Author Topic: αυπνιες...  (Read 8064 times)

pussy_συφιλη

• Ranked Pubzorz!
αυπνιες...
« on: January 09, 2011, 03:32:48 AM »
Γεια σας
ειμαι 22 χρονων και εχω λιγες εμπειριες.Δεν ξερω τελικα αν ειμαι btm ή top ή αν απλα μου αρεσουν τα games.
Χθες ας πουμε ηρθε σπιτι μου ενας που γνωρισα απο το τσατ για σεξ.Συστηθηκαμε και αμεσως αρχισαμε να φιλιομαστε.Δε μου αρεσε και πολυ αυτος αλλα ειχες πολλες καυλες.Βλεποταν παντως.
Ερεθιστηκα πολυ στο σημειο που ενω φιλιομασταν εκεινος εβαλε το χερι του μεσα απο το εσωρουχο μου και αρχισε να παιζει με το πεος μου.
Μετα κατεβασε το παντελονι του και μου ζητησε να του παρω πιπ@.Δε μου αρεσε.Δεν το ευχαριστιομουν.Αυτος μου ελεγε να ανοιξω πιο καλα το στομα μου γιατι τον τσιμπουσαν τα δοντια μου, αλλα εγω δε μπορουσα να ανοιξω παραπανω το στομα μου.Γενικα δε μου αρεσε η αισθηση του πεους μεσα στο στομα μου.
Μετα γυρισα πισω για να με γα@@_σει.Δεν την ειχε πολυ μεγαλη.Πονουσα πολυ ομως και του ειπα να σταματησει αμεσως.Δεν αντεχα τον πονο.Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να ευχαριστηθω κατι που ποναει..
Ετσι του ειπα πως ισως τελικα δεν ειμαι btm, του ειπα σορι και εφυγε.
Γενικα οσες φορες εχω παρει π_-ιπ@ και εχω γαμηθει δε μου αρεσε.
Αλλα αυτοι με τους οποιους το εκανα δεν μου αρεσαν πολυ.
Θελω να ρωτησω, πως γινεται να με γ@μ_@νε αλλα να μην ποναω;
Οταν βλεπω εναν αντρα μεγαλυτερο απο μενα, αρρενωπο, φαντασιωνομαι οτι με γαμαει.Δε μπορω να φανταστω να τον γ@μα@_ω εγω.
Οταν ομως βλεπω ενα αγορακι μικροτερο μου με ωραιο κω_λ@ρ_κι, φαντασιωνομαι οτι το γ@μ@ω, αν και δεν το εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.
Απο την αλλη, σκεφτομαι οτι πιο πολυ ισως να μου αρεσουν τα παιχνιδια.Τα φιλια, αγκαλιες, γλειψιματα, αγγιγματα.Αλλα μετα ισως θα μου λειπει και το γ@μ_σι.
Γενικα ειμαι μπερδεμενος.HELP!!
« Last Edit: January 09, 2011, 03:56:48 AM by pussy_συφιλη »

pussy_συφιλη

• Ranked Pubzorz!
Re: ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;
« Reply #1 on: January 09, 2011, 03:34:16 AM »
Επισης, θελω να ρωτησω, διαφερει να κανεις σεξ οταν εισαι ερωτευμενος με τον αλλον ή απλα σου αρεσει;
Το αν πονας, εχει να κανει με το αν το πεος ειναι λεπτο ή χοντρο;

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #2 on: January 09, 2011, 03:34:49 AM »
Χρυσέ μου, έχω μια απορία: αφού τελικά δεν σου αρέσει τί τις θέλεις τις φάσεις; Γιατί δεν κάνεις ό,τι σου αρέσει;
Μια απορία εκφράζω χωρίς παρεξήγηση.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #3 on: January 09, 2011, 03:35:20 AM »
Αυτό το θέμα ταιριάζει μάλλον στην κατηγορία "Ακατάλληλο", αλλά θα σου απαντήσω.
Στο σεξ δοκιμάζεις διάφορα πράγματα και συνεχίζεις μόνο αυτά που σου αρέσουν. Για το θέμα του πόνου υπάρχουν λιπαντικά. Ένα καλό είναι αυτό που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ δίπλα στα προφυλακτικά, σε πλακέ δοχειάκι. Πρώτα πρέπει να το πασαλείψεις μέσα σου με το δάχτυλο κουνώντας το γύρω-γύρω για να ανοίξει ο δακτύλιος. Μετά βάζεις και πάνω στο προφυλακτικό του συντρόφου σου. Από τη στιγμή που θα μπει μέσα δεν πονάει πια. Φυσικά και όσο πιο λεπτό είναι το πέος τόσο ευκολότερα μπαίνει. Η μεγαλύτερη ηδονή που μπορείς να νοιώσεις είναι όταν τελειώνεις την ώρα που είναι ο άλλος μέσα σου. Γι' αυτό φρόντισε να συγχρονιστείς. Κλείσιμο ματιού
Αν δεν σου αρέσουν οι πίπες δεν είναι υποχρεωτικό να τις παίρνεις. Σε πολλούς γκέι δεν αρέσει να χρησιμοποιούν το στόμα τους καθόλου στο σεξ. Άλλοι παίρνουν πίπες αλλά συχαίνονται τα φιλιά. Άλλοι φιλάνε αλλά δεν παίρνουν πίπες. Άλλοι τα κάνουν και τα δύο. Τα γούστα ποικίλουν και τίποτα δεν είναι παράξενο ή ασυνήθιστο. Μην εκβιάζεις τον εαυτό σου να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν. Αν βεβαίως προχωρήσεις τη σχέση σου με κάποιον θα νοιώσεις την ανάγκη να τον ικανοποιήσεις, ακόμα και σε βάρος της δικής σου ικανοποίησης.

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #4 on: January 09, 2011, 03:35:35 AM »
Μπορει να εισαι ενεργοπαθητικος κατα μια εννοια μην σε απασχολει θα το βρεις στην πορεια.

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #5 on: January 09, 2011, 03:36:20 AM »
Στην αρχή έτσι νιώθουμε κάποιοι μπερδεμένοι, αναποφάσιστοι, δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Με τον καιρό θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις.
Καλή συνέχεια και να προσέχεις!!!
« Last Edit: January 09, 2011, 06:27:01 AM by P!ou! »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #6 on: January 09, 2011, 03:36:52 AM »
Για να καταλάβεις τι θέλεις πρέπει να απαντήσεις στην εξής ερώτηση:

Όταν είσαι μόνος σου και παίζεις το πουλάκι σου τι σκέπτεσαι;

Τότε ο εαυτός σου είναι ελεύθερος να εκφράσει όλες του τις επιθυμίες. Όταν είσαι με άλλον αρχίζουν οι αναστολές. Μήπως δεν του πολυαρέσω; Μήπως είναι μόνο ενεργητικός και παρεξηγηθεί αν του προτείνω να τον πηδήξω; Μήπως αν του κάτσω αμέσως με πει εύκολη;

Όπως σου ξαναέγραψα, το πρωκτικό θέλει τέχνη για να το ευχαριστηθείς, ιδίως αν είσαι από τη φύση σου σφιχτός. Καλό είναι να κάνεις εξερεύνηση της περιοχής με τα δικά σου δάχτυλα και με λιπαντικό για να καταλάβεις πώς αισθάνεται σε όλες τις γωνίες της! Βάλε πρώτα ένα, κούνα το μέσα-έξω, πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά. Όταν ανοίξεις αρκετά βάλε και δεύτερο και τρίτο. Βεβαίως όταν έχει ο άλλος τον έλεγχο είναι διαφορετικά. Μπορεί να κάνει απότομες κινήσεις και να σε πονέσει. Γι’ αυτό καλό είναι να αποφεύγεις τους ψωλαράδες μέχρι να μάθεις να χαλαρώνεις. Σαν στάση σου συνιστώ το face to face. Έτσι μπορείς να του ρίχνεις κανένα χαστούκι αν σε πονάει. Σαρκασμός
Ένα άλλο κόλπο είναι να παίρνεις βαθιά αναπνοή την ώρα που στον χώνει. Μόλις το κεφάλι περάσει τις "συμπληγάδες" δεν υπάρχει πλέον πόνος. Κλείσιμο ματιού
Και όπως είπαμε. Η μεγαλύτερη ηδονή που μπορεί να νιώσει ο άντρας είναι όταν χύνει με κάτι χοντρό χωμένο στον κώλο του. Αυτή η αλήθεια τρομάζει τους στρέιτ όταν την ανακαλύπτουν. Δεν καταλαβαίνουν ότι έχει να κάνει με τη φυσιολογία του αντρικού σώματος και όχι με το σεξουαλικό προσανατολισμό. Χαμόγελο

ApatEwnaS

• DV zombie
« Reply #7 on: January 09, 2011, 03:37:47 AM »
Μήπως να κάναμε μια στήλη που να λέγετε...

O  tAKR1DAC★ συμβουλεύει;

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #8 on: January 09, 2011, 03:38:17 AM »
Στο μυαλό μου είσαι; Το ίδιο συζητάγαμε χτες με τον HAXOR.
Ingrid Bergman

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #9 on: January 09, 2011, 03:39:08 AM »
Δε μου αρεσε.Δεν το ευχαριστιομουν.Αυτος μου ελεγε να ανοιξω πιο καλα το στομα μου γιατι τον τσιμπουσαν τα δοντια μου, αλλα εγω δε μπορουσα να ανοιξω παραπανω το στομα μου.
Αυτή είναι ίδια με μία από τις πρώτες μου εμπειρίες στο στρατό Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο  Ηταν προφανές...δεν ήξερα να παίρνω π@@@ς τότε. Πάντως η εμπειρία κάποιου στην τελική φαίνεται από το πως θα φερθεί στο σεξ με έναν πρωτάρη. Ανάμεσα στους πολλούς άχρηστους έπεσα και σε άτομα που ήξεραν.
Το τί θες, άμα δεν είσαι σίγουρος μ'αυτό που νιώθεις, τότε στην πορεία θα το εμπεδώσεις, και είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιες ενοχές ή η απειρία να είναι κατασταλτικοί παράγοντες της απόλαυσης.
Επίσης θα συμφωνήσω οτι τα μικρά πονάνε....στατιστικά δηλαδή άμα το δω. Σαρκασμός
« Last Edit: January 09, 2011, 03:40:55 AM by tAKR1DAC★ »

ApatEwnaS

• DV zombie
« Reply #10 on: January 09, 2011, 03:40:11 AM »
ετσι ειναι εγω βεβαια εχω καταλαβει οτι απο την αρχη σχεδον ειμαι παθητικος μου αρεσει δεχομαι  μεσα μου στο κωλο μου το οργανο μου μονο για βιολογικη αναγκη ισως ακουγεται λιγο περιεργο αυτο αλλα ετσι ειναι.

pancy

• DV zombie
« Reply #11 on: January 09, 2011, 03:40:24 AM »
Μικρούλη μην νιώθεις περίεργα, δεν είναι όλα μαύρο άσπρο. Εσύ να κάνεις ότι γουστάρεις στο σεξ δίχως να σε νοιάζει και χωρίς να βάλεις ταμπέλες αν είσαι ενεργητικός ή παθητικός. Γίνε λίγο γκρίζος και απόλαυσε τις ηδονές που σου παρέχονται. Όσο αφορά το θέμα του πόνου είναι διότι πρέπει να είσαι πιο χαλαρός και φυσικά με την χρήση κατάλληλης λιπαντικής κρέμας (KY ας πούμε) και ο άλλος να ενεργεί ως πιο ήπιος. Όλα τα μέρη πρέπει να απολαμβάνουν αυτή την συνεύρεση. Και ο πόνος πολλές φορές είναι πόθος για ορισμένους.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #12 on: January 09, 2011, 03:40:36 AM »
Στο σχολείο δε σε έμαθαν να χρησιμοποιείς τα σημεία στίξης; Έτσι όπως τα γράφεις δε βγαίνει νόημα. ;)
Ingrid Bergman

ApatEwnaS

• DV zombie
« Reply #13 on: January 09, 2011, 03:41:34 AM »
στον υπολογιστη,ξεχναω να χρησιμοποιω πολλες φορες σημεια  στιξης ,δε γραφω πολλες φορες στα ελληνικα συνηθως σε greeklish αλλα αφου βλεπω οτι υπαρχει θεμα θα δουμε  ;D

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #14 on: January 09, 2011, 03:43:21 AM »
Tίποτε από τα τρία. Λίγοι ξέρουν να γ#*&$ε. Οι περισσότεροι το μπήγουν χωρίς να αισθάνονται τον άλλον.
Οπως και να'χει χαλάρωσε, το σεξ μαθαίνεται, κανείς μας δεν ήξερε την πρώτη φορά τί να κάνει ακριβώς.

Διάβασε κι αυτό για την προετοιμασία(αυτό με το λάστιχο από το ντους για μένα είναι το καλύτερο) και ξαναδοκίμασε φυσικά να κάνεις σεξ, κάποια στιγμή θα πετύχεις τον κατάλληλο.
« Last Edit: January 09, 2011, 03:45:28 AM by zGIN♂ »