Author Topic: Cod 4 5vs5 SD LAN Tournament @ Xtreme net - 17 April Μπλα μπλα  (Read 67982 times)

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
Re: Cod 4 5vs5 SD LAN Tournament @ Xtreme net - 17 April Μπλα μπλα
« Reply #315 on: April 18, 2011, 08:20:31 PM »
prizes είχε  ????
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #316 on: April 18, 2011, 08:31:52 PM »
prizes είχε  ????

Ο πρώτος κέρδισε έναν έναντι λογαριασμό της ΔΕΗ, ο δεύτερος μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα του δήμου Αθηνών και ο τρίτος πλήρωσε τις πίτσες.

asskicker

• 222 HERO!~
  • Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορ
« Reply #317 on: April 18, 2011, 08:36:42 PM »
 Sto epomeno lan to epathlo na einai birec gia na bgoume prwti emeis i PunX

asskicker

• 222 HERO!~
« Reply #318 on: April 18, 2011, 08:43:31 PM »
S auto to lan Den tha xexasoume k to whine t theiou sini sto teloc.........

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #319 on: April 18, 2011, 08:48:07 PM »
Βουλωστο φλωρε κιcκερ, pew τσιμπησα το περιοδικο και περιμενω προταση να με κερασεις καφεδακι, δειπνο, ποτακι και το βραδυ ο,τι προκυψει...
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

asskicker

• 222 HERO!~
« Reply #320 on: April 18, 2011, 08:52:46 PM »
Falakre stewieeeee s agapaw malaka.... .
 περιμενω προταση να με κερασεις καφεδακι, δειπνο, ποτακι και το βραδυ ο,τι προκυψει. kati pezete edw?

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #321 on: April 18, 2011, 09:22:04 PM »
Hi παιδες και απο μενα....

Λοιπον μετα απο αισιως 4 Lan θεωρω οτι αυτο προσωπικα οτι ηταν το καλλυτερο για μενα μιας και ηπια τα κερατα μου ;D ;D ;D

Στα ποιο σοβαρα τωρα, απο θεμα οργανωσης ηταν αρκετα επιτυχημενο με μονο μελανο σημειο την καθηστερηση οπως παντα των Teams συμπεριλαμβανομενου και εμου και την μη χρησημοποιηση ολων των διαθεσιμων PC του καταστηματος ωστε να γινουν ολοι οι αγωνες συγχρονος. Αλλα τι να κανουμε ας μη τα θελουμε ολα δικα μας.

Τωρα θα ηθελα να ευχαριστησω τους m8s μου που αν και Mix team τα πηγαμε ικανοποιητικα για εμενα μιας και χασαμε μονο απο τις ομαδες που αναμετρηθηκαν στο τελικο.

Επισης μου αρεσε που γνωρισα ακομα και αλλα ατομα τα οποια δεν ηξερα οπως ο Peww, thanox, stam, kingsize, avarish, presio, blood κα.

Τελος εχω μια μικρη στεναχωρια για το λογο οτι ακομα μια φορα δεν μπορεσαμε να κατεβασουμε ενα Full Lineup και να ειμαστε μαζι η παλιοπαρεα, να δωσουμε πονο και να πιουμε τα αντερα μας μετα οπως παντα αν για αυτο το εκανα εγω χτες για ολους τους m8 μου.

Τελος adolino εισαι φιλαρακι ρε.......

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #322 on: April 18, 2011, 09:54:33 PM »
Εγώ προτείνω να κάνουμε πιο συχνά lan για να βλέπουμε τον zb.
sp.encc

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #323 on: April 18, 2011, 10:37:51 PM »
Ela back... Bravo x9orz agorines mou, bourakia, evlepa to slideshow(stream) kai goustara.
Kai gg ol.
Goustarw na vlepw idinarK tag kai thanox kai staM kai ap'ola na oume kai th mourh ton blo_0d. gTguinea!
Krima gia tous mages apo gr8 pou efygan.
Spasthka xontra dia ths apousias mou giati goustara na sas dw olous bourakles.
Nice pics tyr! (se ligo kairo 8a fwtografizei tpt montela, ton kovw egw).
CU NEXT LAN boyz :(
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

STAM

• DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #324 on: April 18, 2011, 10:45:02 PM »
    Βασικά καλησπέρα σας,σορρυ καταρχήν που δεν ήρθαμε για μπύρες μετά στο κέντρο αλλά έπρεπε να παω το μικρό bloodidi σπίτι του γαμώ τα γαμήσια του,έπειτα τον kickeR aka 0 frags στην backlot να τον πάω και αυτον σπίτι του και το χειρότερο οτι στις 6 το πρωί δούλευα.
  Έλεος με τα βυζία της χοντρής αλλά σας καταλαβαίνω με τόσες ώρες εκεί μέσα και τόσο cod αρχίζουν και σου φαίνονται ωραία,σίγουρα ο bnd-μπέμπης τράβηξε μαλακία στην τουαλέτα αλλά δεν έχυσε επίτηδες για να τα ρίξει τα φλώκια του στην crossfire vs GR8,αν και 12 χρονών και 7 μηνών έπαιζε τόσο καλα το Β που θα το ζήλευε και ο stewie  :-* και παρολαυτά ενώ καθάριζε το Β είχε θράσος και pkare με deagle την στροφή ΑΠΛΑ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ LAN !
  Κρίμα για τους GR8 και eskimos πού έπρεπε να φύγουν,θα είχαμε ακόμα μερικά καλά matchakia αλλά  τουλάχιστον σας γνωρίσαμε και χαρήκατε πολύ γι' αυτό  :P το επόμενο ελπίζω να γίνει 2 μέρες και με 24++ ομάδες στην αίθουσα του AssVas.
   Μπράβο στα παιδιά,στούς admins τού community βρε αδερφέ για την πολύ καλή οργάνωση και ομαλή διεξαγωγή του lan  και την άμεση βοήθεια σ όσους την χρειαζόντουσαν οτιδήποτε και αν ήταν αυτό,εντάξει για την καθυστέρηση δεν ευθύνονται οι admins μιας και βρισκόντουσαν απο τις 9 εκεί,αλλά οι ομάδες που δέν είναι στην ώρα τους στο net,μόνο τα κρανιδιωτάκια πήγαμε στις 10 γιατί ο blo_Od μας είχε ταράξει στα τηλέφωνα από τις 8:30  είχε άγχος για το μαλλί του να του πούμε αν ήταν ωραίο ή καλύτερα να έκανε φράντζα μόνο στο ένα μάτι αλα blackmane (c) pancy !!!

Χάρηκα πάρα πολύ που είδα παλιές καραβάνες του cod και τα είπαμε,οταν είδα τον KingSize βέβαια είπα ΩΧ την γαμήσαμε στην dawnville  :P yaW m8  8) και γελάσαμε αρκετά με τις ιστορίες του godspeed μας πήραν τα "ζουμιά" αλλά δεν εννοώ τα δάκρυα  :P
   Θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν έβλεπα και κάποιο oldschoOl team και να βαράνε προσοχές οι νέοι  :P :P

Τώρα όσο για τα matches fucking good come back up from idinark μπουράκια μου <3 tnx στον tHANOX που αν και inactive μας βοήθησε σημαντικά,αλλά είναι σαν το ποδήλατο βοτ δεν ξεχνιέται αλλά στην backlot είχε ανηφόρα στο B και κουράστηκες λίγο <3 <3 wp στους χ9 για την πρωτιά και για το πολύ καλό teamplay κάτι που έλειπε απ' εμάς σ αρκετά rounds αλλά με τον καιρό θα το βρούμε και εμείς κάπου εδώ γύρω είναι,συγχαρητήρια στους punx για την 3η θέση και στους huhu για την 4η που αν και αρκετοί players inactive τα πήγαν μια χαρά και ο zbou που παίζει μ ξένο team clanbase τόσο καιρό και μας λέει ψέματα οτι είναι inactive και μοιράζει 25 frags στο lan και στούς bnd που παραλίγο να κάνουν την έκπληξη με τους gr8 μετά το 10-10 στην crossfire αλλά έχασαν στο αλλο map και γενικά σε όλα τα teams που συμμετείχαν σ' αυτό το lan.

Ελπίζω να γίνει ένα ακόμα lan πρίν το καλοκαίρι μ λιγότερα μιχ teams,2ημερο και φυσικά τον MXC  :-*

Pew άκυρο φίλε για το ποτό που λέγαμε αν είναι να γίνεσαι "σταφιδα" με 2 βοτκες και αρκετό νερό,ahahahah <3 ρε απλά,χάρηκα πάρα πολύ και να παραμείνεις έτσι καυλέας αλλά λιγότερων κιλών  :-* :-*
  ΖYNGA δυστυχώς που βρέθηκες απεναντί μου και έφαγες τα headidia σου  :-* :-* σ περίμενα τελείως διαφορετικό πάντως όπως σ' άκουγα στο ts,hEhE χάρηκα πάρα πολύ.
  Good Job Tyranous γαμώ τις photo τράβηξες,άντε καλή επιτυχία στις πανελλήνιες με το καλό να τελείωσεις και μετά να ρίξεις κανένα pewpew !
  Μπράβο και στον Εlessar gia to steam μέσω xfire και τα live scores !!!

WALLHACKS ON by staM,soz guys  :-*

θα προσπαθήσω να κάνω upload μερικά demos !

F U T U R E  :'(  :'(  :'(

:-* :-*

Απ' αριστερά πρός τα δεξιά : illu , tHANOX , staM , blo_Od o tlr είναι τέρμα αριστερά και δεν φαίνεται  :'(
« Last Edit: April 18, 2011, 10:46:52 PM by STAM »

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #325 on: April 18, 2011, 11:12:47 PM »
eixe gamisei oles tis pepsi tou magaziou!!!HAHAHHAA

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #326 on: April 18, 2011, 11:32:01 PM »
ο blood σαν πολυ μωρακι φαινεται στην φοτο  ;D
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

STAM

• DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #327 on: April 18, 2011, 11:42:27 PM »
san playmobil einai !!

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #328 on: April 19, 2011, 12:12:47 AM »
yo !

Χάρηκα πολύ που το community είναι ζεστό και παρά τον άσχημο καιρό κάναμε αυτό το ωραίο gather , λυπάμαι για τα παιδιά που δε παίξαν όσο θα πρεπε κτλ
ότι πέρναγε απτο χέρι μας το κάναμε. Ας αφήσω τα μελανά spots though διότι τα θετικά ήταν αρκετά παραπάνω . Με κάλυψαν οι προλαλλήσαντες στα πάντα βασικά, να δώσω ξεχωριστά congrats στον καθένα που βρέθηκε στο LAN συμμετέχοντα με team και μη θα είναι λίγο...

Δεν θυμάμαι ποτέ LAN :
Με τόσους επισκέπτες king-inso-godspeed-tyranous-kerst-ellesar-jinxcat-dfk-intruder και όλους τους rest να παρακολουθούν αρκετές ώρες και να είναι δίπλα μας προσφέροντας και υπηρεσίες (photo shootin,streaming,PR etc)
Όπως πάντα άτομα απο μακριά Πάτρα,Λαμία,Κέρκυρα,Κύπρο που για One day event κάναν την υπέρβαση +++
Άτομα solo για να supportαρουν με Mix teams το LAN δίχνωντας πως αγαπάνε πάνω απο όλα εκτός απτο παιχιδι το community (Freaks)
Αρκετά νεαρά άτομα με τους γονείς τους να βλέπουν το event , μίλησα με τον πατέρα του ενός (πρέπει να ένιωσε proud για σενα μικρέ του πα καλά λόγια για σένα)
Μαγαζί με όριο ανοχής +00 ... δε ζητήσε κανένας keyboard-mouse και να μην του δωθεί , πίτσες , μπαράκι με ότι ζητήσαμε , πάνω απο όλα καθαρό και με άψογο εξαερισμό, και με το μονo αφεντικό σε όλα τα LAN που έχω κάνει, (Mr.Σάκη) να τρέχει μαζί μας μέχρι το τέλος = 03:20+ a.m .

Καταλαβαίνω πως μπορεί να μην ήταν το πιο άνετο - time scheduled event αλλά honestly σίγουρα για μένα ήταν απτα πιο ζεστά. Όσοι δε δοκιμάσατε το BAR και λίγο μπλα μπλά εκεί (adol-jinxcat-airborn.) χάσατε . Λυπάμαι για όσους δεν είδα απο κοντά - δε μπόρεσαν να έρθουν.
Με τους bnd έπαιξα δίκαια ενάντια στο team Μου και δε πούλησα ούτε ένα round , έχω demo .
Ελπίζω να τα πούμε στο επόμενο LAN όπου και όποτε είναι αυτό με full 16slot - prepaid system για να πάει κ νερό.
Ένα special award απο μένα στους freaks που σαν observer ένιωσα πολύ καλά το γέλιο που χαν (ζήλεψα tbh)

« Last Edit: April 19, 2011, 01:17:39 AM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

XxX

• CBWARRIOR.
« Reply #329 on: April 19, 2011, 12:18:06 AM »
emena mou pe o zanklont otan eimastan or8ioi den pezame mou leei ela na sou diksw ton blood kai mou leei re san ton justin bieber den einai o blood:P? xD
[00:07] XxX: AURIO PARTY REEEEEEEEEEE
[00:07] XxX: 8a to kaps
[00:07] XxX: w
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: to kolomeri su
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: ?
[00:08] XxX: to spiti
[00:08] XxX: xaxaxax
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: ahhah
[00:08] panos9607/panagiotis/paN: ahahah
[00:08] panos9