[21:00] hZЯD_: o uniq einai o admin twn x9 ---------------> (best team in greece poy soy elega) <-----------
[21:00] hZЯD_: + enas apo tous ------------>"austhrous"<--------------- admins
[21:01] hZЯD_: opote respect him kai glyfe tou tis mpales opws egw gia arxi
.
.
[21:01] hZЯD_: o uniq einai euais8itos sto spamm
.
.
.
[21:02] hZЯD_: 8a kanw 8ema twra gia auto sou lew.
Mπορει να ειναι kido, μπορει να ειναι αλλος ενας wannabe που θελει να κρατησει λιγο παραπανω το scope, μπορει να ειναι αλλος ενα Pubhero αλλα ----->cmon wtf<-----(sup'nigGA?) δεν ειναι λογος να τον banαρεις για μισο μηνα επειδη θελει να παιξει scope. Αληθευουν αυτα που μου ειπε ή μου τα μαγειρεψε λιγο?
Mporei na einai kido, mporei kai na einai allos enas wannabe, mporei na eisai koutsompolis, na pastareis public afta pou sou leei empisteftika o allos sto xfire, mporei na min apasxoloun apolitws kanenan afta pou grafeis, mporei na eisai dimosiografos me ta themata pou anoigeis, mporei na xestike i forada sto aloni pios efage ban ston 222, mporei na filosofeis ton porto opws leme edw stin Kypro, mporei na paw gia ipno, gn
Το οτι δεν εχει κανενα προβλημα με αυτα που λεω και συμφωνει και ο ιδιος σου λεει κατι? ΕΓΩ τον εβγαλα απο τη μιζερια του mw2 και το παιδι το ξερω real life. Oποτε προσεξε τη λες και πως το λες, διοτι εγω δεν εθηξα κανεναν, αλλα σορυ, ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΚ? Φαντασου ρε τραχανα τι θα εκανες αν εμπαινε αυτος να παραπονεθει! Εδω τρολλαρες χοντρα εμενα που ειμαι active καιρο εδω, φαντασου τι θα εκανες σ'αυτον! Οσο για το οτι ειπα για x9, προσπαθω να του μαθω αυτο που δε γινετε να μαθεις παιζοντας με kidos του mw2.
ΣΕΒΑΣΜΟ. Του εχω μιλησει για τα top teams της Ελλαδος σε αυτο το game, του εχω πει ποιους να σεβετε και σε ποιους να βαραει προσοχη οταν μιλανε στο Pub και λενε κατι σοβαρο. Δεν εκανα τιποτα χωρις την αδεια του, τον ρωτησα later αν θελει να αναφερθω για το περιστατικο στο forum, και μου ειπε ναι. Οποτε ουτε ξερεις τι εγινε, και με βριζεις και απο πανω επειδη μπηκα να μαθω αν ισχυουν αυτα που μου ειπε. Οσο για το οτι ειπα για τον uniQ, κατα τη γνωμη σου δεν ειναι προτιμοτερο οι νεοι του game να σεβονται και να "φοβουνται" (παντα μεσα σε εισαγωγικα) τους admins, απο το να κανουν το server μπουρδελο μαλωνοντας? Αυτα που γραφω απασχολουν το παιδι που μου ειπε να postαρω, ασχετα που εσυ το site αυτο προφανως το εχεις στο μυαλο σου καπως ετσι: "Ελα μωρε να μπουμε cod.gr, να μπει κανα kido να τρολαρουμε, να πουμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα και τελος". Ε για μερικους δεν ειναι ετσι. Νομιζεις ρε αμοιβαδα εχω την αναγκη του uniQ εγω τωρα να του γλειψω μπαλες, λες και θα εποφεληθω.
Α σορρυ, το εθεσες ετσι για να λετε καμια μαλακια ts ετσι βαριεστε που βαριεστε στις 4 το πρωι καθεστε και ποσταρετε, ε να κοροιδεψετε ενα βλακα που τολμησε να κανει ενα post για ενα ban ενος παιδιου που συμφωνα με τα δικα του λεγομενα ειναι αδικο.
Καληνυχταν και ονειραν γλυκαν λοιπον, επειδη και εγω μπορω να τρολαρω.