Author Topic: Το τέλος της ανθρωπιάς;  (Read 3787 times)

zGIN♂

• DV zombie
Το τέλος της ανθρωπιάς;
« on: February 12, 2011, 06:26:29 PM »
Ένας άντρας προσποιείται ότι πεθαίνει στη μέση του δρόμου. Είναι ένα ερασιτεχνικό αλλά ιδιαίτερα διδακτικό πείραμα για τη συμπεριφορά των ατόμων στις σύγχρονες κοινωνίες των μεγαλουπόλεων. Κι αν οι αντιδράσεις μας ξενίζουν, ας σκεφτούμε πως θα αντιδρούσαμε σε μια αντίστοιχη περίπτωση…

CHUT - terence lacroiX

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Re: Το τέλος της ανθρωπιάς;
« Reply #1 on: February 12, 2011, 06:54:52 PM »
Ζάκι μπρούμυτα πάνω στη λεωφορειολωρίδα της Πατησίων + Στουρνάρη, σε ώρα αιχμής, ένας ρε πούστη, ένας δεν τον σηκώσε. Μου έκανε εντύπωση τη στιγμή που τον σήκωνα, προσπαθούσε να έχει την ελάχιστη σωματική επαφή μαζί μου, σα να μην ήθελε να με λερώσει. Αφού πάτησε στα πόδια του, μου κάνει μέσα στο haze του 'συγγνώμη', δεν κατάλαβα ποτέ γιατί.
Δε θέλω να πιστεύω πως ήρθε το τέλος της ανθρωπιάς, ευτυχώς βλέπω γύρω μου ΚΑΙ αλτρουιστική διάθεση από συνανθρώπους και ισσοροπείται κάπως.
... but don't forget the Rizla.

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #2 on: February 12, 2011, 07:29:49 PM »
πιστευω οτι ολοι πλεον ειναι πιο καχυποπτοι απο παλια, και βαζω και τον εαυτο μου μεσα σ'αυτο. Αν μου τυχαινε και εμενα κατι παρομοιο, μαλλον θα σκεφτομουν "κανα πρεζονι θα ειναι" και θα συνεχιζα τον δρομο μου...

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #3 on: February 12, 2011, 08:08:07 PM »
πιστευω οτι ολοι πλεον ειναι πιο καχυποπτοι απο παλια, και βαζω και τον εαυτο μου μεσα σ'αυτο. Αν μου τυχαινε και εμενα κατι παρομοιο, μαλλον θα σκεφτομουν "κανα πρεζονι θα ειναι" και θα συνεχιζα τον δρομο μου...
ego tha skeftomouna oti eisai apla ilithios pou tha skeftosouna ayto kai tha sinexiza na to pisteuo...

Hazard

• DEMO UPLOADER!
  • why not
« Reply #4 on: February 12, 2011, 08:17:46 PM »
ego tha skeftomouna oti eisai apla ilithios pou tha skeftosouna ayto kai tha sinexiza na to pisteuo...

και εγω σκεφτομαι οτι ειμαι ηλιθιος που σκεφτηκα οτι θα εκανα τετοιο πραγμα.

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
« Reply #5 on: February 12, 2011, 11:46:40 PM »
             Παλιά σκεφτόμουν ότι τα άτομα που έχουνε μεγαλώσει σε χωριό, στερούνται κάποια πράγματα και γίνονται πιο κομπλεξικά όταν φτάσουν σε μία Α ηλικία. Ίσως να πίστευα πως έφταιγε αυτή η κλειστοφοβία/ξενοφοβία λόγω της μικρής κοινωνίας όπου τίποτα δε μπορεί να κρατηθεί μυστικό και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Πάρτε για παράδειγμα το καράβλαχο δίδυμο K4fros & tOULOUR. Άτομα άξεστα, απολίτιστα που ενδυναμώνουν την παραπάνω μου πεποίθηση.
             Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι τελικά το να μεγαλώνεις σε μία μεγαλούπολη είναι χειρότερο από ότι σε μία μικρή κοινωνία. Χάνεσαι μέσα στη ανωνυμία που σου προσφέρεται και πλέον είσαι απρόσωπος, γίνεσαι σιγά σιγά υπάνθρωπος(googlare to tLR). Η έννοια του συνανθρώπου δεν υφίσταται πλέον, είσαι και εσύ ένας ακόμα μέσα στο χάος. Γιατί λοιπόν να ενδιαφερθείς για τον άλλο δίπλα σου; Όλο και κάποιος άλλος θα το κάνει για σένα. Μη σκοτίζεσαι. Συνέχισε να κοιτάς μόνο τον κώλο σου. Πάρτε για παράδειγμα τα μπάσταρδα Chester και Stewie, γέννημα θρέμμα Αθηναίοi, τι να περιμένει κανείς..;
            Πέρα τώρα από την πλάκα και την προσπάθεια μου να πάρω ψήφους στο poll που γίνεται, βάσει της δικής μου προσωπικής εμπειρίας τα τελευταία 5 χρόνια στην Αθήνα και αφού βρέθηκα μάρτυρας σε πολύ τραγικά περιστατικά, να φίλε μου, η ανθρωπιά έχει χαθεί προ πολλού..
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #6 on: February 13, 2011, 12:07:40 AM »
             Παλιά σκεφτόμουν ότι τα άτομα που έχουνε μεγαλώσει σε χωριό, στερούνται κάποια πράγματα και γίνονται πιο κομπλεξικά όταν φτάσουν σε μία Α ηλικία. Ίσως να πίστευα πως έφταιγε αυτή η κλειστοφοβία/ξενοφοβία λόγω της μικρής κοινωνίας όπου τίποτα δε μπορεί να κρατηθεί μυστικό και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Πάρτε για παράδειγμα το καράβλαχο δίδυμο K4fros & tOULOUR. Άτομα άξεστα, απολίτιστα που ενδυναμώνουν την παραπάνω μου πεποίθηση.
             Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι τελικά το να μεγαλώνεις σε μία μεγαλούπολη είναι χειρότερο από ότι σε μία μικρή κοινωνία. Χάνεσαι μέσα στη ανωνυμία που σου προσφέρεται και πλέον είσαι απρόσωπος, γίνεσαι σιγά σιγά υπάνθρωπος(googlare to tLR). Η έννοια του συνανθρώπου δεν υφίσταται πλέον, είσαι και εσύ ένας ακόμα μέσα στο χάος. Γιατί λοιπόν να ενδιαφερθείς για τον άλλο δίπλα σου; Όλο και κάποιος άλλος θα το κάνει για σένα. Μη σκοτίζεσαι. Συνέχισε να κοιτάς μόνο τον κώλο σου. Πάρτε για παράδειγμα τα μπάσταρδα Chester και Stewie, γέννημα θρέμμα Αθηναίοi, τι να περιμένει κανείς..;
            Πέρα τώρα από την πλάκα και την προσπάθεια μου να πάρω ψήφους στο poll που γίνεται, βάσει της δικής μου προσωπικής εμπειρίας τα τελευταία 5 χρόνια στην Αθήνα και αφού βρέθηκα μάρτυρας σε πολύ τραγικά περιστατικά, ναι φίλε μου, η ανθρωπιά έχει χαθεί προ πολλού..
fix'd

Movsar

• Ranked Pubzorz!
« Reply #7 on: February 13, 2011, 12:38:30 AM »
The Human Animal - The Human Zoo - 1 of 5

start watching at 7:10

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #8 on: February 13, 2011, 02:31:24 AM »
   Όλο και κάποιος άλλος θα το κάνει για σένα.

και τελικα δεν το κανει κανειS!δυστυχως με την παροδο του χρονου γινομαστε ολο και πιο υπανθρωποι!
« Last Edit: February 13, 2011, 02:34:11 AM by P!ou! »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #9 on: February 13, 2011, 05:32:06 PM »
Movsar, good share

Madrugada - Life in the city
... but don't forget the Rizla.

CaliCo_JaCk

• 222 HERO!~
  • Thou Shall Not Fear
« Reply #10 on: March 12, 2011, 03:58:50 AM »
The Beatles - With A Little Help From My Friends
Expanding Darkness

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #11 on: March 12, 2011, 12:15:02 PM »
             Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι τελικά το να μεγαλώνεις σε μία μεγαλούπολη είναι χειρότερο από ότι σε μία μικρή κοινωνία. Χάνεσαι μέσα στη ανωνυμία που σου προσφέρεται και πλέον είσαι απρόσωπος, γίνεσαι σιγά σιγά υπάνθρωπος(googlare to tLR). Η έννοια του συνανθρώπου δεν υφίσταται πλέον, είσαι και εσύ ένας ακόμα μέσα στο χάος.

Δεν συμφωνω απολυτα με αυτο,σιγουρα εχεις να κερδισεις κατι και απο τα δυο.Για παραδειγμα οι μεγαλουπολεις σου προσφερουν περιθαλψη και παιδεια,κατι που η μικρη κοινωνια σου προσφερει σε πολυ μικροτερο βαθμο.Μην ξεχνας οτι πολλες φορες στις μικρες κοινωνιες ο "αλτρουισμος" περναει υποσυνειδητα απο γενια σε γενια,ως εννοια κοινωνικου καθηκοντος,κι οχι απαραιτητα ως συνειδητη προσπαθεια για να βοηθησει καποιος τον συνανθρωπο του.Πιστευω πως κυριο ρολο παιζει ο τροπος που σε μεγαλωσε η οικογενεια σου,ειτε ζεις σε χωριουδακι ειτε στη Νεα Υορκη.

υ.γ τα περι παιδειας που ανεφερα παραπανω δεν ισχυουν για την Ελλαδα.Εδω ακομα κι ο Αριστοτελης θα γινοταν δημοσιος και θα εχανε το πρωτο τεταρτο της διδακτικης του ωρας πινοντας νες στο γραφειο
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

$at@n4c fAc

• CBWARRIOR.
« Reply #12 on: March 15, 2011, 04:07:07 PM »
μα ο αριστοτέλης εδώ έζησε
ουυυυυ σατανά ανθέλληνα κόκαψ