Author Topic: αυπνιες...  (Read 8067 times)

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
Re: ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;
« Reply #15 on: January 09, 2011, 03:44:02 AM »
Συγνωμη ,ειναι προβλημα απο οτι καταλαβαινω .Θα προσπαθησω να το διορθωσω   :)

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

latreia

• Ranked Pubzorz!
« Reply #16 on: January 09, 2011, 03:45:00 AM »
Καλημέρα παιδιά,
βρήκα το forum μέσω του google - είμαι μπερδεμένος.

Τόλμησα την προηγούμενη εβδομάδα να αποκαλύψω ότι είμαι τελικά gay. Με βασάνιζε όλη μου την ζωή, πέρασα την εφηβεία μου μέσα στο άγχος, στον φόβο μήπως με ανακαλύψουν. Αρκετές φορές είχα μελαγχολικές τάσσεις. Έβαζα απαλή μουσική, ξάπλωνα στο κρεβάτι και απλά ταξίδευα. Φοβόμουν τις αντιδράσεις, φοβόμουν μην χάσω τους φίλους μου, την οικογένεια μου. Κατόπιν βέβαια νιώθω εντελώς μαλάκας για το γεγονός ότι δεν το έκανα νωρίτερα. Ένιωσα ανακούφιση και ο περίγυρος μου το και με δέχθηκε. Μετά το coming out μου αποφάσισα να προχωρήσω, σεξουαλικά εννοώ. Εκτός από αυνανισμό δεν είχα προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Έτσι μπήκα σε κάποιο γνωστό site και ξεκίνησα να αλληλογραφώ. Γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί που μου φάνηκε συμπαθής. Βρεθήκαμε για καφέ και πήγαμε σπίτι του. Ήταν άψογος στην συμπεριφορά του, με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Φιληθήκαμε, γδυθήκαμε, μου πήρε πίπα, έπειτα μου εξήγησε πως πρέπει να του το κάνω εγώ και τελικά φτάσαμε στο σημείο που με προβληματίζει.

Βλέποντας τόσα χρόνια gay τσόντες και διαβάζοντας ιστορίες για την πρώτη, δεύτερη φορά θεωρούσα πως το σεξ θα ήταν κάτι όμορφο, αλλά απογοητεύτικα παντελώς. Μου ζήτησε να χαλαρώσω, έβαλε λιπαντικό και μπήκε αργά-αργά μέσα μου. Έτσουζε... Έμπαινε όλο και βαθύτερα και ενώ εκείνος φαινόταν να το ευχαριστιέται, εγώ απλά ... τίποτα  και μέσα σε όλα είχα και (ειλικρινά σας μιλάω) μία αίσθηση αφόδευσης. Δεν το περίμενα αυτό καθόλου!!!! Είναι normal? Εντάξει, ο πόνος... το συνηθίζεις και σκέφτεσαι πως θα περάσει, αλλά αυτό? Ξενέρωσα απίστευτα και ζήτησα να διακόψουμε!! Ντύθηκα, σηκώθηκα και έφυγα.

Τώρα είμαι μπερδεμένος. Πίστευα πως η πρώτη μου φορά θα ήταν κάτι όμορφο, με έχει χαντακώσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Φοβάμαι να ξανατολμήσω. Διαβάζω τις τόσες ιστορίες για το πόσο όμορφα είναι και απλά ζηλεύω, αγχόνομαι... τρελαίνομαι! Ξεκίνησαν όλα τόσο όμορφα και ύστερα αυτό?

Δεν ξέρω, είμαι τρελός? Είμαι κομπλεξικός ή απλά γκαντέμης? Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο εδώ μέσα?

Ευχαριστώ που μ' ακούσατε!
« Last Edit: January 09, 2011, 03:52:03 AM by latreia »

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #17 on: January 09, 2011, 03:46:35 AM »
Καλημέρα και σε εσένα πουστράκο.
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι τριγυρνούν πολλοί εκεί έξω που έχουν καύλες αλλά δεν καταλαβαίνουν να κάνουν έρωτα. Και η πίσω πόρτα δεν είναι το ίδιο με το μ**νι.
Οπότε πολύ πιθανό να 'χεις πέσει σε διάφορους τέτοιους. Μη σκας!

Όσον αφορά τον στοματικό έρωτα, εγώ αν δεν νιώθω συναισθήματα για τον άλλον δεν μπορώ να κάνω! Αν δεν του αρέσει, το κουβαδάκι του και ξουτ!

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #18 on: January 09, 2011, 03:50:01 AM »
Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο εδώ μέσα?

Εγώ είχα κάνει πρωκτικό με κάποιον πρώην, που το γούσταρε πολύ.  Βέβαια, άλλο το πρωκτικό με το δάκτυλο κι άλλο  με το πέος.  Τέλος πάντων, εγώ θυμάμαι ότι πονούσα, δεν μου άρεσε και δεν το ξανάκανα.  Εκείνου του άρεσε πολύ το πρωκτικό ή μάλλον σωστότερα, το ταυτόχρονο - δαχτυλο και πρωκτικό.  Γούστα!
Τέλος πάντων, ίσως ένιωσες έτσι επειδή ήταν η πρώτη σου φορά.  Γενικά, η πρώτη φορά στις διεισδύσεις είναι πάντα δύσκολη.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #19 on: January 09, 2011, 03:50:27 AM »
Κανένας δεν ξέρει να κάνει σεξ και ούτε αυτό διδάσκετε  8). Απλά από τις εμπειρίες του μαθαίνει κάνεις.
Το καλύτερο είναι να πειραματίζεσαι συχνά με καινούρια πράγματα...

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

pussy_συφιλη

• Ranked Pubzorz!
Re: αυπνιες...
« Reply #20 on: January 09, 2011, 03:56:58 AM »
Η αλήθεια είναι οτι δεν κατάλαβα κι εγώ  ...και ειδικά διαβάζοντας αυτό - "ειμαι παθητικος μου αρεσει δεχομαι  μεσα στο στομα μου στο κ_-_λο μου το οργανο μου μονο για βιολογικη αναγκη" - σκέφτηκα, μα καλά τόσο μεγάλο τον έχει που τον γυρνάει και μπαίνει;;

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #21 on: January 09, 2011, 03:57:50 AM »
Κάθε άνθρωπος- κάθε σχέση έχει άλλο στυλ..άλλος έιναι πιο τρυφερός, πιο υπομονετικός, πιο σκληρός, πιο ΄δοτικός...να λες τι σου αρέσει, τι δεν σου αρέσει, και να προσέχεις τα ίδια και για τον άλλον...πάντως κάθε σχέση έχει να σου δώσει άλλα πράγματα και να σου μάθει άλλους "τρόπους"..  ;)

latreia

• Ranked Pubzorz!
« Reply #22 on: January 09, 2011, 04:00:07 AM »
Eμενα προσωπικα μου αρεσει να μιλαω με σεξουπονοουμενα με καποιον αλλον ειτε στο intenret ειτε in real life.Με το ιντερνετ βεβαια ειναι πιο ευκολο και μεχρι στιγμης δεν το εχω δοκιμασει face 2 face αν και θα ηθελα πολυ.
Σημερα μιλουσα με εναν στο facebook, που τον εκανα τυχαια add.
Να τι λεγαμε:

-esena ti su aresei?
-na gamao k-_-larakia.esena?
-emena ta peh kai oi oreoi antres.
-mmmm..tha perasoume kala emeis oi 2.
-ti su aresei na kaneis..pera apo to sex ennoo.
-mu aresoun ta extreme sports.
-san ton kosta sommer?
-kapos etsi.
-su aresei na mazeveis...kafti lava opos ekane o sommer?
-mu aresei na adeiazo kafti lava..
-mmm...exeis poli lava mesa sou?
-eimai gematos.
-eisai diladi...energo ifaisteio?
-etsi etsi.
-emena mu aresei na kano...pathitiki gimnastiki.
-emena mu aresei h energitiki gymnastiki.tixaio? de nomizo.
-thes na kanoume mazi gymnastiki?
-nai gt oxi?

Ola orea mexri edo.Ego me auti ton kavlodialogo eixa anapsei poly.Eixa dei k tis fotos tou k itan poly hot antras.K xafnika...me svinei! Tou stelno minima k ton rotao giati.Mu leei oti mu ekane plaka, oti einai str8.
ELEOS!!
Me kati tetoia skeftomai sovara na sviso mia gia panta to facebook gt sinexeia xano to xrono mu me merikous ilithious k akirous..alla afto einai allo thema gia to opoio tha anafertho se allo post.

Esas sas aresoun oi kavlodialogoi me yponooumena? Kanete sixna tetoious? Apo to internet h face 2 face?
Grapste kapoion pou thimaste η' ana loges empiries?

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #23 on: January 09, 2011, 04:02:13 AM »
Προφανώς πρόκειται για κομπλεξικό άτομο, πιθανότατα κακάσχημο, γι' αυτό και δεν θέλει να ανάβει φως. Έτσι και τον έβλεπες θα έπαιρνες δρόμο.  ^__^
Γιατί δεν πας σε κανένα γ@@στράδικο; Εκεί βλέπεις κατευθείαν τι παίρνεις και δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού.  :D

pancy

• DV zombie
« Reply #24 on: January 09, 2011, 04:03:27 AM »
Μήπος τελικά γούσταρησε με τον φίλο του που ήταν για τρίο και σε άφησαν στην απ'έξω???

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #25 on: January 09, 2011, 04:08:20 AM »
Οταν οι μονοι που συμμετεχουν ειναι αυτοι που trollαρουν το topic εχει αποτυχει.

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #26 on: January 09, 2011, 04:45:18 AM »
Στο μυαλό μου είσαι; Το ίδιο συζητάγαμε χτες με τον HAXOR.
Ισχυει πφιλε μου!! πλεον θα ρωταω οτι θελω τον τΑΚΡ1ΔΑΣαστερακι γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερος απο τον Ασκητη!

Και η πίσω πόρτα δεν είναι το ίδιο με το μ**νι.

Πφιλε τΑΚΡ1ΔΑΣαστερακι εκ πηρας σου λεω οτι με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι  :-* :-*

Υ.Γ : Γιωργος Παιξης , θα την παιξω για τον πανσυ επειδη εμαθα οτι ειναι πολυ καυλιαρης αντρας ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΦΙΛΑΚΙ
« Last Edit: January 09, 2011, 04:50:42 AM by haxzor »

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
« Reply #27 on: January 09, 2011, 04:52:20 AM »
koita edw ta tsoglania.. apofasisa na spoudasw kai xanw ta kalitera :(. to girisate oloi re loules?? MXC kai esy?
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

pancy

• DV zombie
« Reply #28 on: January 09, 2011, 04:54:31 AM »
autos einai 3enerwtos
fml

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #29 on: January 09, 2011, 05:08:06 AM »
pedofilianewhd.mpg

giati den ta akolouthises afta haxzor?