Author Topic: ΑΙΓΥΠΤΟΣ  (Read 13771 times)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
« on: February 03, 2011, 09:50:45 PM »

Discuss
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

danzeL

• CBWARRIOR.
  • ανωριμος
Re: ΑΙΓΥΠΤΟΣ
« Reply #1 on: February 03, 2011, 10:03:13 PM »
exei ksefigei teliws i katastasi.... 

ps:batsiko itan to fortigaki?

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #2 on: February 03, 2011, 10:17:34 PM »
INSO ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΪΡΟ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΙΙΙΙΣ!!!

Insomniac

• CBWARRIOR.
« Reply #3 on: February 03, 2011, 10:20:12 PM »
ahahhaaahahahaha

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #4 on: February 03, 2011, 10:28:44 PM »
Den nomizw pws einai toso asteio to topic gia na blepoume "hahaha" replies..

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #5 on: February 03, 2011, 11:06:11 PM »
Όπως, λοιπόν, όλα δείχνουν, το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε καραβιές λαθρομεταναστών απο κάτω...
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #6 on: February 03, 2011, 11:26:28 PM »
Καταρχας, τιποτα δε δειχνει κατι τετοιο. Δεν υπαρχει λογος να φυγει καποιος απ' την Αιγυπτο για να ζησει στην Ελλαδα.
Η Αμερικη θα δωσει στο λαο τον δικο της "Ειρηνοποιο" και οι εξεγερμενοι θα ηρεμησουν. Ολοι κερδιζουν (ή, τουλαχιστον, ετσι πιστευουν).

Κατα δευτερον, η λεξη λαθρομεταναστης χρησιμοποιειται καταχρηστικα, για αλλη μια φορα. Λαθρομεταναστης ειναι ο μεταναστης που κρινεται λαθραιος.

Τελος, μπορει και να ειναι ιδεα μου αλλα μηπως διακρινω μια ενοχληση με τους μεταναστες...?

Σχολιο: Εκει, η φτωχεια, η ανεργια, η ανεχεια και το καθεστως εβγαλε και κρατησε τους ανθρωπους στους δρομους, παρα τις εκατονταδες, μεχρι στιγμης, νεκρων.
Ακομη και σ' αυτο το επιπεδο... μας ριχνουν στη μαπα οι Αιγυπτιοι.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #7 on: February 03, 2011, 11:41:25 PM »
Οι "μετανάστες" θα ζητούν πολιτικό άσυλο στη χώρα μας, εφόσον στις πατρίδες τους γίνεται –τρόπον τινά- εμφύλιος πόλεμος!

Επίσης, από τις αιγυπτιακές φυλακές έχουν αποδράσει χιλιάδες ποινικοί κρατούμενοι, οι οποίοι σίγουρα θα προσπαθήσουν να φύγουν γρήγορα στο εξωτερικό, εφόσον όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση εκεί, θα πιαστούν και θα οδηγηθούν και πάλι στις φυλακές. Επίσης, δεν πρέπει να μας διαφεύγει η προέλευση των 300 λαθρομεταναστών-εισβολέων της Νομικής: κατά πολύ περίεργο τρόπο, δεν ήταν ούτε Πακιστανοί, ούτε Αφγανοί, κ.λπ., αλλά Βορειοαφρικανοί (Αιγύπτιοι, Τυνήσιοι, Μαροκινοί, Αλγερινοί κ.λπ.). Ήταν τυχαίο αυτό; Η χρονική συγκυρία δεν συνηγορεί σε κάτι τέτοιο.

Σε λίγο θα αρχίσουμε και πάλι τις καταλήψεις για λευτεριά στην Αίγυπτο, στην Παλαιστίνη κ.λπ  και θα ξεχάσουμε τα δικά μας ζητήματα. Μου θυμίζει μια εικόνα σατιριστική με πολύ νόημα.
  http://img69.imageshack.us/i/16662105716364471216944.jpg/

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #8 on: February 04, 2011, 01:05:58 AM »
Kοιτα παντως αλεξ επειδη το θεμα των μεταναστατων με ταλαιπωρει ενα ευλογο  χρονικο διαστημα εχω καταληξει οτι ναι μεν απο ιδεολογικης πλευρας εχουν την αλληλεγγυη μου απο την αλλη ομως φιλε το να φευγουν για αλλη γη και αλλα μερη δεν ειναι η λυση,κατσε πολεμα στον τοπο σου για να τον κανεις καλυτερο.Μην αναφερω οτι πλεον αποτελουν μια πολυ βολικη μεταβλητη για τις κοινωνικοοικονομικες αλλαγες των καπιταλιστικων κρατων του δυτικου, και οχι μονο, κοσμου.

Τωρα στο θεμα της Αιγυπτου αυτο που ειπες περι ειρηνοποιου απο την δυση κλπ.totally agreed.its a neverding story.

Hitmanchris,το τι εισαι ξανθος γαλανοματης σε εχει επηρεασσει καθολου πανω στο θεμα των μεταναστων??
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #9 on: February 04, 2011, 01:20:20 AM »
Kοιτα παντως αλεξ επειδη το θεμα των μεταναστατων με ταλαιπωρει ενα ευλογο  χρονικο διαστημα εχω καταληξει οτι ναι μεν απο ιδεολογικης πλευρας εχουν την αλληλεγγυη μου απο την αλλη ομως φιλε το να φευγουν για αλλη γη και αλλα μερη δεν ειναι η λυση,κατσε πολεμα στον τοπο σου για να τον κανεις καλυτερο.Μην αναφερω οτι πλεον αποτελουν μια πολυ βολικη μεταβλητη για τις κοινωνικοοικονομικες αλλαγες των καπιταλιστικων κρατων του δυτικου, και οχι μονο, κοσμου.

Hitmanchris,το τι εισαι ξανθος γαλανοματης σε εχει επηρεασσει καθολου πανω στο θεμα των μεταναστων??
+1

1.δεν ειμαι γαλανοματης
2.οχι δεν με εχει επηρεασει.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #10 on: February 04, 2011, 01:25:29 AM »

Σε λίγο θα αρχίσουμε και πάλι τις καταλήψεις για λευτεριά στην Αίγυπτο, στην Παλαιστίνη

hahahah ρε serious στο θεμα της παλαιστινης που διαδραματιζεται επι σειρα ετων ειδα τους ελληναραδες οταν δεν ειχαν ''ζητηματα'' ποσο πολυ διαμαρτυρηθηκαν!παλι οι ιδιοι που θα φωναξουν τωρα υπερ των παλαστινιων φωναζαν κα τοτε,oι rest ασχολιοντουσαν με το πως θα παρουν το καινουριο δανειο για να παρουν την CAYENNE αλλα UL τωρα κωλοζωα!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #11 on: February 04, 2011, 01:27:00 AM »
εισαι  ξανθος ομως-βασικο συστατικο της αρειας συνταγης hahahah plaka su kano <3 :-* :-*
Ingrid Bergman

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #12 on: February 04, 2011, 01:34:07 AM »

hahahah ρε serious στο θεμα της παλαιστινης που διαδραματιζεται επι σειρα ετων ειδα τους ελληναραδες οταν δεν ειχαν ''ζητηματα'' ποσο πολυ διαμαρτυρηθηκαν!

αμα ηταν ολοι να διαμαρτυρομαστε για καθε τι που γινεται στη γη τοτε  αστα...

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #13 on: February 04, 2011, 11:45:34 AM »
αμα ηταν ολοι να διαμαρτυρομαστε για καθε τι που γινεται στη γη τοτε  αστα...

αστα...

Γιατι, τωρα, που δε διαμαρτυρομαστε καθολου, ολα πανε ροδινα. Αν διαμαρτυρηθουμε... αστα!

Εγω, παντως, προτεινω να κλεισουμε ολοκληρα τα συνορα μας, να μη μας ενοχλουν καθολου οι υπολοιποι λαοι. Ετσι κι αλλιως, ειμαστε σαφως ανωτεροι, γιατι να διαστρεβλωνουν την ονειρικη μας κοινωνια?

Σχετικα με τη νομικη και την καταληψη της, ειδαμε πώς εισεβαλαν και κατεστρεψαν τη δημοσια περιουσια, αφηνωντας το πανεπιστημιο πιο καθαρο και πιο πληρες απο πριν. Δεν το σχολιαζω το ζητημα γιατι αρκετα εχω εκνευρισθει με τη μιζερια, το συντηρητισμο, το φασισμο, τον απομονωτισμο που επεδειξαν οι Ελληναραδες, οι δημιουργοι της δημοκρατιας, τις μερες αυτες.

Piou, δε διαφωνω με αυτο που λες, αλλωστε, οπως ειπα, δε νομιζω οτι θα αυξηθει η μεταναστευση απο την Αιγυπτο στην Ελλαδα διοτι δεν υπαρχει κανενας προφανης και μη λογος για κατι τετοιο. Ουτε για επαναπατρισμο δεχθηκαν οι δικοι μας εκει κατω (φαντασου ποσο καλυτερα ζουν εκει, παρα τον "εμφυλιο" ***).
Το θεμα ειναι εγω, εσυ και ο hitmanchris, σαν ανθρωποι, πώς ακριβως θα τους φερθουμε οταν ερθει η ωρα αυτη.

hahahah ρε serious στο θεμα της παλαιστινης που διαδραματιζεται επι σειρα ετων ειδα τους ελληναραδες οταν δεν ειχαν ''ζητηματα'' ποσο πολυ διαμαρτυρηθηκαν!παλι οι ιδιοι που θα φωναξουν τωρα υπερ των παλαστινιων φωναζαν κα τοτε,oι rest ασχολιοντουσαν με το πως θα παρουν το καινουριο δανειο για να παρουν την CAYENNE αλλα UL τωρα κωλοζωα!

+1

@ hitmanchris
θυμαμαι και στον 222, οταν διαμαρτυρονταν καποιοι και συγκρουονταν στο κεντρο για τα δικα μας θεματα με ποιον ησουν.

Εχει πλακα πώς ολα αυτα συνδεονται...
Και για να δεις ποσο κλειδαμπαρωμενος εισαι στις σκεψεις σου, οι 300 της Νομικης ηταν πρωην νομιμοι μεταναστες, το δικαιωμα διαμονης των οποιων εληξε ξαφνικα και τους διαολοστειλαν (που σημαινει οτι ουτε "ταση" δειχνει η καταγωγη τους, ουτε λαθραιοι ειναι).
Οσο για τις φυλακες, ναι ξερω οι λαθρομεταναστες ειναι επικινδυνοι φονιαδες που ερχονται στον τελικο τους Προορισμο, την γκετοποιούμενη Ομονοια, για να ληστεψουν, να βιασουν, να σκοτωσουν.

Τελος, ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος αλλα δε θυμαμαι να εγιναν ποτε καταληψεις για την Παλαιστινη. Οχι οτι δεν επρεπε, αλλα για να μη λεμε μαλακιες.

* Οταν η εξεγερση αντιμαχεται απο την Αστυνομια (ουτε καν τον στρατο) και τα εκαστοτε Χρυσα Αυγα, δε λεγεται εμφυλιος. Εξεγερση λεγεται.

« Last Edit: February 04, 2011, 11:50:51 AM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #14 on: February 04, 2011, 01:34:40 PM »
Οταν ερχονται στην χωρα σου καθε μερα δεν ξερω και εγω ποσοι λαθρεοι μεταναστες, και μετα τους βλεπεις στους δρομους της Αθηνας και ολα τα σχετικα, καποια στιγμη λογικο ειναι (παρολο που και αυτοι ανθρωποι ειναι και ουσιαστικα φυγαν απο την χωρα τους για να ζησουν καπως καλυτερα σε εμας), να αποκτησει ο καθε Ελληνας μια αποψη του στυλ κατσε ρε φιλε γιατι ολοι ερχονται εδω και κανουν καταληψη στην χωρα μας?

Μην ξεχναμε πως τουλαχιστον το 2010 περίπου στους 130.000 λαθρομεταναστες συνεληφθησαν ενω προσπαθουσαν να μπουνε παρανομα στην χωρα μας.
Επισης αν εχω διαβασει και πληροφορηθει σωστα περιπου το 50% των φυλακισμενων στην Ελλαδα ειναι αλλοδαποι και λαθρομεταναστες.

Εγω, παντως, προτεινω να κλεισουμε ολοκληρα τα συνορα μας, να μη μας ενοχλουν καθολου οι υπολοιποι λαοι. Ετσι κι αλλιως, ειμαστε σαφως ανωτεροι, γιατι να διαστρεβλωνουν την ονειρικη μας κοινωνια?

Αυτο δεν ακριβως σωστο, θες να μπαινουν αλλοι τοσοι παρανομα και εσυ να μην κανεις τιποτα?
Αν ειναι νομιμοι αυτοι που θελουν να ερθουν να μεινουν στην χωρα μας τοτε καλος, αλλα οι χιλιαδες παρανομοι/λαθραοι μεταναστες που μπαινουν καθε μερα η καθε μηνα γιατι να τους δωσεις αυτο το δικαιωμα?
Αν το καλοσκεφτουμε στην Ελλαδα σε λιγα χρονια οι μεταναστες, λαθραιοι και μη, θα ειναι περισσοτεροι απο τους Ελληνες. Εμενα αυτο δεν μου ακουγεται ιδανικο και soz for that.

Δεν θελω να θιξω κανεναν αλλα θα ηθελα μια απαντηση απο σενα αλεξ για αυτην την ερωτηση που σου εκανα.