Author Topic: LG 3D CoD6 MW2 3vs3 GNet Tournament!!!  (Read 65141 times)

Bot-Asterios

• Ranked Pubzorz!
Re: LG 3D CoD6 MW2 3vs3 GNet Tournament!!!
« Reply #225 on: October 04, 2010, 06:26:31 PM »
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και ιδιαίτερα στις 3 πρώτες νικήτριες ομάδες.
1st. Zerdes
2nd. RTK
3rd. Rushers

http://lg3dcod.gnet.gr/Telikoi.htm

Όσο αναφορά την διοργάνωση το ότι δεν παίζω το παιχνίδι και ήτανε η 1η φορά στο παιχνίδι που κάνω τουρνουά μπορείτε να πείτε ότι δεν ήξερα τα Rules ότι ίσως μου διαφύγανε αρκετά πράγματα αλλά πιστεύω ότι κύλισε ομαλά εφόσον δεν υπήρχανε παράπονα από ομάδες κατά την διεξαγωγή του τουρνουά. Το γεγονός ότι ταξίδεψα από Θεσ/νικη και ήμουνα με λίγες ώρες ύπνο κάθε μέρα το αφήνω στην κρίση σας. Όσο αναφορά κάποια άτομα που βγαίνουνε και κράζουνε ότι μιλούσα με γκομενάκια και καθόμουνα στο pc ναι το έκανα ανα διαστήματα δεν γίνετε 10 ώρες να είμαι όρθιος πάνω από τα pc και από τα κεφάλια των παιχτών. Στα τεχνικά προβλήματα με ακουστικά/mouse/keybords που ο καθένας έφερνε τα δικά του δεν νομίζω ότι υπήρξε στιγμή που δεν βοήθησα και λυθήκανε τα προβλήματα αυτά.

Από εκεί και πέρα κάποιοι ήρθανε να ξεφτυλίσουνε το τουρνουά με την συμπεριφορά τους. Όταν απορυθμίζουνε τα 3D βάζοντας στο minimum to width και δεν βάζουνε τα 3D γιαλιά τι περιμένανε να τους πω συνεχίστε ετσι?
Το τουρνουά 3D ήτανε και δεν με όρισε η εταιρία LG(είμαι εξωτερικός συνεργάτης των GNet) εχώ κάνει αρκετά τουρνουά Lan/On-Line κυρίως σε DotA. Τώρα από εκει και έπειτα δεν εκτιμάτε kάποιοι την προσπάθεια που γίνετε να γίνονται κάποια τουρνουά μιας και δεν γίνονται συχνά. Τα "πιτσιρίκια" έχουνε μάθει την ευγενή άμυλα και τον υγιεί συνεγωνισμό! Αυτοί που ήρθανε για να σνομπάρουνε το τουρνουά να κράξουνε εμένα για την αγνοιά μου στα Rules ελπίζω να σταματήσουνε να ασχολούντε με τον αθλητισμό γενικά είτε είναι Gaming είτε είναι άλλου είδους.

Όταν κάποιοι αρχίσετε να "Adminarete" σε τουρνουά ελάτε να με κρίνετε αλλιώς δεν χρειάζετε να σας πώ πόσο σεβαστή είναι η αποψή σας... Απλά όταν χάνεις από "πιτσιρίκια" ψάχνεις να τα ρίξεις κάπου ότι έφταιξε κάτι και όχι ο ευατός σου.

« Last Edit: October 04, 2010, 06:30:29 PM by Bot-Asterios »

Bot-Asterios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #226 on: October 04, 2010, 06:45:05 PM »
Επίσης για να μην κάνω Edit εσύ που έγραψες για γκομενάκια οτί μιλούσα στο FB εσύ μιλάς με αγοράκια στο Facebook  ??? γιατί πιστεύω τα υπόλοιπα members ότι με γκομενάκια μιλάνε...

rundom

• 222 HERO!~
  • <---(oO)--<<
« Reply #227 on: October 04, 2010, 06:57:54 PM »

Όταν κάποιοι αρχίσετε να "Adminarete" σε τουρνουά ελάτε να με κρίνετε αλλιώς δεν χρειάζετε να σας πώ πόσο σεβαστή είναι η αποψή σας... Απλά όταν χάνεις από "πιτσιρίκια" ψάχνεις να τα ρίξεις κάπου ότι έφταιξε κάτι και όχι ο ευατός σου.

PSIIIT asterie...

1o: To adminiliki sou allou, Assvas, Sini, Brizolas kai alloi apo ayto to community exoun kanei 10 xiliades fores kalitera lan.

P.X.: Full support, oses wres kai an kratise to lan (10+ wres merika) + broadcast xfire me atomo na specarei + paizane kiolas.

2o: An diavazes xana to thread, mporei kai na katalavenes oti kanenas den whinare gia ta apotelesmata tou kolo 3d lan pou diorganoses.

3o: An ontws skountixes atomo me anoixto to 3d sthn othoni giati den forage gyala, eisai apla tragikos...

4o: Katse sth dota kai poly sou ne.

btw:
Το τουρνουά 3D ήτανε και δεν με όρισε η εταιρία LG(είμαι εξωτερικός συνεργάτης των GNet).
Eytyxws...
[enter random sarcastic quote here]

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #228 on: October 04, 2010, 07:06:26 PM »
Όταν κάποιοι αρχίσετε να "Adminarete" σε τουρνουά ελάτε να με κρίνετε αλλιώς δεν χρειάζετε να σας πώ πόσο σεβαστή είναι η αποψή σας...

Απο όλο το ποστ με ενόχλησε λίγο αυτό το σχόλιο.
Παρόλο που δεν ήρθα σε αυτό το τουρνουά αν και ήμουν δηλωμένος, εχω να πω πως αρκετοί απο εμάς, έχουμε παραστεί σε πολλά Lan Events στον χώρο του cod. Κάποιοι περισσότερο και κάποιοι λιγότερο.

Αν τώρα βλέπεις αρκετά μέλη του community να flamaroun/rageranoun για τους admins τότε φίλε αστέριε μάλλον κατι λάθος εσύ έχεις κάνει.

Απορώ πως δεν έχει ποστάρει ακόμη ο assvas τίποτα σχετικά με την σωστή διεξαγωγή ενός lan. Στο AGL και στο Area58 δεν θυμάμαι να παραπονέθηκε κανείς για την διεξαγωγή του τουρνούα διότι όλα εκεί όντως κυλίσαν ομαλά, κάτι μάλλον που δεν εγίνε με εσας. Και τα rules εφαρμόστηκαν και δεν υπήρχανε specs να λένε την θέση στους φίλους τους... Μάλλον για αυτό φταίει που δεν έχουμε και πολλά 12 χρονα στο community αλλα τι να κάνουμε.

Τεσπα δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

Next time be more focused μάλλον.

PS. Σταματήστε να κάνετε και άλλα ποστς όταν θέλω να κάνω το δικό μου ρε παπάρες. Αι με φέρω τον ΤΡΟΥΜΠΕΝΕΛΛΗ

Bot-Asterios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #229 on: October 04, 2010, 07:08:03 PM »
Φίλε μου το name σου μήπως το μπέρδεψες γιατί Random θα έπρεπε να είναι το σωστό.
Διάβασε στο τέλος πόσο σεβαστή είναι η δικιά σου άποψη μιας και δεν έχεις adminarei ποτέ στην ζωή σου.
Εξώ από τον χορό πολλά τραγούδια ακούγονται οταν μπείς μέσα στον χωρό τότε έλα και κρίνε εσύ εμένα.

p.s. massive ρώτα τους teammates σου από refuse για το τουρνουά
« Last Edit: October 04, 2010, 07:11:54 PM by Bot-Asterios »

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #230 on: October 04, 2010, 07:23:52 PM »
Απο θέμα Refuse το μόνο που ξέρω οτι τους ενόχλησε ήταν το aim 0 που ανέφερε και ο savaz.
Εκτός απο αύτο δεν είχαν κάποιο άλλο πρόβλημα "μάλλον".
Στο παραπάνω πόστ δεν μιλάω για την όμαδα μου αλλα γενικά για το community.

adbyy

• 222 HERO!~
  • Do you even lift,bro?!!
« Reply #231 on: October 04, 2010, 07:30:21 PM »
εγω παντως 5 λεπτα εκανα να το συνιθησω και δεν φταιει ο Αστεριος που η LG τους ειπε να το κανουνε 3D.

adbyy

• 222 HERO!~
  • Do you even lift,bro?!!
« Reply #232 on: October 04, 2010, 07:32:35 PM »
Φίλε μου το name σου μήπως το μπέρδεψες γιατί Random θα έπρεπε να είναι το σωστό.
Διάβασε στο τέλος πόσο σεβαστή είναι η δικιά σου άποψη μιας και δεν έχεις adminarei ποτέ στην ζωή σου.
Εξώ από τον χορό πολλά τραγούδια ακούγονται οταν μπείς μέσα στον χωρό τότε έλα και κρίνε εσύ εμένα.

Aστους ρε φιλε εχουνε κανει κομμα κατα του lan και του Mw2 και γενικως αυτων που αρχισαν τωρα να μπαινουνε στα κυκλωματα αυτοι ειναι πολυ pro ρε αστους μην τους χαλας την ωρα δεν εχουνε χρονο για εμας :S.

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #233 on: October 04, 2010, 07:41:08 PM »
Ρε παπάρα lowrjee μην πας να το παίξεις έξυπνος εδώ ρε μαν.
Είδαμε τι κουμάσι είσαι και εσύ, έφαγες την μπανάνα, μπήκες με νεο acc και νομίζεις πως ξεχάσαμε τις πίπες τις δικές σου και ενεργάς λες και είσαι κάποιος εντελώς νέος στο forum.

Btw ρε θα μας δείξεις επίτελους το επικυρωμένο συμβόλαιο του θείου σου με την steam επικυρωμένη απο ΚΕΠ ?

October 4
15:55   "adByY" changed name to "IDIOTA"
        October 2
22:19   "LowRjee" changed name to "adByY"

Cya..
« Last Edit: October 04, 2010, 07:43:34 PM by Massive »

pres1o

• DEMO UPLOADER!
« Reply #234 on: October 04, 2010, 07:46:12 PM »
Aστους ρε φιλε εχουνε κανει κομμα κατα του lan και του Mw2 και γενικως αυτων που αρχισαν τωρα να μπαινουνε στα κυκλωματα αυτοι ειναι πολυ pro ρε αστους μην τους χαλας την ωρα δεν εχουνε χρονο για εμας :S.
γενικα
bre dne pate na kanete oti 8elete telika les kai 8a pai8anw oxouu to - to kanete ----
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

rundom

• 222 HERO!~
  • <---(oO)--<<
« Reply #235 on: October 04, 2010, 07:50:21 PM »

"File" mou:

1on: To name mou pou kolaei me ayta pou sou grapsa?
Ama thelw to grafw kai rundwm...
Btw exw Bachelor sto Management alla eyxaristw gia thn diorthwsi bozo...

2on: Hmoun admin se allo game paliotera me 5 diaforetika 1v1 na "trexoun" taytoxrona, kai an eisai admin pou xerei ti kanei, den skountas gia na kaneis warning, ektos kai an sth dota gia na kanete warning pezete sfaliares...

3on: "File" mou twra pou mpika sto xoro, xorepse mou kana tsifteteli na mhn plirwnoun ta Gnet exwterikous synergates adika...
[enter random sarcastic quote here]

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #236 on: October 04, 2010, 07:53:35 PM »
Εντελώς off topic αλλά μην περιμένετε να σας μανατζάρει την εταιρεία ο Τοληηηηηης γιατί καήκατε  ;D ;D
Μην μου πειράζετε την αγάπη μου ρε <3

pres1o

• DEMO UPLOADER!
« Reply #237 on: October 04, 2010, 07:53:44 PM »
και μεταγραφες βλεπω
 http://www.exire-gaming.tk
ειναι που το κοψες ρε
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #238 on: October 04, 2010, 08:04:56 PM »
gia na mathete na adminarete papares prepei na grafeite sthhhhhhhhhn DAIMOUS ARCHODOULIS ACADEMY kai tha bgeite oi kaluteroi adminzores
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

donatelo

• Ranked Pubzorz!
« Reply #239 on: October 04, 2010, 08:05:41 PM »
Yo k apo emena  ;D
Eimai o Stathis gnostos se arketous os o admin apo to Gnet Marousi kai 8a i8ela na po kapia pragmatakia oson afora to tour k ta osa exoun ipo8ei edw.
1) Goustarw na grafw greeklish pros xarin sintomias, k 8a sinexisw etsi

2) Den gnorizw gia ta gegonota pou sinevisan sto katastima tou galatsiou para mono apo atoma pou mou ta aneferan.

3)Se osous stirizoun to cod4 k oxi to MW2 pragmatika den m kaigete karfi, san lan game play CoD4 poli mprosta se sxesi me MW2 alla den mporw na kanw tour se ena old game gia sovara price(oxontas xorigo apo piso p m leei MW2),einai san na kanw tour Sto Pro Evolution 2008

4)Oson afora ta adminarismata mporeis na rotiseis ka8e paixti p itan edw sto Marousi k epaikse gia to ti esti admin/διετητής (auto einai ousiastika o kirios rolos sou) + an 8es tin gnomi kapion cod4 players asvas / tyranous brizolas klp me exoun dei live na adminarw k kseroun ti soi admin eimai kai an pernaei i mpogia m.

5)To mono pragma p m katalogisan oi perissoteres omades einai pos den piga k sto galatsi na eimai admin k ekei, pisteuw omos pos o Bot-Asterios einai enas kainourgios admin k akoma ma8ainei, ka8e mera prepei na ginomaste kaliteroi k na stoxeuoume gia to kalitero. Eimai admin 4xronia k exw kanei tour apo Battlefiled mexri Football Manager. Me ton kairo ginomaste kaliteroi k auto euxomai ston neo admin tis Gnet

6)Opios exei opiodipote parapono gia tin diadikasia tou tour sto katastima sto Marousi eimai dia8esimos na er8ei na to sizitisoume na mou pei pou ekana la8os, etsi oste sto epomeno tour na eimai akoma kaliteros, proetimasmenos kai drastirios se tixon la8i pou ipepesa.

7) Telos 8elw na klisw legontas ena megalo euxaristw se olous tous Cod4 players(kirios Tyranous) opou istera apo tin prosklisi mou se ena paixnidi pou den to poli goustaroune ir8ane na simetexoune mono gia tin empiria tou 3D. Se kapiou arese se kapious oxi, einai mia empiria p den tin eixes pote...