Author Topic: [Important] CoD4 LAN 16-17/4 community voting thread.  (Read 12964 times)

KaVaTZaS-13-

• Ranked Pubzorz!
    • http://www.youtube.com/watch?v=6Ruh3dExNJ0
Re: [Important] CoD4 LAN 16-17/4 community voting thread.
« Reply #15 on: March 23, 2011, 04:17:03 PM »
Μαγκες σας χαιρετω καταρχην ολους καθως ειναι το πρωτο μου post...

Η σκεψη για 2ημερο event μου φαινεται καπως πιο κουραστικη,για ολους τους Αθηναιους που θα χρειαστει να παρουν ποσα λεωφορεια καθως και για οσους θα ξεπατωθουν στις βενζινες(συμπεριμβανομενου κ εμενα)..
Επισης για οσα παιδια θα ερθουν απο επαρχια και δεν θα εχουν μια στανταρ διαμονη.

Πιστευω πως αν γινει οπως εγινε και στο BATTLE στα Πευκακια θα ηταν οτι καλυτερο..Μονοημερο αρκει να μην το ξεφτιλισουμε και ξεκινησουμε παλι στις 1-2 απτις 11 που ειχαμε δωσει ραντεβου αν θυμαμαι καλα.

Αν μαζευτουν πανω απο 10 teams(δυσκολο κατα τη γνωμη μου)ναι ας γινει 2ημερο,αλλα πιστευω πως οι περισσοτεροι δεν θα δηλωσουν λογω 2ημερου... 8)

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #16 on: March 23, 2011, 04:18:24 PM »
ας πω κι εγω την γνωμη μου...
το διημερο να γινει μονο εφοσον τα teams ειναι 10+ , πιστευω θα μαζευτουν ομως...
τωρα νταξει... τα μελισσια ειναι καπως μακρυα,αλλα δεν πειραζει...λαν ειναι αυτο...
αν γινει 1 μερα,να αρχισει την καθορισμενη ωρα και να μην μας παρει το ξημερωμα...
εμεις ειμαστε in ,οπου κ οποτε  γινει...
« Last Edit: March 23, 2011, 04:23:08 PM by Hitmanchris »
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

bEAST

• Ranked Pubzorz!
« Reply #17 on: March 23, 2011, 04:34:58 PM »
Haeeee., κατα την γνωμη μου το λαν (αναλογως τις συμμετοχες ) να γινοταν μονοημερο γιατι το βραδακι δεν θα εχω που να την αραξω , γιατι θα ερθω απο κερκυρα :/ , τωρα αμα τα τεαμς ειναι πανω απο 10 η να αρχισουμε πιο νωρις ή να γινει 2ημερο , το μονο μου προβλημα θα ειναι η διαμονη για 2ημερο . Αφτα απο μεναα!

KIT-DrSavvas

• DEMO UPLOADER!
    • KIT Clan XFire Page
« Reply #18 on: March 23, 2011, 04:38:09 PM »
Καλησπέρα και από μένα.
Άμα γίνει 2ήμερο το κόστος είναι απαγορευτικό για όσους είναι εκτός Αθήνας (όπως εγώ) με αποτέλεσμα να λείψουν πολλά άτομα.
Πρέπει να γίνει σε μία ημέρα και οπωσδήποτε Σάββατο για να μπορέσουμε εμείς που είμαστε από επαρχία να γυρίσουμε με άνεση πίσω και να ξεκουραστούμε.

Αν γίνει μια μέρα η ΚΙΤ άνετα θα παρευρεθεί αν γίνει δύο μέρες, πολύ δύσκολο.

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #19 on: March 23, 2011, 05:25:18 PM »
   Επειδη την εχω ζησει παλι αυτη την εμπειρια (στο συγκεκριμενο νετ κιολας) του 2imerou LAN TDM@COD2(prices,την ταλαιπωρια δεν την σκεφτεσαι καθολου γιατι ειναι γαμω τις φασεις και εχει περισσοτερα match και γουσταρουν ολοι περισσοτερο...αν μαζευτουμε πανω απο 10 teams αξιζει να γινει 2imero σιγουρα,τωρα αν ειμαστε λιγοτερα θα γινει μονοημερο και πανω κατω ξερετε ολοι τι παιζει !!!εχει και μια  γαματη pitsaria εκει κοντα που ειχαμε παει ολοι μαζι για φαγητο και θα γινει παλι  ;D ειχε και μια καυλιτσα στο ταμειο αν θυμαμαι καλα και γαματους καναπεδες.
  Οσο για την φιλοξενια μιας και ειναι Σ/Κ μπορω να φιλοξενησω πανω απο 10 ατομα και να τους παρουλησω στα club της Αθηνας ακα ορθαδικα,να κανουμε και τζιρο στον thanox(PR sto candy bar)να μαζεψει τα γαμημενα 450e να πληρωσει το NET  ;)   
  Οσο για τα battlenet που ακουστηκε κατι αν κανει Mute ο τυπος την μουσικη ευχαριστως να γινει εκει,πιο πολυ σαν τοποθεσια βολευουν τα μελλισια παντως ειναι ακριβως εξω απο εναν σταθμο του ηλεκτρικου !!!

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #20 on: March 23, 2011, 05:47:29 PM »
Exoyn ta Mellisia staumo hlektrikoy?

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #21 on: March 23, 2011, 06:05:28 PM »
toulaxiston sto battlenet eixame sta8era pc kai oxi bgale-bale oli tin wra.....ekei problemw na ginetai xamos...

element

• 222 HERO!~
« Reply #22 on: March 23, 2011, 06:08:27 PM »
το σημαντικο ειναι πως θα γινει νεο λαν σχετικα γρηγορα. οντως το 2ημερο θα ηταν πιο ξεκουραστο, αλλα τα παιδια απο την επαρχια θα ταλαιπωρηθουν 2 φορες περισσοτερο... οποτε, ανεξαρτητως τον αριθμο των ομαδων, με καλη οργανωση πιστευω οτι μπορει να γινει σε μια μερα. οταν λεω σε μια μερα, εννοω απο το πρωι, μεχρι το βραδυ :) (οχι απο το μεσημερι :Ρ ).  ο χωρος ειναι ανετος θαρρω, αλλα πιτσα που δεν εχει ζημωθει απο τα κωλομαγουλα του λαρρυ δε τρωω.

Υ.Γ. ο κκελης μπορει να μεινει και σπιτι μου <3   8-------|)
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός το δικαιολογεί και ο χαζός επιμένει...

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #23 on: March 23, 2011, 06:13:03 PM »
toulaxiston sto battlenet eixame sta8era pc kai oxi bgale-bale oli tin wra.....ekei problemw na ginetai xamos...
Tha ta kanonisw me thn kuria mama sou to vrady.. Egw vlepw pantws parapanw apo 10 teams , gia GO ligo..

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #24 on: March 23, 2011, 06:16:21 PM »
to 8ema re noobs dn einai poios 8a dwsei ta kalitera prizes....eleoca...to 8ema einai na pai3oume lan ipo an8rwpines sin8ikes..kai prizes na min exei zboutsa mas...

adoL

• Assistant Team\Newsposters
  • CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #25 on: March 23, 2011, 06:31:01 PM »
egw thelw na pw pws to lan tha itan kalytera na ginei 1imero dioti tha talaipwrithoun polla atoma ta opoia menoun eparxia..opws:larisa,kerkyra,salamina,thesaloniki,kranidi klp klp...kai einai arketa ta atoma ayta...episis paizei rolo kai i oikonomiki anesi tou kathenos.pou tha koimithoun,ti tha fane,eisitiria,klp klp..so skefteite ayta min ksexnate pername kai mia krisi!!!!:P:Depisis mia kali pitsaria einai ayti stin SALAMINA-pizza larys...alla poios paei ekei..:P..exei kai sta melisia konta sto net mia kali opote ekei tha tin vgaloume..

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #26 on: March 23, 2011, 06:47:22 PM »
Πραγματικά, όπως είπε κι ο κοτοπουλάς τα prices είναι το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξουμε σα τζα θρώπους. Δλδ μην γαμιέται πάλι το net με το music γτ θα κάμω ετσέ να του παίξω το γροθίδι στη γκεφαλή ντου να του φύγει τελείως.. Μάλιστα, και πιο σημαντικό από ολα, ο κάθενας πρέπει να έχει το pc του γιατί αλλιώς δεν θα είναι απλά fail, αλλά το failarisma θα φτάσει σε επικίνδυνα σημεία..

ευχαριστώ σας κουζούλακες.
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

KKELHS

• CBWARRIOR.
  • ~ Maturity is nothing but a mere joke ~
« Reply #27 on: March 23, 2011, 07:50:15 PM »
Δε ξέρω κατά πόσο κολλάει στο συγκεκριμένο τόπικ αλλά ήθελα να ρωτήσω το ενδεχόμενο να γίνει το λαν μια εβδομάδα πριν. Έτσι ώστε να συμπίπτει με τις μέρες που θα είμαι Ελλάδα για να μπορέσω να δώσω το παρόν μου. Συγκεκριμένα εγώ μάλλον αναχωρώ από Αθήνα για Κύπρο στις 13 του Απρίλη. Στα @@ μας ρε κκέλη θα μου πείτε και το δέχομαι  O0
Ο κόσμος υπάρχει στον βαθμό που υπάρχουμε κι εμείς ως μάρτυρες μιας από τις πολλές του εκδοχές και τις άπειρες διακλαδώσεις του αρχικού συμβάντος

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #28 on: March 23, 2011, 08:38:27 PM »
2dayz iz not izi->too far 2handle

sta @@ mas re kkelh

HUA HUA
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

pancy

• DV zombie
« Reply #29 on: March 23, 2011, 08:49:01 PM »
1 mera ok, kai na pezoume mexris tis 4 to prwi finals?
2meres more matches moar fun etc