.πηγα στο μπανιο και δοκιμασα το νερο.οταν την ειδα να ερχεται φτιαχτηκα.μπηκαμε και οι 2 μεσα οταν ξαφνικα εκει που την φιλουσα με πατησε με το χερι της στο κεφαλι για να χαμηλωσω και νομιζα οτ ηθελε να τις κανω γλυφομουνι.σκεφτηκα οτι γουσταρε μαλλον να την γλειψω.δεν εχασα χρονο .απλωσα την γλωσσα μου και την πετουσα σαν βατραχος μεσα στο μουνι της οταν ξαφνικα μετα απο κανα 2λεπτο.ενοιωσα να τρεχουν υγρα απο μεσα της.νομιζα οτι την εκανα να χυσει.πιαστηκα κοτσος.μετα απο 3 δευτερολεπτα μκαταλαβα οτι με κατουρουσε ( σηκωσα το κεφαλι μου να δω μηπως ειχε ανοιξει το ντουζ ) .παγωσα.εμεινα αλλα 2 δευετερα να την κοιταω μη καταλαβαινοντας τι γινεται.σηκωθηκα αμεσως και τις ειπα να σταματησει και να παει στην χεστρα να κατουρησει.τζαμπα τα λεγα .αφου δεν καταλαβαινε.ξενερωσα οσο δεν παει.ανοιξα το μπανιο και αυτη με κοιτουσε με απορια.δεν το συνεχισα.σκεφτηκα σε καποια φαση οτι θα ηταν φιλη της μαγια και της ειπε για την κλανια και αυτη με κατουρησε επιτηδες για αντιποινα.στην πουτσα μου.εκανα μπανιο ξανα και γαργαρες με νερο και φτυσιματα για να ξεπλυνω το στομα μου .και μετα εκανε αυτη.βγηκε και την ρωτησα αν μπορει να μου τον παιξει μαστουρμπεισον πως σκατα λεγεται.μου τον επαιζε με ενα υφος αδιαφοριας ενω εγω κοιτουσα το μουνι της.ηθελα να χυσω σε ενα ακραιο μερος για να με θυμαται αφου ετσι και αλλιως δεν γουσταρα να συνεχισω να συναντω κοπελες σε τετοια φαση.μου τον επαιξε για κανα 10 λεπτο ωσπου την κρισιμη στιγμη σηκωθηκα και εχυσα την τηλεοραση που ειχε ανοιχτει
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA