το ξέρω. μλκα σε όσους έχω ρωτήσει τν ξέρουν. κανείς δε μιλάει. κάθε φορά μου λένε κάτι καινούργιο και μένω ακόμα περισσότερο μαλάκας.
Allianz: «Καλαματιανό» ρεκόρ στον ασφαλιστικό χώρο
Καλαματιανό» χορό… από ρεκόρ στον ασφαλιστικό χώρο «σέρνει» ο Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Allianz Βασίλης Διαμαντόπουλος. Παρότι ανήκει στο Υποκατάστημα της Καλαμάτας (1ο Γραφείο εκτός
Αθηνών για 7 συνεχή χρόνια και ταυτόχρονα 3ο Γραφείο σε κατάταξη για την ALLIANZ), έχει καταφέρει νΆ αναδειχθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά (2001-2002-2003 και 2004) 1ος Ασφαλιστής της Allianz (σε
παραγωγή Ζωής) με κορυφαίες επιδόσεις, που τον έχουν κάνει πολύ γνωστό στον Ελληνικό Ασφαλιστικό χώρο. Ανάλογες επιδόσεις έχει και στον Χρηματοοικονομικό τομέα (2ος στην παραγωγή Αμοιβαίων), ενώ
διατηρεί το 2ο μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο Ζωής στην ALLIANZ και ανήκει στην Λέσχη Διακεκριμένων και Επίλεκτων. Το «Επιστημονικό Μάρκετινγκ» τον βράβευσε και το 2004 στην τελευταία μεγάλη εκδήλωση στο
«Χίλτον», ανάμεσα στην αφρόκρεμα των κορυφαίων Ασφαλιστών της χώρας μας. Πέρυσι το καλοκαίρι, ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους του Συλλόγου Ασφαλιστών που τιμήθηκαν στο «Γκολφ» Γλυφάδας, ενώ φέτος
στις 5 Φεβρουαρίου βραβεύτηκε από την LIMRA (6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων) ως πρώτος Κορυφαίος Ασφαλιστής της Allianz.
Source:
http://www.epistimonikomarketing.gr/o-palmos-tis-agoras-asfaleies/ο τύπος δουλεύει στην allianz κ μάλιστα πήρε και βραβείο "καλύτερος ασφαλιστής" 2012 (
βλ. βραβείο #9) ο ορισμός της διαπλοκής. και μιλάμε για οικογενειάρχη με γυναίκα παιδί και τα ρέστα
πόσο για το μπούτσο παίζει να είναι η καλαμάτα ως κοινωνία ρε μλκ... τόσο πολύ δεν το περίμενα...
p.s. of course he's tapping that (and that. and that, etc.....). καρατσεκαρισμένο.
p.s. #2. μεταξύ άλλων έχει σουτάρει 16χρονη γιατί μεγάλωσε jeeeesus fukken christ!