Btw dokimase na kameis mia afto.
Otan eisai mesa sto game , pathse to plhktro pou einai aristera tou 1, dhladh to ~ kai grapse afto akrivws /cg_drawfps 1 .
Etsi sou emfanizei ta fps (frames per second).Meta ksana pathse to plhktro ~ kai grapse afto edw /com_maxfps 125.
Kai ksanapostare.
Πατάω το πλήκτρο που λες αλλά δε γίνεται τπτ. Δε μπορώ να γράψω.
Επί τη ευκαιρία να πω ότι μόλις πατάω το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας για να μπω στο παιχνίδι μου εμφανίζει πρώτα το εξής μήνυμα:
Your computer appears to have changed since the last time you ran Call of Duty 4: Modern Warfare. Would you like the game to configure itself optimally for your new hardware?
This is reccomended for most people. It will change your system settings but not your controls.
YES NO
Πριν ένα χρόνο που πρωτοεγκατέστησα το game δε θυμάμαι να μου το βγαζε αυτό ούτε κόλλαγε νομίζω. Τι στο διάολο. Έχει κάποια συσχέτιση αυτό το μήνυμα μήπως με τα κολλήματα; Και πολλές φορές είτε πατάω yes or no πάει να το ανοίξει αλλά με ξαναβγάζει στην επιφάνεια εργασίας και απλά δείχνει στη γραμμή εργασίων ότι είναι ανοιχτό το game και ακούγεται ο ήχος. Και για να μπω πατάω alt-ctrl-del κλείνω το game από τη διαχείριση εργασιών και μετά το ξανανοίγω κανονικά χωρίς να βγάζει πρόβλημα.