Φίλε cawkz, εγώ ψάχνω για ομάδα. Είμαι καλός παίκτης, με μεγάλη εμπειρία σε παιχνίδια υπολογιστή όπως κωλ, κάουντερ, civ και άλλα. Μου αρέσει να κάθομαι κοντά στο spawn κι άμα με χρειαστεί κανείς, πετάγομαι σα φίδι χσσσΣΣσ! Έτσι καλύπτω και τα πισώπλατα, τα οποία να ξέρεις γίνανε πολύ δημοφιλή επί κωλ 2 rotate 360 and go back where you came from. Ντιάμπλο είχα ρολάρει ένα LW και μου βγήκε 60 - 328 κάτι τέτοιο κι είχα ξενερώσει τον κώλο μου, φαντάσου μαξ πήγαινε 375 70 το cb, βέβαια έβγαζα 100 με τα πως τα λένε και το έτσι, αλλά τρέχα γύρευε. Μετά ψιλοέκοψα ούτως ή άλλως και πιο μετά ακόμα ο μαλάκας ο πλάστικ ξέχναγε συνέχεια τα pw που του 'χα δώσει για να ανανεώνει τους chars. Εγώ τα 'χα ξεχάσει πιο πριν κι από τον πλάστικ, οπότε ποιος ήτανε πιο μαλάκας ακόμα δεν έχω καταλάβει. Η πλάκα, βέβαια, είναι πως τα θυμήθηκα και δε θα έλεγα πως είναι τυχαίο, γιατί έχω pw system (πονηρόC!) και τους έχω ανανεώσει τώρα που έκαμα φορμάτ κι έχω ξανά πισί. Μέγα λάθος και άκου τι σου λέω όσο είσαι ακόμα νέος κι ωραίος και σου σηκώνεται.
Παίζω επίσης επιτραπέζια, είμαι καλός με κανόνες και τέτοια, παλιά τράβαγα κάτι μαντσκινιές σε D&D που τις έβλεπες και παρατούσες το gaming. Τη στιγμή που σε συνέλαβαν οι γονείς σου εγώ είχα κλείσει ήδη τριετία σε αμιγκάδικο, υπολογίζω, μα θα μπορούσα να κάνω και λάθος (πράγμα καθόλα ασυνήθιστο, έτσι μου λένε τα κορίτσα!).
Από νέτχακ ξέρεις; Σιγά μην ήξερες... Βλακέντιε...
Τέλος, να σημειώσω εδώ ως επιπρόσθετο αβαντάζ του να με προσλάβεις, πως αν είσαι καλό παιδί, θα σου μάθω και πράγματα για τη ζωή, τις τέχνες και τις επιστήμες και πως να μην καραφλιάσεις σαν τον άλεξ απ' τα 13.
Λοιπόν, περίμένω εναγωνίως απάντηση, με επισυναπτόμενους δύο πρώτους μισθούς ανεξαρτήτως θετικού ή αρνητικού ηλεκτρικού φορτίου και δε θες να με απογοητεύσεις γιατί θα μπλέξεις άσχημα. Ψάχνω για ομάδα.
Αλλά ψάχνω πιο συγκεκριμένα για κάποια που δε θα έχει μέλλον. Σκέψου κατά πόσο ο παράγοντας αυτός μπορεί να εξαλειφθεί από τα πλάνα σου και ειδοποίησέ με.
σε φιλώ,
πίνδαρος
Υγ. Ειν' ωραίο στο ντιάμπλο που δε λήγουνε οι χαρακτήρες ναι όχι απάντα ε
Υγ2. σε φιλώ ξανά (φιλικά μάλλον)