Author Topic: Team-gr8 ONC #1  (Read 28615 times)

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
Re: Team-gr8 ONC #1
« Reply #105 on: December 13, 2010, 06:57:16 PM »
η αλήθεια είναι ότι και εγώ laggαρα ώρες ώρες.,., αλλά ξέσπασα σε συγγενή πρώτου βαθμού του haxor.

pancy

• DV zombie
« Reply #106 on: December 13, 2010, 10:15:04 PM »
αληθεια τωρα, σας πειραξε ο korze?
δηλαδη ημαρτον

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #107 on: December 14, 2010, 03:34:22 AM »
AYTO TO MOYNI O KORZE!!11

(καντε λιγο flame γιατι εχουν πεσει τα visits)

pancy

• DV zombie
« Reply #108 on: December 14, 2010, 07:14:51 AM »
να κανω ενα τοπικ ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ'' να δεις πως θα αυξηθουν;

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #109 on: December 14, 2010, 01:28:37 PM »
x0a0xa0x0ax00a0xa0.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

pres1o

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #110 on: December 15, 2010, 02:25:44 PM »
-peEWW  HERO-
Because we write in english(and i dont know very good) it' very easy to write something that u want to say something and actually u say something else.

[21:48] idinarK illu: pote tha kaneis upgrade se pres2o

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #111 on: December 15, 2010, 03:40:22 PM »
thelw na akousw cq oute sto lan den ton akousa perisi gt epeza oute fetos gt epeza gia pame !
« Last Edit: December 15, 2010, 04:32:25 PM by Toulour »
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

uniQZje

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • F*ck Me Im Famous!!1
    • http://www.x9-syndrome.org
« Reply #112 on: December 15, 2010, 04:16:56 PM »

vsk Apati aytos prepei na sevastei ligo tous ypoloipous oxi na kanoune oloi pisw gia ekeinon....cba dld!!!
<@AssVas|off> unique
<@AssVas|off> u have full authority to rape , kill, torture
<@AssVas|off> 222 members
<@AssVas|off> but plz
<@AssVas|off> begin with this guy

F*ck Me Im Famous!!!
www.x9-syndrome.org

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #113 on: December 15, 2010, 04:36:29 PM »
Θα μεγαλώσει / Tha megalosei Μακρόπουλος/ Makropoulos 2010 NEW

Θα μεγαλώσει και θα στρώσει λέγανε όλοι
μα εγώ δεν άκουσα την γνώμη κανενός
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #114 on: December 15, 2010, 05:17:47 PM »
Einai mia xelwna se ena bar kai paei na parageilei. Petagetai enas ntahs ths xwnei mia mpoufla kai th stelnei eksw apo to bar. H xelwna ksekina to dromo ths epistrofhs pros to bar kai meta apo 2 meres ftanei. Vriskei ton typa pou ths exwse th mpoufla kai ton rwtaei: "twra auto giati to kanes?" xa0
Afierwmeno ston agaphto 67.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
« Reply #115 on: December 15, 2010, 05:26:53 PM »
http://www.team-gr8.gr/index.php?site=news_comments&newsID=176&lang=gr

Καταρχάς thx σε όλα τα teams  για το support.

Να ευχαριστήσω και όλους όσους βοήθησαν για το cup και πάρα πολύ το cod.gr(♥ sini&assvas) για τους servers.

Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την οργάνωση μας. Σκάσανε διάφορα άκυρα προβλήματα(20min πάλευα με το bot στο irc μέχρι να καταλάβω ότι δεν έχω access πάνω  toy lol) αλλά γενικά τα εντόπισα πιστεύω και την επομενη φορά θα είναι αρκετά πιο smooth το cup + θα είμαι και πιο αναλυτικός με διάφορα issues για να σας διευκολύνω.

Ήταν και λίγο "pilot" το cup και ειδικά όσον αφορά το broadcast tbh δεν περίμενα τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Σίγουρα next time θα είναι ένα level πιο πάνω το broadcast.

Στο site έχω penalty points system και την επόμενη φορά θα πέσουν pp σε όσους lameriasoyn/exoyn abusive language ktl.

Btw έδωσα awards στα profile των players από τα top3 teams lol.

Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #116 on: December 15, 2010, 06:07:08 PM »
Φήμες λένε ότι ο uniq στροφάρει και rushάρει σα χελώνα. Ισχύει ?
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #117 on: December 15, 2010, 08:53:24 PM »
mlk mexi trelh paromoiwsei . deimos niwse man exoume tetarth oxi kuriaki
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
« Reply #118 on: December 18, 2010, 10:52:34 AM »
οκ απλά έχασα τα ούλλα.. δεν έχω ίντερνετ, δεν έχω χρόνο, δεν έχω σπίτι, δεν έχω ελπίδα, δε θα με κλάψει καμιά  πατρίδα. έχω κατακαυλώσει να παίξω κοντ, ρεκόρ αποχής 10 μέρες, έβαζα ξυπνητήρι τα χαράματα(για να μη ξυπνήσω τη γυναίκα(** σοζ4γυναίκα μέξι, τουλούρ, κ4, τουλούρ, τουλούρ, μέξι, τουλούρ, όρμπι και λάρρυ)) και έβλεπα κάτι παλιά ντέμος και κουνούσα το ποντίκι για να νιώσω ότι και καλά παίζω και έδινα και ρεπόρτ από το μινι μαπ. όταν δεν εδινα σωστα ρεπορτ εβαζα το ντεμο απο την αρχη και εδινα ρεπορτ ξανα στους φανταστικους μου συμπαιχτες. ελπιζω να μη σας τυχει ποτε τετοια στερηση και pure καυλα για το γκειμ. πίκρα μόνο πίκρα δεν με βλέπω να ξαναπαίζω σύντομα, μου λείπετε όλοι, μου λείπει το βεντ , κλάμα μόνο κλάμα μισ για ολ ντζι ντζι, καληνύχτα παλιά μου ζωή.. πληκτρολογώ από το λαπιτόπι του χαδερφου μου σε γουιντοους 3.5 σε περιβάλλον μσ ντοσ έχοντασ βάλει το γιουεσμπι γουαι φαι γουατ δε φακ γουαιρλεσ ρουτερ σε μια αντενα παλιου ραδιοφωνου σε συρματοσχοινο στον κωλο μου στη βεραντα για να πιάνω λήψη.. :( :( :( :( ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΜΟΥ ΘΚΙΑΟΛΕ ΜΑΥΡΕ!!!!
« Last Edit: December 18, 2010, 10:56:59 AM by KKELHS »
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #119 on: December 18, 2010, 12:50:21 PM »
οκ απλά έχασα τα ούλλα.. δεν έχω ίντερνετ, δεν έχω χρόνο, δεν έχω σπίτι, δεν έχω ελπίδα, δε θα με κλάψει καμιά  πατρίδα. έχω κατακαυλώσει να παίξω κοντ, ρεκόρ αποχής 10 μέρες, έβαζα ξυπνητήρι τα χαράματα(για να μη ξυπνήσω τη γυναίκα(** σοζ4γυναίκα μέξι, τουλούρ, κ4, τουλούρ, τουλούρ, μέξι, τουλούρ, όρμπι και λάρρυ)) και έβλεπα κάτι παλιά ντέμος και κουνούσα το ποντίκι για να νιώσω ότι και καλά παίζω και έδινα και ρεπόρτ από το μινι μαπ. όταν δεν εδινα σωστα ρεπορτ εβαζα το ντεμο απο την αρχη και εδινα ρεπορτ ξανα στους φανταστικους μου συμπαιχτες. ελπιζω να μη σας τυχει ποτε τετοια στερηση και pure καυλα για το γκειμ. πίκρα μόνο πίκρα δεν με βλέπω να ξαναπαίζω σύντομα, μου λείπετε όλοι, μου λείπει το βεντ , κλάμα μόνο κλάμα μισ για ολ ντζι ντζι, καληνύχτα παλιά μου ζωή.. πληκτρολογώ από το λαπιτόπι του χαδερφου μου σε γουιντοους 3.5 σε περιβάλλον μσ ντοσ έχοντασ βάλει το γιουεσμπι γουαι φαι γουατ δε φακ γουαιρλεσ ρουτερ σε μια αντενα παλιου ραδιοφωνου σε συρματοσχοινο στον κωλο μου στη βεραντα για να πιάνω λήψη.. :( :( :( :( ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΜΟΥ ΘΚΙΑΟΛΕ ΜΑΥΡΕ!!!!

</3 :(
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?