Yo k apo emena ;D
Eimai o Stathis gnostos se arketous os o admin apo to Gnet Marousi kai 8a i8ela na po kapia pragmatakia oson afora to tour k ta osa exoun ipo8ei edw.
1) Goustarw na grafw greeklish pros xarin sintomias, k 8a sinexisw etsi
2) Den gnorizw gia ta gegonota pou sinevisan sto katastima tou galatsiou para mono apo atoma pou mou ta aneferan.
3)Se osous stirizoun to cod4 k oxi to MW2 pragmatika den m kaigete karfi, san lan game play CoD4 poli mprosta se sxesi me MW2 alla den mporw na kanw tour se ena old game gia sovara price(oxontas xorigo apo piso p m leei MW2),einai san na kanw tour Sto Pro Evolution 2008
4)Oson afora ta adminarismata mporeis na rotiseis ka8e paixti p itan edw sto Marousi k epaikse gia to ti esti admin/διετητής (auto einai ousiastika o kirios rolos sou) + an 8es tin gnomi kapion cod4 players asvas / tyranous brizolas klp me exoun dei live na adminarw k kseroun ti soi admin eimai kai an pernaei i mpogia m.
5)To mono pragma p m katalogisan oi perissoteres omades einai pos den piga k sto galatsi na eimai admin k ekei, pisteuw omos pos o Bot-Asterios einai enas kainourgios admin k akoma ma8ainei, ka8e mera prepei na ginomaste kaliteroi k na stoxeuoume gia to kalitero. Eimai admin 4xronia k exw kanei tour apo Battlefiled mexri Football Manager. Me ton kairo ginomaste kaliteroi k auto euxomai ston neo admin tis Gnet
6)Opios exei opiodipote parapono gia tin diadikasia tou tour sto katastima sto Marousi eimai dia8esimos na er8ei na to sizitisoume na mou pei pou ekana la8os, etsi oste sto epomeno tour na eimai akoma kaliteros, proetimasmenos kai drastirios se tixon la8i pou ipepesa.
7) Telos 8elw na klisw legontas ena megalo euxaristw se olous tous Cod4 players(kirios Tyranous) opou istera apo tin prosklisi mou se ena paixnidi pou den to poli goustaroune ir8ane na simetexoune mono gia tin empiria tou 3D. Se kapiou arese se kapious oxi, einai mia empiria p den tin eixes pote...