ρε avarish και εσενα τι σε γαμαει τι κανω εγω? Εγω συμμετεχω εδω επειδη απο πανω λεει callofduty.gr και οχι paizwcod4kainomizwpwsexwpiaseitonpapaapotarxidiakaitrollarwolotokosmo.gr. Εχω σκοπο που postαρω εδω, δε το κανω επειδη βαριεμαι.
Τωρα για τον obzen και αυτα που λετε, να στο θεσω αλλιως. Εχετε κανει ενα πολυ ωραιο team εσυ, ο pres1o, o serzor, o acro και ο mafia (με αλλα λογια οι gaming mates σου). Ξαφνικα αρχιζει ενα συνολο παικτων να κατηγορει καποιον απο τους παραπανω. Και σε ρωταω ρε φιλε, αμα σου το λεγαν οτι hackαρει αυτος εσυ θα τον παρατουσες? Εγω δεν τον παρατησα τον obzen, τον εψαξα ομως. Μου εχει δωσει απειρες φορες demo του για minimovie και παντα ανοιγα τα developers μου να checkαρω αμα ηταν υποπτο ή dodgy. Τετοιο πραγμα εγω δεν ειδα, εκλεισα τα αυτια μου και συνεχισα να παιζω μαζι του. Οταν ομως ο χουνταλας πηγαινε και μου εκανε 35 bombs σε καθε match, και εγω και ο sokolov βγηκαμε (αυτος βεβαια ξαναμπηκε). Τελειωνοντας, θα ηθελα να προσθεσω πως το τι κανω εγω εδω εσενα δε σε αφορα καθολου. Ποτε δε σου εδωσα ουτε προκειτε να σου δωσω δικαιωμα να με trolαρεις.