Καλημέρα παιδιά,
βρήκα το forum μέσω του google - είμαι μπερδεμένος.
Τόλμησα την προηγούμενη εβδομάδα να αποκαλύψω ότι είμαι τελικά gay. Με βασάνιζε όλη μου την ζωή, πέρασα την εφηβεία μου μέσα στο άγχος, στον φόβο μήπως με ανακαλύψουν. Αρκετές φορές είχα μελαγχολικές τάσσεις. Έβαζα απαλή μουσική, ξάπλωνα στο κρεβάτι και απλά ταξίδευα. Φοβόμουν τις αντιδράσεις, φοβόμουν μην χάσω τους φίλους μου, την οικογένεια μου. Κατόπιν βέβαια νιώθω εντελώς μαλάκας για το γεγονός ότι δεν το έκανα νωρίτερα. Ένιωσα ανακούφιση και ο περίγυρος μου το και με δέχθηκε. Μετά το coming out μου αποφάσισα να προχωρήσω, σεξουαλικά εννοώ. Εκτός από αυνανισμό δεν είχα προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Έτσι μπήκα σε κάποιο γνωστό site και ξεκίνησα να αλληλογραφώ. Γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί που μου φάνηκε συμπαθής. Βρεθήκαμε για καφέ και πήγαμε σπίτι του. Ήταν άψογος στην συμπεριφορά του, με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα. Φιληθήκαμε, γδυθήκαμε, μου πήρε πίπα, έπειτα μου εξήγησε πως πρέπει να του το κάνω εγώ και τελικά φτάσαμε στο σημείο που με προβληματίζει.
Βλέποντας τόσα χρόνια gay τσόντες και διαβάζοντας ιστορίες για την πρώτη, δεύτερη φορά θεωρούσα πως το σεξ θα ήταν κάτι όμορφο, αλλά απογοητεύτικα παντελώς. Μου ζήτησε να χαλαρώσω, έβαλε λιπαντικό και μπήκε αργά-αργά μέσα μου. Έτσουζε... Έμπαινε όλο και βαθύτερα και ενώ εκείνος φαινόταν να το ευχαριστιέται, εγώ απλά ... τίποτα και μέσα σε όλα είχα και (ειλικρινά σας μιλάω) μία αίσθηση αφόδευσης. Δεν το περίμενα αυτό καθόλου!!!! Είναι normal? Εντάξει, ο πόνος... το συνηθίζεις και σκέφτεσαι πως θα περάσει, αλλά αυτό? Ξενέρωσα απίστευτα και ζήτησα να διακόψουμε!! Ντύθηκα, σηκώθηκα και έφυγα.
Τώρα είμαι μπερδεμένος. Πίστευα πως η πρώτη μου φορά θα ήταν κάτι όμορφο, με έχει χαντακώσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Φοβάμαι να ξανατολμήσω. Διαβάζω τις τόσες ιστορίες για το πόσο όμορφα είναι και απλά ζηλεύω, αγχόνομαι... τρελαίνομαι! Ξεκίνησαν όλα τόσο όμορφα και ύστερα αυτό?
Δεν ξέρω, είμαι τρελός? Είμαι κομπλεξικός ή απλά γκαντέμης? Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλο εδώ μέσα?
Ευχαριστώ που μ' ακούσατε!