Author Topic: CoD Modern Warfare (1,2) Incredible Movie Like fun-made trailer - Για τσεκάρετε!  (Read 2840 times)

SnowFire

• Ranked Pubzorz!
  • Cypriot COD4 Hero
Παιδιά τυχαίνει να είναι και το πρώτο μου post   O0 Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον :)

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Welcome Chryselis Jr.!
Emena mou arese to sig sou pantws file!  :)
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

kartelakiaC

• DV zombie
Welcome Chryselis Jr.!
Emena mou arese to sig sou pantws file!  :)

emena i foto tou

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
Κύριε Μέγκζι άμα σας δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα πείτε μου να τόνε σφαλιαρήσω. Εγώ είμαι ο αντμίνορας μέσα στο σπίτι
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

SnowFire

• Ranked Pubzorz!
  • Cypriot COD4 Hero
Όπιος θέλει anime-style σιγκνατούρα να μου πει  :) Έχω αρκετές παρόμοιες pics έτοιμες για photoshop  ;D

Κύριε Μέγκζι άμα σας δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα πείτε μου να τόνε σφαλιαρήσω. Εγώ είμαι ο αντμίνορας μέσα στο σπίτι

Θα σε κανονίσω αργότερα εσένα σκληρέ άνδρα... >:D >:D

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
Willkommen χιονοφωτιάς.Χαρά στο κουράγιο σου πάντως, εκτιμώντας το άσχημο παιχνίδι της μοίρας να γεννηθείς αδερφός του κκελη. Μην αφήσεις την αγαμία και το πιώμα στο κοντ του μεγάλου αδερφού να σ' επηρεάσει
« Last Edit: March 10, 2011, 02:31:03 PM by K4 »
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

SnowFire

• Ranked Pubzorz!
  • Cypriot COD4 Hero
Willkommen χιονοφωτιάς.
Dankeschön μέγα Κάφρε.

Χαρά στο κουράγιο σου πάντως, εκτιμώντας το άσχημο παιχνίδι της μοίρας να γεννηθείς αδερφός του κκελη.

Εγώ το βλέπω πιο αισιόδοξα, βλέποντας πως έχω μάλλον ξεφύγει από την κατάρα που κουβαλάει ο αδερφός μου και προσπαθώ να τον γλιτώσω κι αυτόν.

Μην αφήσεις την αγαμία και το πιώμα στο κοντ του μεγάλου αδερφού να σ' επηρεάσει
Η αγαμία που χαρακτηρίζει τον ΚΚΕΛΗ (ή αλλιώς σπάρκωμα στα κυπριακα :)) και το πιώμα δεν με επηρεάζει καθόλου, φαίνεται όμως ότι έχει αποδεχτεί την μεγάλη ήττα του στο κοντ, αφού ναι, είναι αλήθεια ότι προχθές στις 23:17 μου ζήτησε να διαγράψω το κοντ από το σκληρό του δίσκο (μην έχοντας το θάρρος φαίνεται να το κάνει ο ίδιος) και εγώ τον έβγαλα από τη μιζέρια του πιώματος ακολουθώντας την υπόδειξή του.

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
Ηmmmm.. Ιντερεστινγκ
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Hahahahaha apolaustikos o mikros! Filtate Andrea eklepse thn parastash o bro sou.
Drosistikh istoria adelfe!
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

kartelakiaC

• DV zombie
Episis 8a i8ela na pros8esw sta sxoleia twn filtatwn tou en logw thread, makari na mn exeis parei apton agapito andrea kkelh chryseli!

PS:ftiakse mia foto gia mena me agapi k ama maresei 8a pw tou kkelh na s auksisei to xartziliki!