pios eipe gia thn zoh s r katastramene
to teleutaia me t cb htan akuro... tora gia osa eipe o assvas oso afora to Life K t friends loipame ala exw kalytero life apo esena k tous perisoterous 20xronous p pezoun cod... anamenomeno
Να, εδώ με αναφέρεις ρητά. Στα είκοσί μου, πριν τέλος πάντων κλείσω τα εικοσιένα, έπαιζα κωλάκι μετά μανίας στα bits&bytes ισόγειο γραφείο αδιέξοδο δίπλα στο ποτάμι.
Επί του θέματος, λοιπόν. Η ζωή μου είναι πιο γαμάτη από τη δική σου. Αναμενόμενο; Απόλυτα, θα υποστήριζε οποισδήποτε κριτής μετέτρεπε σε λογικο-τυπικά δεδομένα τα στοιχεία που απαρτίζουν το σύνολο της δομής "ζωή" για τον καθέναν από εμάς (Για όλους μας! Όλοι είμαστε άνθρωποι, μα εσύ είσαι υπάνθρωπος, του είπε κι έφυγε) και διέθετε αρκετό χρόνο ώστε να τα αξιολογήσει κατάλληλα και να φτάσει σε μετρήσιμα πορίσματα μέσα στο σύστημα που θα έπρεπε να εφεύρει. Εφεύρεση και πατέντα και βλάκας με περικεφαλαία. Κάποια πράγματα θα τα καταλάβεις μόνο αν σου ανοίξουνε οι βιετκόνγκ το κεφάλι με μπουλντόζα.
Δε θα με τρελάνεις εσύ, εγώ θα σε τρελάνω.
Άμα είναι να χακάρεις, ας σταματήσουμε την, ομολογουμένως άγαστη εως τώρα, συνεργασία μας κι ας μου επιτραπεί η αποχώρηση από το πάλκο ωστέ να πάω να φάω φακές (πήρα και μηλόπιτα).