Author Topic: kana lanaki...?  (Read 17909 times)

Avarish

• Assistant Team\Cup Admins
  • CBWARRIOR.
  • bOURiizj!
Re: kana lanaki...?
« Reply #30 on: October 20, 2010, 06:16:08 PM »
den eixan lefta
menan makria
dn nmz kapoios na min exei 10 euro....
wstosto to megalitero 8ema einai apostashs k xronou. dioti kapoios p menei boreia ellada 8elei poses wres , ka8ws dn tha dwsei tsampa leuta g aeroplano g to lan. dn einai dunaton kapoios na loipei toses meres , gt sigoura tha xreiastei 2-3 meres . ektws k an dn exeis ka8olou upoxrewseis
[16:38] hRMNY' Greekyyy: reeee
[16:38] hRMNY' Greekyyy: o server einai 999
[16:38] hRMNY' Greekyyy: apo netcups
[16:38] hRMNY' Greekyyy: kante kana rr
[16:38] REFUSE ~ avarov: na ta xiliasei pes tou

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #31 on: October 20, 2010, 06:26:40 PM »
dn einai dunaton kapoios na loipei toses meres , gt sigoura tha xreiastei 2-3 meres . ektws k an dn exeis ka8olou upoxrewseis
aka NOT LANABLE. Einai dynaton Avarish to xw kanei. Kai pistepse me exw ypoxrewseis. Twra me to na whinarete edw fail kai fail de ginetai tpt. Tha kanonisoume na streamaroun ta match na parete mia geush. Krima pou de 8a einai o CQ, ekane to pio fovero shoutcasting sth gigantoo8onh.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

chesteR!

• DV zombie
« Reply #32 on: October 20, 2010, 06:43:16 PM »
ahahhahaha a re cqzoraaaa
Hey dude,where's my KaR ?

pancy

• DV zombie
« Reply #33 on: October 20, 2010, 08:07:20 PM »
den einai ta 10e
einai  px egw pou eimai kalamata thelw money gia eisitiria leoforio  + kana taksi/leoforio athina + kati pou tha fas.... gia mena prosopika den einai provlima auto.....
alla gia kapion allon mporei na einai o opios den menei athina

pres1o

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #34 on: October 20, 2010, 08:10:25 PM »
aka NOT LANABLE. Einai dynaton Avarish to xw kanei. Kai pistepse me exw ypoxrewseis. Twra me to na whinarete edw fail kai fail de ginetai tpt. Tha kanonisoume na streamaroun ta match na parete mia geush. Krima pou de 8a einai o CQ, ekane to pio fovero shoutcasting sth gigantoo8onh.
για αυτους που ειναι επαρχια παιζει και η ηλικια ρολο mexi not easy at all.
απο κει και περα τα ποστ περι τα παιδακια αν δεν εμφανιστουν κλαιν ειναι λιγο ενοχλητικα.
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

pancy

• DV zombie
« Reply #35 on: October 20, 2010, 08:12:18 PM »
as emfanistoun omos
ade   O0

AiniG

• CBWARRIOR.
« Reply #36 on: October 20, 2010, 08:49:32 PM »
gt adiko exei? olo cu lan kai cu lan vlepoume...pali oi idioi tha eimaste mallon alla dn peirazei...tha eimaste mia klika mia parea :D   /endflame     ;D

Nine-9

• Assistant Team\Mini Admins
  • CBWARRIOR.
« Reply #37 on: October 20, 2010, 09:08:39 PM »
Vre, elate stin thesi enos paidiou 14-15 xronwn, pou nai men thelei na erthei sto lan kai to programmatizei gia tis giortes, alla mia tetoia imerominia einai polla pou den ton afinoun (xrimata, goneis, diavasmata, frontistirio ktl).
Skefteite apla, poso eukolo einai gia ena paidi 14-15 xronwn poy mporei na menei se nisi i se poli opws oi seres, kavala ktl, na mporesei na pisei tous goneis tou na ton afisoun kai na ton xrimatodotisoun na kanei ena taksidi tetoio gia ena savvatokyriako gia na "paiksei".
Mporei na exoun oli tin diathesi na erthoun, alla skeftite poso dyskolo einai.

Btw, egw poly pithanon na eimai, eite ws free eite me team, arkei na moy to epitrepsei i douleia mou, giati einai nwris akoma gia na pw 100% sigoura.

pancy

• DV zombie
« Reply #38 on: October 20, 2010, 09:39:35 PM »
programmatizei gia tis giortes
pio sigekrimena? date as poume

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #39 on: October 20, 2010, 09:49:28 PM »
σέλω να παίτσω...

Nine-9

• CBWARRIOR.
« Reply #40 on: October 20, 2010, 10:00:37 PM »
kai na pw date paizei na allaksei tpt?
egw eimai 36 xronwn me poly megalyteres ypoxrewseis apo tous perissoterous edw mesa kai eimai kai apo eparxia (voreia) kai tha xreiastei na plirwsw kai ksenodoxeio an erthw. Skopeuw na tsakwthw me tin gynaika mou gia na kataferw na erthw (efoson mou to epitrepsei i douleia opws eipa) kai den anaferomai se emena sto proigoumeno post.
Emena to kostos gia na erthw tha einai poly megalytero apo opoiodipote prize (gyrw sta 300 euro me enan proxeiro ypologismo).

Eseis oloi pou milate gia tous "mikrous" tou community, kapote eisastan kai eseis se aytin tin ilikia.
Tote mporousate na to kanete ayto? na kanete ena taksidi 6-7 wres (isws kai parapanw) se ilikia 14-15 kai na leipsete 1 weekend apo to spiti sas?
I apla twra pou "megalwsate" ksexasate to pws eisastan eseis kapote?

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #41 on: October 20, 2010, 10:02:04 PM »
το κράτος των αθηνών ρε τι περιμένεις;;  :P

maf1a

• CBWARRIOR.
« Reply #42 on: October 20, 2010, 10:02:33 PM »
kai na pw date paizei na allaksei tpt?
egw eimai 36 xronwn me poly megalyteres ypoxrewseis apo tous perissoterous edw mesa kai eimai kai apo eparxia (voreia) kai tha xreiastei na plirwsw kai ksenodoxeio an erthw. Skopeuw na tsakwthw me tin gynaika mou gia na kataferw na erthw (efoson mou to epitrepsei i douleia opws eipa) kai den anaferomai se emena sto proigoumeno post.
Emena to kostos gia na erthw tha einai poly megalytero apo opoiodipote prize (gyrw sta 300 euro me enan proxeiro ypologismo).

Eseis oloi pou milate gia tous "mikrous" tou community, kapote eisastan kai eseis se aytin tin ilikia.
Tote mporousate na to kanete ayto? na kanete ena taksidi 6-7 wres (isws kai parapanw) se ilikia 14-15 kai na leipsete 1 weekend apo to spiti sas?

I apla twra pou "megalwsate" ksexasate to pws eisastan eseis kapote?
+325454678689808432

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #43 on: October 20, 2010, 10:34:51 PM »
re mages auth thn imerominia orisan apo to agl soz p den mas piran thl na mas poun k pote to theloume!den ftanei p ginete k kana lanaki na mazeuomaste griniazete k apo panw!OPIOS GOUSTAREI ERXETE OPIOS DEN MPOREI DEN ERXETE APLA TA PRAGMATA!
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

pancy

• DV zombie
« Reply #44 on: October 20, 2010, 10:36:04 PM »
ama milas se mena , egw molis eklisa ta 18 ;)
to thema einai oti ta sxolia telionoun 24 dekemvriu kai arxizoun 9 genari nomizo
pou na trexeis ekines tis meres gia lan. den milise kaneis gia mikrous tou community alla gia pedia pou pane  sxolio >18 kai den exoun emfanistei se lan pote
twra tous epiase o kahmos to na ginei sth periodo twn diakopwn :-X
kai opois den mporei na erthei logw ta3idiou h' w/e min spaei mpales plox

pou  meta3i mas kioolas sth telikh
opote kai na ginei den prokitai na patisoun
« Last Edit: October 20, 2010, 10:37:35 PM by pancy »