Author Topic: MexiCola, thnx re file  (Read 6145 times)

patjexz

• Ranked Pubzorz!
MexiCola, thnx re file
« on: January 30, 2011, 12:32:00 PM »
Λοιπον, χτες το βραδυ κατα τις 11μισι με 12 επαιζα στο 222 με εναν Ολλανδο φιλο μου (ειμαι και εγω απο εκει, για αυτο sorry αν κανω λαθοι στις εκφρασεις μου  ;) ), μετα απο μιση ωρα ο MexiCola αρχιζει και μου λεει οτι εχω NoRecoil Hack!!! Μου λεει να πυροβολισω με τα οπλα μου, ενταξη λεω σιγα, μπορει να ειναι ενα bug. Μετα μου λεει το εξης:
MexiCola: efyges
Και πριν πω κατι, η τουλαχιστον να με αφισει να πω κατι με κανει PERMANENT BAN. Οπως τους περισσοτερους Ελληνες χαιρομαι που υπαρχει το 222 διοτι οταν παιζω CoD μπαινω εκει γιατι επιτελους μια φορα δεν εχω(ουμε) 130 ping. Εγω λοιπον σε τι θελω να καταληξω, σας το ορκιζομαι δεν εχω ουτε ΕΝΑ hack οταν παιζω και ΠΟΤΕ δεν εχω χρησιμοποιησει. Πιστευω οτι αμα κοιταξεις γυρω σου στο 222 θα μπορεις να βρεις πολλα ατομα (που συχνα μπαινουν στο 222) οι οποιοι ΕΧΟΥΝ οντος ενα hack!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ UNBAN ΜΕ! Ποτε δεν εχω φαει kick/ban απο το server αυτο και δεν ειμαι παικτης που καθε 5 λεπτα αρχιζει και κανει βλακιες (γενικοτερα δεν κανω βλακιες στο CoD)! Θελω απλα οταν μπω τα σαββατοκυριακα να παιξω λιγο στο 222!

xf: charisteas3
username οταν εφαγα to perm ban: KEEN patjexz
ωρα που εφαγα τα ban: γυρω στις 12 υποθετω.
ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ HACKS!!!

Καλη σας μερα, ευχαριστω,
Παναγιωτης (patjexz)   :-*

chesteR!

• DV zombie
Re: MexiCola, thnx re file
« Reply #1 on: January 30, 2011, 12:36:08 PM »
an krinw apo tin kataliksi tou nickname sou,tote nai exeis hax O0
Hey dude,where's my KaR ?

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
« Reply #2 on: January 30, 2011, 12:50:05 PM »
Όπως συνήθιζαν να λένε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι:"ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΗ ΤΟΥ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #3 on: January 30, 2011, 12:54:14 PM »
Όπως συνήθιζαν να λένε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι:"ΟΥΔΕΝ SCRIPTΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΗ ΤΟΥ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"

patjexzurzor είμαι μαζί σου φίλε, αλλά βγάλε τα hax.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #4 on: January 30, 2011, 12:56:03 PM »
το no recoil hack = οταν βαράς με το όπλο σου να μην κλωτσά προς τα πάνω και όλες οι σφαίρες να πηγαίνουν σχεδόν εκεί που σημαδεύεις. Ο MXC είναι ένας έμπειρος παίκτης , δε βρίσκω λογικό να έδωσε μπαν χωρίς προφανή λόγο. Γενικά είμαστε αρκετά προσεκτικοί με τα ban Και δε τα ρίχνουμε χωρίς λόγο. Φίλε μου , περιμένω και κάποια απάντηση απτον ίδιο . Οι rest παρακαλώ πολύ μη trollάρετε το παρών topic.

Το παιδί είναι ευγενικό και διατυπώνει κόσμια ένα παράπονο - παράκληση , όχι σαν κάποιους άλλους.
« Last Edit: January 30, 2011, 01:00:24 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

patjexz

• Ranked Pubzorz!
« Reply #5 on: January 30, 2011, 01:08:20 PM »
Φιλε AssVas, δλδ. θες να μου πεις οτι λεω ψεματα? Αν οντως εχω hacks, γιατι να το κανω τοσο σοβαρο το θεμα, αφου υπαρχουν 1000 αλλα server οπου μπορω ΑΝΕΤΑ να hackαρω.  :-\ Εγω απλα θελω να παιξω στο 222 τις λιγες φορες που μπαινω.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #6 on: January 30, 2011, 01:57:18 PM »
Φίλε patjexz , εδώ άτομα που τα φορτώνουν και τρώνε BAN απτο PB έρχονται κ postaρουν πως είναι clean και ζητάνε να βγεί το ban . Επειδή δε το έριξα εγώ σου είπα να περιμένεις τον ίδιο τον MXC να απαντήσει , δεν ήμουν στον server δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο demo , δεν μπορώ να προδικάσω τπτε. Λογικό δεν είναι; Περιμένω να δω τι θα πεί ο MXC .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

STAM

• DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #7 on: January 30, 2011, 02:11:21 PM »
xf: charisteas3

an allaxeis XF kati 8a ginei  :-*

prwta erikses m ola ta opla k meta efages to ban?!

patjexz

• Ranked Pubzorz!
« Reply #8 on: January 30, 2011, 02:30:01 PM »
Παιδια συγνωμη, ο MexiCola απο οτι φαινεται ειχε δικιο  :-X . Χτες επαιζα με εναν φιλο μου και μου εδοσε ενα "σκριπτακι" (ετσι λεγεται αν δεν κανω λαθος). Τελος παντον μου ειπε να το κολισω στη κονσολα. Ηξερα οτι το wallhack και το no recoil κτλ απαγορευονται αλλα επειδη εγω βλεπω κανονικα το recoil εμενα δεν μου φανικε τοσο παραξενο διοτι αλλαζε μονο ο τροπος με τον οποιο πυροβολουσα, μετα μου ειπε ο kkls οτι λεγεται σκριπτακι και οτι απαγορευεται, και πως να το βγαλω/διαγραψω. Ευχαριστω kkls!
MexiCola, βεβαια ΟΛΟΙ ζητω συγνωμη που επαιξα με αυτο το πραγμα!

Και παλι sorry παιδια δεν ηξερα τι ηταν και οτι απαγορευεται,
Παναγιωτης.

danzeL

• CBWARRIOR.
  • ανωριμος
« Reply #9 on: January 30, 2011, 02:33:12 PM »
συγχωρεμενος συνονοματε!

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
« Reply #10 on: January 30, 2011, 03:34:14 PM »
Τίποτα patjexz ;D Μπράβο σου όμως που συμπεριφέρθηκες πολιτισμένα και με καλή διάθεση. cu arround
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

STAM

• DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #11 on: January 30, 2011, 03:42:59 PM »
waios o filos pantws  O0 deikse m tn filo s na s pw poios eisai  >:D

mPOUMPI  :'(

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #12 on: January 30, 2011, 03:45:24 PM »
Μυρίζομαι trolllolol καταστάσεις.
sp.encc

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #13 on: January 30, 2011, 04:11:58 PM »
Μυρίζομαι trolllolol καταστάσεις.

Στη πουτανα πουτανιες?

patjexz

• Ranked Pubzorz!
« Reply #14 on: January 30, 2011, 04:23:19 PM »
Παιδια σας παρακαλο, μην λετε ασχετα πραγματα...  ;) Αν θελετε μπορω να ανοιξω αλλο thread για να πειτε τα trollolollλογακια σας. (αν και δεν ξερω τι ειναι)  ^-^