Γεια σας
ειμαι 22 χρονων και εχω λιγες εμπειριες.Δεν ξερω τελικα αν ειμαι btm ή top ή αν απλα μου αρεσουν τα games.
Χθες ας πουμε ηρθε σπιτι μου ενας που γνωρισα απο το τσατ για σεξ.Συστηθηκαμε και αμεσως αρχισαμε να φιλιομαστε.Δε μου αρεσε και πολυ αυτος αλλα ειχες πολλες καυλες.Βλεποταν παντως.
Ερεθιστηκα πολυ στο σημειο που ενω φιλιομασταν εκεινος εβαλε το χερι του μεσα απο το εσωρουχο μου και αρχισε να παιζει με το πεος μου.
Μετα κατεβασε το παντελονι του και μου ζητησε να του παρω πιπ@.Δε μου αρεσε.Δεν το ευχαριστιομουν.Αυτος μου ελεγε να ανοιξω πιο καλα το στομα μου γιατι τον τσιμπουσαν τα δοντια μου, αλλα εγω δε μπορουσα να ανοιξω παραπανω το στομα μου.Γενικα δε μου αρεσε η αισθηση του πεους μεσα στο στομα μου.
Μετα γυρισα πισω για να με γα@@_σει.Δεν την ειχε πολυ μεγαλη.Πονουσα πολυ ομως και του ειπα να σταματησει αμεσως.Δεν αντεχα τον πονο.Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να ευχαριστηθω κατι που ποναει..
Ετσι του ειπα πως ισως τελικα δεν ειμαι btm, του ειπα σορι και εφυγε.
Γενικα οσες φορες εχω παρει π_-ιπ@ και εχω γαμηθει δε μου αρεσε.
Αλλα αυτοι με τους οποιους το εκανα δεν μου αρεσαν πολυ.
Θελω να ρωτησω, πως γινεται να με γ@μ_@νε αλλα να μην ποναω;
Οταν βλεπω εναν αντρα μεγαλυτερο απο μενα, αρρενωπο, φαντασιωνομαι οτι με γαμαει.Δε μπορω να φανταστω να τον γ@μα@_ω εγω.
Οταν ομως βλεπω ενα αγορακι μικροτερο μου με ωραιο κω_λ@ρ_κι, φαντασιωνομαι οτι το γ@μ@ω, αν και δεν το εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.
Απο την αλλη, σκεφτομαι οτι πιο πολυ ισως να μου αρεσουν τα παιχνιδια.Τα φιλια, αγκαλιες, γλειψιματα, αγγιγματα.Αλλα μετα ισως θα μου λειπει και το γ@μ_σι.
Γενικα ειμαι μπερδεμενος.HELP!!