opa opa zynga ti egn?tn idame gamaw?oute ec epe3es st lan alla dn knaoume etc.pios sou edwse dikeoma na vrizeis k na les pramata g t opia dn exeis kan idea?pios sou pe oti obzn exei lefta h oti ein kolovlaxos?k ti ennoeis ekane tn papia ekinos epe3e 1000 fores kltra apo sena.me tn logiki afti vgenw k eg k se lew haxor.fere mou proof k meta lege tn oti 9es.ena ss pou dn 3r k gw apo pu vre8ike k dn me niazei kiolas dn apodikniei tpt.fere m ena ban tou apo cb kt pou na t dw tecpa na leei ne o obzn ein haxor k meta ok ne dikio exc.k telefteo otan les ekane tn papia ti enoeis?an eixes kapio 9emataki na erxousun na t vroume
1ον)Γαμάουα δεν την είδα και ούτε ποτέ την εχώ δει, απλά την μπάινω σε άτομα τα οποία σε "κοροιδεύουν" και παριστάνουν τους αθώους ..
2ον)Στο LAN αν κατέβαινα με το team μου θα έτρωγες στάξιμο.Κατέβηκα με ένα fail mix για χαβαλέ (χωρίς practise χωρίς τπτ να έχουμε κάνει)στο οποίο παίζαμε μονο εγω και ο bro μου.Παρ'όλα αυτά με το fail team που ήμουν έπαιξα μια χαρά.
Και το ξαναλέω, ΚΑΙ την γιαγιά μου να έβαζα και να έπαιζε εναντίων των ΚΙΤ θα έκανε όσα Frags έκανε ο o(bze)nliner(Kαι όχι γιατί τα παιδιά των ΚΙΤ έπαιζαν χάλια, απλά είχαν αποκλειστεί και τους ήταν αδιάφορο το game εναντίον των NCe).
3ον)Μόνο και μόνο απο την φάτσα του έτσι όπως είναι είπα το "κωλόβλαχος" γιατί έτσι όπως είναι δεν μπορείς να τον πείς με κάτι άλλο το οποίο να τον παρομοιάζει. Pig <3
4ον)Ναι, μια φωτογραφία λέει πολλά και ειδικά όταν είναι τραβηγμένη από το xfire του και φαινόντουσταν τα κουτάκια πρίν την σβήσει.ΒΑΝ από CB δεν μπορεί να φάει γιατί πολύ απλά τα hax που έχει θα είναι Bypassed και γιαυτό δεν τον έχουν πιάσει[Και μην μου πεις για το account του ότι είναι παλιό(και θα έπρεπε να φαίνοντε τα BANS τα παλιά αν είχε φάει γιατί με ένα restart το router όλα είναι μέλι-γάλα) και τέτοια, γιατί και ο PanicButton account από το 2004 είχε και έφαγε BAN].
5ον)Όταν κάθετε πίσω από το pc και παίζει Online με διάφορους Έλληνες ένα pcw / cb είναι μέσα στα ειρωνικά σχόλια και στην μαγκιά σε αντίθεση με το LAN που δεν έβγαζε άχνα και δεν μιλούσε σε κανέναν παρά μόνο στο team του.Οπότε ναι, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.