Να πω και εγώ δυο λόγια για το lanακι
. Έχοντας λείψει κοντά 2 χρόνια από το community, ένιωσα και λίγο μαλάκας που κάποτε ξενέρωσα και το παράτησα. Όλοι ήταν όπως ακριβώς τους θυμόμουν
. ΓΑΜΩ!!!!
Admin team: Ο Assvas κλασσικά να προσπαθεί να πάνε όλα smooth για όλους σε headsets, keayboards κλπ (ty 4 everything bro) <3, ο Jackal να σπάει το κεφάλι του για να βγάλει πρόγραμμα (στα έσπασα λίγο με τα maps) <3, ο sini να στήνει servers και να τρέχει συνέχεια <3, με τον K4fro δυστυχώς δεν γνωριστήκαμε formally αλλά και αυτός εκεί να το παλεύει να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται.
Παλιοί γνωστοί και φίλοι, παλιοί συμπαίκτες και μη. Airborner-πάντα χαίρομαι όταν σε βλέπω Νίκο <3, Unique-ένας Dimos μια ιστορία <3, Savazz-σ’αφησα οκ σε βρήκα γαμώ-keep it up <3, Ainigma-έτοιμες οι κουρτίνες <3, Tyrannous-με 2 κάμερες σε κάποια φάση και πως ήρθαν έτσι και έπαιξε κιόλας <3, το admin team από πάνω <3 και φυσικά ο Vertigo-γεράσαμε Κώστα.... <3 <3 <3
Γνώρισα και τον adoL από κοντά <3 see you on ts.
Yπήρχαν και απουσίες αλλά έτσι είναι αυτά
Pavloz, Mexicola, Future και άλλοι.
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ και RESPECT στο team μου, Crazy, No.9, Pew, Baam γιατί 3 ματσάκια παίξαμε και τα ήπιαμε σε όλα αλλά ΤΟΣΟ γέλιο δεν έχω ξαναρίξει ΠΟΤΕ in-game. FUN MODE ON μόλις κάτσαμε στα pc και το γέλιο σταμάτησε όταν φύγαμε....
Φυσικά ένα παραπάνω respect στον Pew που τελικά μετά από 20 ποτήρια νερό και 2 βότκες το πήρε το τηλέφωνο απ’το τούμπανο!
Πολλά congrats σε x9, kranidi και of-course huhu και punx! Αλλά και σε όλα τα teams που ήρθαν για να περάσουμε καλά πάνω απ’όλα!
Οι καθυστερήσεις κλασσικές όπως σε κάθε lan αλλά δεν φταίνε για μένα τα παιδιά που το οργάνωσαν. Πάντα κάποιος αργεί να ξυπνήσει και απρόβλεπτα συμβαίνουν, μην τρελένεστε! Όλα στο πρόγραμμα είναι
.
C u all online boyz!!!