Author Topic: πρόβλημα κολλημάτων  (Read 4978 times)

Hellenic

• Ranked Pubzorz!
πρόβλημα κολλημάτων
« on: October 13, 2010, 02:03:07 PM »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Αυτό που μου χει σπάσει τα νεύρα είναι ότι παίζοντας online κάθε φορά μου σκαλώνει κυρίως όταν υπάρχει συνοστισμός παιχτών με πολλούς πυροβολισμούς κτλ. Δεν κολλάει τελειώς αλλά τρώει σκαλώματα μέχρι να ηρεμίσουν τα πράγματα και να κάτσω σε μια γωνιά. Τι στο διάολο φταίει; Μήπως η κωλοσύνδεσή μου που είναι 100.0 Mbit/sec ταχύτητα; Άλλος με τέτοια ταχύτητα έχει πρόβλημα; Το router μου είναι το Baudtec που έδινε δώρο ο ΟΤΕ όταν έκανα τη σύνδεση conn-x και μπαίνω ενσύρματα χρησιμοποιώντας καλώδιο ethernet.
Αλλιώς μήπως φταίει ότι παίζω από λάπτοπ; Acer είναι με κάρτα γραφικών GeForce 9600M GT 512 MB.
Διαφωτίστε με γτ μου τη δίνει στα νεύρα!

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
Re: πρόβλημα κολλημάτων
« Reply #1 on: October 13, 2010, 02:06:39 PM »
Το τελευταίο φταίει :)
sp.encc

Hellenic

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: October 13, 2010, 02:14:56 PM »
Έχω και τα κωλοvista που είναι βαριά. Αν τα αλλάξω σε windows 7 θα ναι καλύτερα; Πάντως άλλοι που έκαναν αυτή την αλλαγή είδαν τεράστια διαφόρα και στα παιχνίδια. Όλο λέω να τα αλλαξώ και όλο το αμελώ. Μου φαίνεται ο καιρός έφτασε  ;D

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #3 on: October 13, 2010, 02:38:57 PM »
Όχι πολλά πράγματα...
sp.encc

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #4 on: October 14, 2010, 12:40:59 AM »
κοιτα εντελώς τυχαία μιας κ το ανέφερες παραπαρα προχτες έκανα format ενα Acer του κολλητού μου με μια 9600Μ GT που σκαγε 25-70fps στο cod4 στα vista.
Του βαλα τα 7, εχωσα κ το yitch cfg και είδα διαφορά αρκετά fps . Δεν ξέρω αν θα δεις άσπρη μέρα , αλλά λογικά αντί για τυφώνα θα χεις καταιγίδα.
Τα 7 έχουν καλύτερη διαχ. μνήμης στη θέση σου θα τα έβαζα γενικότερα ασχέτως το cod.

Τέλος η 9600M GT έχει επιδόσεις μιας 8600GT/9500 σε σταθερό PC , μην ελπίζεις σε 125 κολλημένα.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Trinity

• 222 HERO!~
« Reply #5 on: October 14, 2010, 01:29:51 AM »
file moy eixa kai gw palia ta idia provlimata otan eixa to bautec kai 1 sybdesh .prota apo ola agorase ena allo ruter kai oxi tin bakandela pou dinoun .oi karta nomizo einai entaksei :)

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
« Reply #6 on: October 14, 2010, 09:16:04 AM »
Ena exw na sou po

Έχω και τα Svista
The Development of my phone :D

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #7 on: October 14, 2010, 04:17:40 PM »
εμενα το  laptop  μου εχει την 8600Μ. vista εχω κι εγω. αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.πιανω 125 σταθερα,κι αμα κατεβασω κ αλλο τα graph φτανει και 200 σταθερα. τωρα δεν 3ερω τι παιζει με σενα. εμενα παντως ειναι Ηp
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

houdos

• CBWARRIOR.
  • hax2max
« Reply #8 on: October 14, 2010, 06:04:56 PM »
tora pia ena laptop p pezei t cod4 se fusiologika epipeda dhladh 125-200 fps se normal analysh 1280x1024 h 800x600 einai arketa ftino 600-700 euro ama xoseis kana e-bay kaneis k tpt oikonomies k dn doseis ena soro lefta gia windows t exeis :P

Hellenic

• Ranked Pubzorz!
« Reply #9 on: October 15, 2010, 01:56:50 AM »
Βασικά τι είναι αυτό το fps που αναφέρετε και πού βλέπω τη τιμή του; Καλό είναι πάντως το λάπτοπ μου και σε πολύ καλή κατάσταση. aspire 5930G συγκεκριμένα είναι το μοντέλο που έχω.

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #10 on: October 15, 2010, 02:10:43 AM »
Nomizw einai kleidwmena sta 80 ta fps kai isws gia afto na trws xontra lagz.

Btw dokimase na kameis mia afto.
Otan eisai mesa sto game , pathse to plhktro pou einai aristera tou 1, dhladh to ~ kai grapse afto akrivws   /cg_drawfps 1 .
Etsi sou emfanizei ta fps (frames per second).Meta ksana pathse to plhktro ~ kai grapse afto edw /com_maxfps 125.
Kai ksanapostare.

A dokimase na rikseis kai ta graphics se sxetika xamilh analush kai ola ta alla off kai low.
« Last Edit: October 15, 2010, 02:14:27 AM by tAKR1DAC★ »

Hellenic

• Ranked Pubzorz!
« Reply #11 on: October 15, 2010, 02:24:47 PM »

Btw dokimase na kameis mia afto.
Otan eisai mesa sto game , pathse to plhktro pou einai aristera tou 1, dhladh to ~ kai grapse afto akrivws   /cg_drawfps 1 .
Etsi sou emfanizei ta fps (frames per second).Meta ksana pathse to plhktro ~ kai grapse afto edw /com_maxfps 125.
Kai ksanapostare.

Πατάω το πλήκτρο που λες αλλά δε γίνεται τπτ. Δε μπορώ να γράψω.

Επί τη ευκαιρία να πω ότι μόλις πατάω το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας για να μπω στο παιχνίδι μου εμφανίζει πρώτα το εξής μήνυμα:
Your computer appears to have changed since the last time you ran Call of Duty 4: Modern Warfare. Would you like the game to configure itself optimally for your new hardware?
This is reccomended for most people. It will change your system settings but not your controls.
          YES             NO
Πριν ένα χρόνο που πρωτοεγκατέστησα το game δε θυμάμαι να μου το βγαζε αυτό ούτε κόλλαγε νομίζω. Τι στο διάολο. Έχει κάποια συσχέτιση αυτό το μήνυμα μήπως με τα κολλήματα; Και πολλές φορές είτε πατάω yes or no πάει να το ανοίξει αλλά με ξαναβγάζει στην επιφάνεια εργασίας και απλά δείχνει στη γραμμή εργασίων ότι είναι ανοιχτό το game και ακούγεται ο ήχος. Και για να μπω πατάω alt-ctrl-del  κλείνω το game από τη διαχείριση εργασιών και μετά το ξανανοίγω κανονικά χωρίς να βγάζει πρόβλημα.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #12 on: October 15, 2010, 02:53:43 PM »
.

Your computer appears to have changed since the last time you ran Call of Duty 4: Modern Warfare. Would you like the game to configure itself optimally for your new hardware?
This is reccomended for most people. It will change your system settings but not your controls.
          YES             NO

afto to vgazei polles fores se olous. den ine kapio problima. pata apla NO ka8e fora.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

alfie

• 222 HERO!~
  • explore beyond.
« Reply #13 on: October 15, 2010, 04:03:35 PM »
Πατάω το πλήκτρο που λες αλλά δε γίνεται τπτ. Δε μπορώ να γράψω.

Main menu/Options/Game Options/
Εδω εχει ενα "Enable Console" -> Βαλτο στο Yes, γιατι μαλλον δεν ειναι. Αυτο σου επιτρεπει οταν πατας ` να ανοιγει η console.
Μετα γραψε την εντολη που σου εδωσε ο takridac. [ /com_maxfps 125 ]  , αν θες γραψε και το /cg_drawfps 1 για να βλεπεις ποσα fps εχεις.

Hellenic

• Ranked Pubzorz!
« Reply #14 on: October 15, 2010, 04:28:01 PM »
/com_maxfps 125 εδώ μου έβγαλε αποτέλεσμα 85.
Με το άλλο που παρακολουθώ το fps γύρω στο 60 μου ήταν λίγο που έπαιξα, στο τέλος της πίστας στον πίνακα αποτελεσμάτων ήταν στο 30, αλλά και σε πίστα που ήμασταν λίγοι σε κάποια φάση που έτρωγε σκαλώματα το fps μου έδειχνε ΄χαμηλό, γύρω στο 30. Συμπεράσματα;