Author Topic: [Important] CoD4 LAN 16-17/4 community voting thread.  (Read 12961 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
[Important] CoD4 LAN 16-17/4 community voting thread.
« on: March 23, 2011, 01:50:51 AM »
Καλησπερα κουκλες!

Οπως θα εχετε ακουσει ψηνεται ενα lan event για το διημερο 16-17 Απριλιου στα Extreme-Net στα Μελισσια.

Υπαρχουν δυο θεματα, αλληλενδετα, που μας απασχολουν και κατα συνεπεια θεωρησαμε σωστο να παρουμε την γνωμη του community.

Τα δυο αυτα θεματα ειναι η συμμετοχη και αν θα ειναι διημερο ή οχι το lan.

Το μαγαζι απ'οτι ενημερωσε προτιμαει διημερο event. Ειναι λογικο, περισσοτερο τζερτζελο και αρα κοσμος, διαφημηση, προβολη γι αυτον.
Παραλληλα διημερο event βολευει και τη διοργανωση. Θα μπορεσουμε να κανουμε ενα group stage τη μια μερα και ενα elimination την επομενη, θα εχουμε περισσοτερο χρονο και οι παιχτες θα ευχαριστηθουν περισσοτερο το game (ειδικοτερα οι χαμενοι). Γενικα ειναι καλυτερο value for money απο αποψη gaming.
Το θεμα ειναι οτι ενα διημερο event πρεπει να εχει την αναλογη συμμετοχη. Απο το τελευταιο ONC και την συμμετοχη μεχρι στιγμης στο ONC39 ειμαστε σε καλα επιπεδα ομως ειναι αλλο πραμα το online και αλλο το lan. Χρειαζομαστε μια πιο σιγουρη εικονα για το τι συμμετοχη θα εχουμε.
Ενα αλλο θεμα ειναι πως το διημερο event ειναι πιο κουραστικο gameplay-wise για ολους, προκυπτουν και θεματα για οσους δεν ειναι απο Αθηνα με κυριοτερο τη διανυκτερευση, θα σου κοστιζει περισσοτερο στα παρελκομενα (φαγητο, μετακινησεις κτλ).

Επισης αν καποιος μπορει να βοηθησει την κατασταση (carpool, φιλοξενια κτλ) ας το πει. Οχι αν εχει σκοπο να φιλοξενισει το κολληταρι αλλα αν γενικα εχει τη δυνατοτητα να σπιτωσει κανα δυο παιδια που δε θα σπιτωνε normally. Sexual favors included.

Πανω σε αυτα τα θεματα θελουμε την αποψη σας προκειμενου να διοργανωθει το δυνατον καλυτερο lan με τη μεγαλυτερη συμμετοχη.
Παρακαλω μονο, να αφηνετε λογικες, τεκμηριωμενες απαντησεις. "lololol oxi 2imero" δεν βοηθαει να καταλαβουμε τους λογους ή να βρουμε λυσεις για τα προβληματα που ενδεχομενως παρουσιαζονται.
Επισης το καταδυναμειν καλαισθητες απαντησεις, μην γραφετε walls of text, βαλτε καμια τελεια και γενικοτερα σημεια στιξης και αποφυγεται οσο μπορειτε τα greeklish.

Το παρον thread θα ειναι heavily moderated by yours truly. Απαγορευονται δια ροπαλου chat, ασχετα replies, trolling, προσωπικες επιθεσεις καθως και οποιαδηποτε απαντηση δεν βοηθαει το topic.

edit : εχω βαλει google maps link για να παρετε μια ιδεα του που ειναι το lan. Μπορειτε επισης να χρησιμοποιησετε το youdrive.gr που σας βγαζει διαδρομες με MMM (οταν δεν απεργουν lmao).
« Last Edit: March 23, 2011, 01:54:09 AM by sinister_evil »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: [Important] CoD4 LAN 16-17/4 community voting thread.
« Reply #1 on: March 23, 2011, 01:59:15 AM »
Η προσωπικη μου αποψη ειναι αν δεν το απαιτει η συμμετοχη να μην γινει διημερο. Πιστευω οτι το μαγαζι δεν ειναι σε θεση που βολευει τα πηγαινε-ελα και ενω ξεκιναει μεγαλη εβδομαδα πολλοι ειναι αυτοι που εχουν υποχρεωσεις απο Δευτερα, ειτε ειναι δουλεια ειτε ειναι φροντιστρηρια. Θα ειναι σε γενικες γραμμες κουραστικο το διημερο και σε οσους ερθουν εκτος Αθηνων θα τους ξυνισει και τη τσεπη.

Σε περιπτωση ομως που ξαφνικα καυλωσατε ολοι και θελετε να κατεβετε lan τοτε προφανως πρεπει να γινει διημερο το event.

Σε γενικες γραμμες δεν μπορω να βοηθησω περα απο κανα carpool (που και αυτο δεν ειναι σιγουρο) απο τη περιοχη του πειραια προς το μαγαζι.

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #2 on: March 23, 2011, 02:40:30 AM »
2imero oxi logo oti to magazi einai genika stou diaolou tin mitir....mia xara bgike to agl se mia mera....me ta peukakia dn milise kaneis mipws kanonisoume kati ekei?

ps:kalitero 8a htan stin xalkida...
« Last Edit: March 23, 2011, 03:25:14 AM by sAVAZz »

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #3 on: March 23, 2011, 03:53:02 AM »
Apo merias mou to magazi me volevei para polu kai den fainetai kai katholou strimokolo tbh.
Egw diatitheme na filoksenisw 2 atoma opws se kathe allo lan. Mexi kai takr1 kamoume erwta se pantsi.
An yparksei loipon summetoxh to vriskw arketa pio kalo na ginei 2 meres dioti tha einai pio ksekourasto kai tha exei pio polu zgaming zgamw!
« Last Edit: March 23, 2011, 03:55:23 AM by tAKR1DAC★ »

pancy

• DV zombie
« Reply #4 on: March 23, 2011, 10:14:51 AM »
ama iparxei simetoxi kalitera 2 meres, se xalaro style xwris agxos kai na mas kinigaei tipota
ps:taki vazelini

Unsto

• DV zombie
« Reply #5 on: March 23, 2011, 11:16:27 AM »
Προτιμώ μονοήμερο και έχω άλλες 3 θέσεις στο αμάξι όπου μπορώ να μαζέψω οποιονδήποτε είναι στο δρόμο μου από Πάτρα.

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #6 on: March 23, 2011, 12:51:20 PM »
Το μονο κακο ειναι πως το μαγαζι βρισκεται αρκετα μακρια απο τις προηγουμενες τοποθεσιες των lans.
Εκτος της βενζινας που θα χρειαστει να καψουμε για 2 μερες πηγαινε-ελα (που δεν θελω να το σκεφτομαι καν λογω των αυξησεων στα καυσιμα) θα ηθελα να μαθω αν το ποσο της συμμετοχης θα διαφερει απο το agl ή απο καποιο αλλο lan που εχουμε παει.

AiniG

• CBWARRIOR.
« Reply #7 on: March 23, 2011, 01:07:46 PM »
kalutera na poun oi ektos athinon pos k pote tha erthoun. px polloi mporei na erthoun mono an einai mia mera. alloi mporei na poun pos dn axizei na katevo gia mia mera ara thelo 2 gia na to nioso.

to poso makria einai apo to kentro kaiei polu ligotero emas pou menoume athina para aytoys poy tha dosoun tosa xrhmata.

gia mena pantos mallon oi summetoxes dn tha xreiastoun 2hmero. provlepo pali 3-4 stathera team sto lan tbh. k as einai ta 2 inactive apo oti exo mathei(emeis k im) an to trexoume oligon loipon k paixtei ontos to proto match guro stis 12+ k oxi 2+ pou sunithizotan tha einai komple gia mena. k as teleiosei k 3 pou teleiose k to prohgoumeno  ;D

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #8 on: March 23, 2011, 01:37:32 PM »
Βασικα θεωρω οτι αναλογα με τη συμμετοχη θα πρεπει να αποφασιστει  και το αν θα γινει 2 μερες το Lan ή οχι.

Αν μαζευτουν 8- 10 Teams δεν εχει ουσια να παει 2μερο αν ομως εχουμε παραπανω τοτε αξιζει αλλα και παλι σκεφτειτε και τα παιδια απο επαρχια ειναι πακετο να φευγουν Κυριακη με τη ψυχη στο στομα.

Πχ ο PavlozzZ στο προηγουμενο Lan ηρθε Σαββάτο στις 23:00 Αθηνα, μεχρι της 4:00 Baraki ;D μετα Κυριακή Lan απο τις 10:00 μεχρι  2:30 και καπακι αεροδρομιο για κερκυρα για το πρωι να παει στη δουλεια. Τρελλο πακετο.... 

Επισης εγω θα μπορω να μεταφερω στο αμαξι μου αλλα 2 ατομα αν συναντηθοθμε σε καποιο σταθμο τρενου πχ Mall 'η προαστιακο Μεταμορφωσης.

Για φιλοξενια ήδη θα εχω 2 Ilithies Refuse αρα δυσκολο για αλλον εκτος αν ειναι ο KKls xaxaxaxxaxaxa

Τελος για τα Battlenet που ειπωθηκε απο τον Savazz και για οποιον αλλον εχει απορια, φυσικα και εγινε επαφη απο εμενα και εχω προσφορα στα χερια μου αλλα απο τη στιγμη που τα παιδια προετοιμαζουν Lan σε αλλο χωρο ειναι μαλακια να διχαστουμε εκτός και αν το Community ενδιαφερετε να μαθει.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #9 on: March 23, 2011, 01:51:16 PM »
Apla pame se opoion dinei pio polla prizes. Simple. Oi meres analoga me tis symmetoxes.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

AcRo

• 222 HERO!~
« Reply #10 on: March 23, 2011, 02:55:52 PM »
εμενα παντως 2ημερο δεν με βολευει μιας και θα μεινω εξω απο τα Μεγαρα και ειναι πολυ μακρια απο τα μελισσια.Ειναι πολυ μεγαλη η αποσταση και δεν παιζει να ερθω 2 μερες συνεχομενα και το ιδιο μαλλον ισχυει και για τον avarish και για τον serzor οσον αφορα το team μας.
REFUSE acRo: p eixes paei re?
REFUSE AVAROV NetCups #VN: bansko
REFUSE AVAROV NetCups #VN: 1 tha sou pw
REFUSE AVAROV NetCups #VN: ponaei h poutsa mou
REFUSE acRo: ahaha ok re sure
REFUSE AVAROV NetCups #VN: epa8a ourolimo3i
REFUSE acRo: AAHHAHAHA
REFUSE AVAROV NetCups #VN: AHAHHAHAHAH

STiFleR

• Assistant team
  • CBWARRIOR.
  • It's STiFleR bitch.
« Reply #11 on: March 23, 2011, 02:59:44 PM »
2 μέρες πιστεύω πως θα είναι πιο ξεκούραστο και βολικό για όλους και κυρίως για ομάδες με νεαρά ταλέντα. (ανάλογα και με τις συμμετοχές πάντα)

Δεν αποκλείεται η φιλοξενία σπίτι μου , απλά να μιλήσουμε για να κανονίσω με τους δικούς μου.

Απ' την περιοχή μου χρειάζεται να αλλάξει κανείς 2 γράμμες λεοφορείου , τα οποια γνωρίζω καλα.

Άντε να δούμε τι θα γίνει!
<x9`pancy> gkalimera sdziffvler

[11:46] GR8 SeR#21: Eimai
[11:46] GR8 SeR#21: poly
[11:46] GR8 SeR#21: kaulac. teloc =D

STiFleR

• Assistant team
  • CBWARRIOR.
  • It's STiFleR bitch.
« Reply #12 on: March 23, 2011, 03:04:08 PM »
btw απο ημερομηνιες βολευομαι μια χαρα!
<x9`pancy> gkalimera sdziffvler

[11:46] GR8 SeR#21: Eimai
[11:46] GR8 SeR#21: poly
[11:46] GR8 SeR#21: kaulac. teloc =D

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #13 on: March 23, 2011, 03:40:16 PM »
Θα πρεπει κουκλες να εχουμε καταληξει καπου, καθως και να εχουμε μια εικονα απο τις συμμετοχες, μεχρι τη Κυριακη ωστε να ερθουμε σε επικοινωνια και με το καταστημα.

Επισης spamαρετε το topic σε οσους ξερετε οτι ενδιαφερονται για το lan, ειδικοτερα αν ειναι εκτος αθηνων ή/και πιτσιρικαδες. Αυτοι ουσιαστικα ενδιαφερουν.

@Stifler PROTIP : use the modify button.

Avarish

• Assistant Team\Cup Admins
  • CBWARRIOR.
  • bOURiizj!
« Reply #14 on: March 23, 2011, 04:10:49 PM »
Το προβλημα μου εμενα ειναι η τοποθεσια , καθως πρεπει να ειναι στου κουτρουλι το γαμο.Εγω ψηνω να ειναι 2ημερο και δεν νομιζω να τρεχει τιποτα με τον πατερα μου που προθυμοποιηθηκε να με κατεβασει απο κοζανη.
[16:38] hRMNY' Greekyyy: reeee
[16:38] hRMNY' Greekyyy: o server einai 999
[16:38] hRMNY' Greekyyy: apo netcups
[16:38] hRMNY' Greekyyy: kante kana rr
[16:38] REFUSE ~ avarov: na ta xiliasei pes tou