την φραση σου ειμαστε preinvite sto mw2....επισης εγω κιουπαντ εσυ?
τελος μετα τον αγωνα οι απο πισω μου λεγανε κατι για σπεκς που στελνατε....
Προφανως εισαι κλαψας. Δεν το κατεχεις και μας πρηζεις τα @@. Αφου παιζεις CoD4 γιατι πηγες στε τουρνουα του CoD6? Αφου εφυγες απο 13χρονα.... Ενταξει συμφωνω οτι ο αδμιν ηταν λιγο χαλια, αλλα μην λες πως μπορεις να γινεις κ εσυ αδμιν με γκομενακια στο facebook. Τουλαχιστον αυτος ειχε τα γκομενακια, εσυ προφανως δεν τα εχεις, γιαυτο κλαιγεσε στο ιντερνετ. Ζωαδι.
@Josnos Οταν πας σχολειο τι κανεις? Μιλας στην διπλανη σου με τα σιδερακια ή βγαζεις MW2's tactics, γιατι παντως εχεις να πας στο 2ωρο ΓΛΩΣΣΑ(Δημοτικο) αρκετα χρονια... //Ι DO NOT TROLL YOU, I AM JUST CONCERNED ABOUT MODERN WAYS OF EDUCATION.
Δεν ξερω τι κανει ο τζοσνος οταν παει σχολειο, παντως ξερω τι κανω εγω με την μαμακα σου οταν πας εσυ σχολειο.
//I DO NOT TROLL YOU, I AM JUST CONCERNED ABOUT YOUR MUM'S SEXUAL LIFE.
Α, και επειδη πολυ βλεπω ποστς του στυλ "Ας μας τα ελεγες στο νετ, πεστα μπροστα μου" και τετιες @@διες, τι την εχετε δει, μαγκες και οτι γ@μ@τε? Πισω απο το PC λετε ρε ζωα να σας τα λεγαμε στο νετ? Απλα σας προτεινω να πηγαινετε εξω περισσοτερο. το χρειαζεστε παρα πολυ.