Λοιπον, χτες το βραδυ κατα τις 11μισι με 12 επαιζα στο 222 με εναν Ολλανδο φιλο μου (ειμαι και εγω απο εκει, για αυτο sorry αν κανω λαθοι στις εκφρασεις μου
), μετα απο μιση ωρα ο MexiCola αρχιζει και μου λεει οτι εχω NoRecoil Hack!!! Μου λεει να πυροβολισω με τα οπλα μου, ενταξη λεω σιγα, μπορει να ειναι ενα bug. Μετα μου λεει το εξης:
MexiCola: efygesΚαι πριν πω κατι, η τουλαχιστον να με αφισει να πω κατι με κανει
PERMANENT BAN. Οπως τους περισσοτερους Ελληνες χαιρομαι που υπαρχει το 222 διοτι οταν παιζω CoD μπαινω εκει γιατι επιτελους μια φορα δεν εχω(ουμε) 130 ping. Εγω λοιπον σε τι θελω να καταληξω, σας το ορκιζομαι δεν εχω ουτε ΕΝΑ hack οταν παιζω και ΠΟΤΕ δεν εχω χρησιμοποιησει. Πιστευω οτι αμα κοιταξεις γυρω σου στο 222 θα μπορεις να βρεις πολλα ατομα (που συχνα μπαινουν στο 222) οι οποιοι ΕΧΟΥΝ οντος ενα hack!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ UNBAN ΜΕ! Ποτε δεν εχω φαει kick/ban απο το server αυτο και δεν ειμαι παικτης που καθε 5 λεπτα αρχιζει και κανει βλακιες (γενικοτερα δεν κανω βλακιες στο CoD)! Θελω απλα οταν μπω τα σαββατοκυριακα να παιξω λιγο στο 222!
xf: charisteas3
username οταν εφαγα to perm ban: KEEN patjexz
ωρα που εφαγα τα ban: γυρω στις 12 υποθετω.
ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ HACKS!!!Καλη σας μερα, ευχαριστω,
Παναγιωτης (patjexz)