Author Topic: ONC στο Black Ops ?  (Read 17232 times)

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Re: ONC στο Black Ops ?
« Reply #60 on: March 11, 2011, 07:49:44 PM »
Aye den exw kai poly epafh kai eipa mhpws vghke gia pc kai den to phra prefa.
Stous servers pou lete exete fortwmeno kapoiou typou cfg/mod? Giati apo oti 8ymamai den akougotan to plant sto stock game... F41L
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #61 on: March 12, 2011, 10:48:58 AM »
Thanks Skal. Missed our fun. :D

animaz

• Ranked Pubzorz!
« Reply #62 on: March 13, 2011, 11:49:23 AM »
Τα rules απο esl δεν είναι απο το ladder αλλά απο EMS http://www.esl.eu/nordic/codbo/emsviii_rules/
 και εδώ απο το ladder του cb: http://clanbase.ggl.com/rules.php?lid=11605 που έχει και το Famas μέσα.
Καλό θα ηταν να ψηφίσουμε και τα maps που θα παιχτούν.

Τα rules EMS φένονται μια χαρά + ότι δεν επιτρέπεται το Famas.Αν και τα maps είναι λίγο περιορισμένα. Ίσως αν προσθέταμε και όλα τα υπόλοιπα εκτός Nuketown και Crisis(?);

SkaL-

• 222 HERO!~
« Reply #63 on: March 13, 2011, 01:54:53 PM »
Τα rules EMS φένονται μια χαρά + ότι δεν επιτρέπεται το Famas.Αν και τα maps είναι λίγο περιορισμένα. Ίσως αν προσθέταμε και όλα τα υπόλοιπα εκτός Nuketown και Crisis(?);

Για την nuketown +1 για την crisis δεν ξέρω, παίζεται αρκετά.... 

animaz

• Ranked Pubzorz!
« Reply #64 on: March 13, 2011, 02:17:50 PM »
για την crisis δεν ξέρω, παίζεται αρκετά....

Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά πραγματικά το είπα γιατί μόνο μία φορά βρήκαμε team που ήθελε Crisis σαν map και παίζουμε since release :p Απλά έτυχε φαντάζομαι.
Πάντως συμφωνούμε να addaroume και τα υπόλοιπα maps έτσι;

SkaL-

• 222 HERO!~
« Reply #65 on: March 14, 2011, 01:59:18 AM »
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά πραγματικά το είπα γιατί μόνο μία φορά βρήκαμε team που ήθελε Crisis σαν map και παίζουμε since release :p Απλά έτυχε φαντάζομαι.
Πάντως συμφωνούμε να addaroume και τα υπόλοιπα maps έτσι;

Δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα, αν και πρέπει να κατασταλάξουμε σε 4-5 maps. Aς κανούμε προτάσεις να δούμε ποιά θέλει ο κόσμος.
Εμείς σαν team λέμε για Αrray, firing range, grid και villa.

animaz

• Ranked Pubzorz!
« Reply #66 on: March 14, 2011, 01:59:59 PM »
Δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα, αν και πρέπει να κατασταλάξουμε σε 4-5 maps.

Πολύ λίγα και εύκολα maps κατά την άποψη μου.Εξίσου ωραία είναι : havana, summit, wmd, hanoi, jungle...Γιατί απλά να μην αφήσουμε την επιλογή των maps free εκτός Nuketown?

SkaL-

• 222 HERO!~
« Reply #67 on: March 14, 2011, 05:03:58 PM »
Πολύ λίγα και εύκολα maps κατά την άποψη μου.Εξίσου ωραία είναι : havana, summit, wmd, hanoi, jungle...Γιατί απλά να μην αφήσουμε την επιλογή των maps free εκτός Nuketown?

Δεν μπορούμε να παίξουμε όλα τα map σε ένα ONC, πρέπει ακόμα και με κλήρωση να βγάλουμε 4-5 maps.

animaz

• Ranked Pubzorz!
« Reply #68 on: March 14, 2011, 06:13:20 PM »
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει η επιλογή οποιουδήποτε map...anyway, θα ήθελα να ακούσουμε κι άλλες απόψεις.Μιλάτε ωρέ! Μόνο εγώ κι ο Skal τα συζητάμε  :-X

taskos

• Ranked Pubzorz!
    • GSF SITE
« Reply #69 on: March 14, 2011, 10:08:12 PM »
kita  to kalitero tha itane na iparxi eleftheria sta map ala efoson den ginete afto logo sintomias kai  ta lipa tha prepi vasi kapiou psifou na vgaloume 5 map gia na telionoume na kseroune kai i analoges clan pia einai oxi ola teleftea stigmi na ta mathoune i clans

Geo13epsilon

• Ranked Pubzorz!
« Reply #70 on: March 15, 2011, 01:14:11 AM »
Re paides, kalutera na xoume ola ta maps (- nuketown) . Diladi an mia omada exei douleyei se ena map pou den paizei kanenas ti 8a tous peite..?? QQ..??

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #71 on: March 15, 2011, 01:50:50 AM »
Απλα ανεκαθεν στα ONC παιζοντουσαν συγκεκριμενα maps ανα round. Π.χ. πρωτο round παιζεται havana, οσοι προχωρησουν 2ο round παιζουν villa, 3ο summit, 4o array και τελικος στη firing range. Κυριως γιατι ηταν τετοια η συμμετοχη που δεν υπηρχε αρκετος χρονος να παιχτουν 2 maps cb style κτλ.

Βεβαια μπορει να υπαρχει map pool περιττου αριθμου ωστε η καθε ομαδα να αποκλειει εναλλαξ απο ενα map μεχρι να καταληξουν σε ενα που θα παιχτει. Αυτο ομως δημιουργει το προβλημα του "σου βγαζω τα maps που ξερεις, βγαζεις και εσυ τα δικα μου και καταληγουμε να παιζουμε σε random pub hero map".

@Geo13epislon

Δεν εχω ασχοληθει με black ops σε σημειο να μπορω να εκφερω γνωμη για την καταλληλοτητα των maps αλλα συνηθως ολες οι normal ομαδες παιζουν τα καλα maps. Αυτοι που γινονται βασιλιαδες ενος outsider map που δεν παιζει κανενας ειναι συνηθως lamers που προσπαθουν ετσι να παρουν καμια νικη. No offense φυσικα.

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #72 on: March 15, 2011, 04:06:01 PM »
καντε πολλ για τα μαπς...

SkaL-

• 222 HERO!~
« Reply #73 on: March 16, 2011, 02:11:27 AM »
Απλα ανεκαθεν στα ONC παιζοντουσαν συγκεκριμενα maps ανα round. Π.χ. πρωτο round παιζεται havana, οσοι προχωρησουν 2ο round παιζουν villa, 3ο summit, 4o array και τελικος στη firing range. Κυριως γιατι ηταν τετοια η συμμετοχη που δεν υπηρχε αρκετος χρονος να παιχτουν 2 maps cb style κτλ.

Βεβαια μπορει να υπαρχει map pool περιττου αριθμου ωστε η καθε ομαδα να αποκλειει εναλλαξ απο ενα map μεχρι να καταληξουν σε ενα που θα παιχτει. Αυτο ομως δημιουργει το προβλημα του "σου βγαζω τα maps που ξερεις, βγαζεις και εσυ τα δικα μου και καταληγουμε να παιζουμε σε random pub hero map".

@Geo13epislon

Δεν εχω ασχοληθει με black ops σε σημειο να μπορω να εκφερω γνωμη για την καταλληλοτητα των maps αλλα συνηθως ολες οι normal ομαδες παιζουν τα καλα maps. Αυτοι που γινονται βασιλιαδες ενος outsider map που δεν παιζει κανενας ειναι συνηθως lamers που προσπαθουν ετσι να παρουν καμια νικη. No offense φυσικα.

Tα maps και με την σειρά που τα έγραψες είναι μια χαρά κατα την γνώμη μου.
Πάντως παιδιά τα maps σε αυτή την φάση είναι κάτι σχετικό θα είναι το πρώτο onc στο ΒΟ και αυτό που μετράει είναι να διασκεδάσουμε και να μαζευτούμε να παίξουμε δεν θα είναι ούτε premiership να βγεί ο πρωταθλητής Ελλάδας ούτε λεφτά θα έχει :D

SkaL-

• 222 HERO!~
« Reply #74 on: March 21, 2011, 09:06:47 PM »
Το CUP απο ότι βλέπω πάγωσε, ας φτιάξει κάποιος admin ένα poll με τα maps που θέλει ο κόσμος, να κάνουμε ένα ακόμα βήμα.
Και αν μπορεί να βάλει παραπάνω επιλογές απο 5 επιτρέπει το φορουμ.
« Last Edit: March 21, 2011, 09:10:57 PM by SkaL- »