Μετά το θρυλικό Open με Huhu σειρά είχαν οι x9-syndrome οι οποίοι προσφάτως σκαρφάλωσαν Ν1 στην κατάταξη cb (clanbase) στο 3v3 και στο 5v5 με 1740 πονταλάκια rank 60 (έχουν φθάσει και rank 30)
Μία ομάδα που αποτελείται απο cb junkies καμένους και τους καλύτερους παίχτες στην Ελλάδα. Μετά την φυγή του stouh που μάλλον τα παράτησε λόγο κορεσμού και του cq που τον κάλεσε η μαμά πατρίδα
οι x9 δεν το έβαλαν κάτω και βρήκαν στα πρόσωπα τον pancy και savvaz αυτό που έψαχναν active players, skillάτοι και όρεξη για gaming,έδεσαν πολύ γρήγορα σαν team και τα ακόλουθα αποτελέσματα είναι
η πραγματικότητα στην προσπάθειά τους.AWARDS : 2010•1st place at team-gr8 online-cup.•1st place at Athens Gaming League Lan.•1st place at ESL EBL Season II Cup.•1st place at ESL EPS GREEK 6th Cup.
AWARDS : 2009•1st place at ESL EMS GREEK Qualification Cup 2009.•1st place at Athens Gaming League Lan.•2nd place at ESL GREEK Premiership.Τα λόγια είναι περιττά νομίζω και για αυτό βρήκαμε αυτόν
ο οποίος έπλασε τους x9-syndrome και βοήθησε-έσπρωξε το Team να φτάσει εκεί που είναι αυτήν την στιγμή, έχει δώσει τα πάντα για αυτήν την ομάδα και έπεται και συνέχεια.
Ο MASTERMIND της ομάδος κυρίες και κύριοι ο x9 unique aka da cheetah aka agent#67 aka Δείμος!!
Refuse.adoL*: Καλησπέρα Δείμο.
x9 cpt.uniQZje: ?
Refuse.adoL*: Πές μας λίγα πράγματα για εσένα.
x9 cpt.uniQZje: Συγνώμη αλλά δεν έχω να πώ και πολλά για μένα οι περισσότεροι με γνωρίζεται.
f*ck me im famous!!!
Refuse.adoL*: Ποιό είναι το main line-up της ομάδας σου?
x9 cpt.uniQZje: Το line-up μας για το lan του Απριλίου αποτελείται από τον vertigo στα sniper, tark1&savage στα AK47, pancy&uniqzje στα AK74u με sub τον ξακουστό mexicola
που αμφισβητείτε η παρουσία του στο lan λόγο προσωπικών-επαγγελματικών υποχρεώσεων.Δεν ξεχνάμε ποτέ όμως τον cq και τον stewie που μαζί έχουμε ζήσει αξέχαστες στιγμές.
Refuse.adoL*: Ποιές οι φιλοδοξίες σας για το lan αλλά και γενικότερα?
x9 cpt.uniQZje: Η πρώτη θέση!!! και επιτέλους μία συμμετοχή σε ένα lan του εξωτερικού πριν κλείσω τα 30 μου χρόνια...Προσωπικές φιλοδοξίες μπορεί να έχει ο καθένας όσες θέλει,
γενικότερα όμως εγώ θα ήθελα ένα ενωμένο-οργανωμένο community το οποίο θα μπορέσει να χτίσει θεμέλια τέτοια που θα γεφυρώσουνε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ Ελληνικού Gaming και Ευρωπαϊκού.
Το έχω πει και το ξαναλέω πως έχουμε τρομερούς παίκτες αλλά δυστυχώς δεν έχουμε μυαλό. *(μεγάλη συζήτηση).
Refuse.adoL*: Ποιός παίχτης πιστεύεις θα κερδίσει τις εντυπώσεις στο lan event?
x9 cpt.uniQZje: In game ή σαν παρουσία
Μπορώ να σας μιλήσω και για τα δύο.Προσωπικά πιστεύω πως πολλά είναι τα άτομα που θα μας εκπλήξουνε στο lan
νέες παρουσίες πολλά υποσχόμενες, αλλά όπως και να έχει o vRTGEEZ είναι αυτός που θα μιλήσει τελευταίος... Φυσικά δεν θα λείψουνε οι στιγμές εκρηκτικής μανίας
για kills από τον takr1daC και πολλές φιγούρες να περιφέρονται στον χώρο βλέπε emelene emelent alla me lene ELEMENT, obzen (μεγάλη φιγούρα), pancy omfg wata ass,
zbouaerg αν έρθει, ο μικρός Spicy, θέλω πολύ να δω kavlonick και danzeL!!! και φυσικά δεν θα λείψω και εγώ να πηγαινοέρχομαι μοιράζοντας concardes και t-shirt των x9.
Refuse.adoL*: Ποιό Team πιστεύεις ότι είναι φαβορί για το Lan ?
x9 cpt.uniQZje: Περιμένω καλές αποδόσεις από αρκετές ομάδες όπως οι GR-8, idinarK, Refuse και φυσικά τους PunX που μας ταλαιπώρησαν στο τελευταίο lan.
Όμως πιστεύω πως το Team μου (x9) θα καταφέρει και αυτήν τη φορά να σταθεί αντάξια των προσδοκιών και της φήμης του.
It's just a game και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει,ας το διασκεδάσουμε και μακάρι να έχουμε εκπλήξεις και από τις νέες ομάδες που θα κατεβούνε σε lan.
Refuse.adoL*: Αρκετά Team θα είναι mix στο επερχόμενο Lan και γενικά δεν υπάρχει πολύ activity πες μας δύο λόγια για αυτό.
x9 cpt.uniQZje: Παιδιά μην γελιόμαστε το παιχνίδι είναι τόσων ετών και ακόμα προσέρχονται νέοι παίκτες δεν είμαστε ούτε Αγγλία ούτε
Γερμανία για να ζητάμε και 1.000.000 παίκτες μην ξεχνάτε πως εδώ είναι Ελλάδα και μόλις βγει ο Ήλιος όλοι φραπέ, ταβλάκι, παραλία,
όπως και να το κάνεις δεν μπορούμε να είμαστε τόσο πιστοί σε κάτι για πάρα πολύ καιρό, όμως πιστεύω πως υπάρχει activity εκεί έξω και
στα χέρια μας είναι να το φέρουμε κοντά μας και να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο. ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΒΑΝΕΣ
Refuse.adoL*: Την season 2010-1011 έχει πραγματοποιηθεί ένα lan event και πάμε για το δεύτερο πιστεύεις ότι υπάρχει δυνατότητα να ακολουθήσουν και άλλα μέσα στο χρονικό διάστημα που διανύουμε?
x9 cpt.uniQZje: Στο χέρι μας είναι αν κάθε lan έχει τόση μεγάλη προσέλευση ομάδων έστω και mix στην αρχή θα μπορέσουμε να οργανώσουμε ακόμα περισσότερα μέσα στο έτος και δεν έχουμε να ζηλέψουμε
τίποτα από τα local lan του εξωτερικού, λίγη καλύτερη οργάνωση χορηγούς για μεγαλύτερα έπαθλα και θα δείτε πόσα team θα μαζευτούνε. Εδώ θα πρέπει να δώσω τα συγχαρητήρια μου στις κεφαλές
του 222 για την υπομονή και την πίστη που δείχνουνε εδώ και χρόνια στο αγαπημένο μας παιχνίδι. Assvas/sinister/promo/brizo κλπ σε εσάς αναφέρομαι..
Refuse.adoL*: Πιστεύεις το ελληνικό community του cod καλύπτει τις ανάγκες σου σαν cod4 player?Αν είχες την δυνατότητα να αλλάξεις κάτι,θα άλλαζες τίποτα?Αν ναι,τι θα ήταν αυτό?
x9 cpt.uniQZje: Όχι χρειαζόμαστε περισσότερα events #ONC, weekly cups, lan events gather κλπ που θα φέρουνε τις ομάδες και τους παίκτες σε αντιπαλότητα.
Επίσης νομίζω πως και τα έπαθλα θα δημιουργούσανε κίνητρο στο community όχι απαραίτητα χρηματικά ίσως κάποια hw ή ακόμα και servers.
Είναι ωραίο να μάχεσαι για την πρωτιά αλλά είναι ακόμα πιο ωραίο να αμείβεσαι και για την προσπάθεια αυτή
Refuse.adoL*: Γιατί πιστεύεις ότι το cod4 έχει κερδίσει τόσο κόσμο παγκοσμίως? Τί είναι αυτό που το κάνει μοναδικό και να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα fps (first person shooting) games?
x9 cpt.uniQZje: ...we all love this game!!!
Refuse.adoL*: Πιστεύεις θα βγει καινούρια σειρά cod η οποία θα ξεπεράσει σε πωλήσεις αλλά και σε gameplay-graphics το cod4?Tί πιστεύεις ότι μπορεί να δώσει η προσθήκη μίας νέας σειράς?
x9 cpt.uniQZje: Φυσικά και θα βγει η τεχνολογία προχωράει και μακάρι να κάνουνε κάποιο game αντίστοιχα καλό με το cod4 γιατί ότι έχει βγει μετά το 4 δεν το φτάνει ούτε για λίγο. Ίσως το black ops αλλά και αυτό 1 μήνα το παίξαμε.
Refuse.adoL*: Αλήθεια πότε ήταν η πρώτη φορά που κόλλησες με το cod4?και τι είναι αυτό που σε συναρπάζει μέχρι σήμερα?
x9 cpt.uniQZje: Αν και κολλημένος με της παιχνιδομηχανές από μικρός το 1998-99 τελειώνοντας με το σχολείο σταμάτησα και να ασχολούμαι...μετά από πολλά χρόνια είχα πάει για ποτάκι με έναν
"φίλο" (πριν βγει το cod4) και μου λέει πάμε να βρω έναν φίλο οπότε και πήγαμε σε μία υπόγα στην Ακαδημίας (όλοι ξέρουμε για ποιο μέρος μιλάω), εκεί κατεβαίνοντας δύο σκοτεινά υπόγεια
συνάντηση την μορφή του Ελληνικού Gaming, τον μέντορα μου, τον νονό μου τον άνθρωπο που με ενέπνευσε να αρχίσω το cod δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Στέφανο Ρέγκα aka zb
μετά από λίγες μέρες βγήκε το game και πήγα να αγοράσω pc για να μπορεί να το υποστηρίζει. Δεν θέλει πολύ για να κολλήσεις με το game και παράλληλα με κάποια προσωπικά θέματα που με
κλείσανε στο σπίτι ξεκίνησα να παίζω όλο και ποιο πολύ. Θυμάμαι όταν ήρθανε τα pc στο γραφείο έκατσα πάνω από 17 ώρες χωρίς να σταματήσω...
Refuse.adoL*: Σε ευχαριστώ για αυτήν σου την συνέντευξη καλή επιτυχία στην ομάδα σου και σε εσένα!!
x9 cpt.uniQZje: okz
Refuse.adoL*: Ευχαριστώ που λές καλή επιτυχία και σε εμένα ΔΗΜΟ!!!!....