οκ απλά έχασα τα ούλλα.. δεν έχω ίντερνετ, δεν έχω χρόνο, δεν έχω σπίτι, δεν έχω ελπίδα, δε θα με κλάψει καμιά πατρίδα. έχω κατακαυλώσει να παίξω κοντ, ρεκόρ αποχής 10 μέρες, έβαζα ξυπνητήρι τα χαράματα(για να μη ξυπνήσω τη γυναίκα(** σοζ4γυναίκα μέξι, τουλούρ, κ4, τουλούρ, τουλούρ, μέξι, τουλούρ, όρμπι και λάρρυ)) και έβλεπα κάτι παλιά ντέμος και κουνούσα το ποντίκι για να νιώσω ότι και καλά παίζω και έδινα και ρεπόρτ από το μινι μαπ. όταν δεν εδινα σωστα ρεπορτ εβαζα το ντεμο απο την αρχη και εδινα ρεπορτ ξανα στους φανταστικους μου συμπαιχτες. ελπιζω να μη σας τυχει ποτε τετοια στερηση και pure καυλα για το γκειμ. πίκρα μόνο πίκρα δεν με βλέπω να ξαναπαίζω σύντομα, μου λείπετε όλοι, μου λείπει το βεντ , κλάμα μόνο κλάμα μισ για ολ ντζι ντζι, καληνύχτα παλιά μου ζωή.. πληκτρολογώ από το λαπιτόπι του χαδερφου μου σε γουιντοους 3.5 σε περιβάλλον μσ ντοσ έχοντασ βάλει το γιουεσμπι γουαι φαι γουατ δε φακ γουαιρλεσ ρουτερ σε μια αντενα παλιου ραδιοφωνου σε συρματοσχοινο στον κωλο μου στη βεραντα για να πιάνω λήψη..
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ: