Author Topic: svise kai to account moy **  (Read 9914 times)

epidemix

• 222 HERO!~
svise kai to account moy **
« on: August 28, 2006, 08:57:07 PM »
ti ** eisai re...

mexri kai to post moy esvises... prospathite na moy kleisete mexri kai auta poy grafw **i

an sas ksanadw pote brostamoy tha sas xrostaw polla....

« Last Edit: August 28, 2006, 09:29:46 PM by brizolas »

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
Re: svise kai to account moy malaka
« Reply #1 on: August 28, 2006, 09:04:28 PM »
to na brisw 8a shmainei pws pefto se xamhlo epipedo , to thread sou phge se allo section giati apla 8a ginei flamestoivada , kai me ena refresh 8a eprepe na to exeis parathrhsei , giati oudepote sbhsame oso kai xamhla na htane post apo auto to forum , giati o ka8enas exei dikaiwma gia thn apopsh tou an kai la8os , twra apeiles kai tetoia #CAREPOLICE

ti wonnabe eisai re...

mexri kai to post moy esvises... prospathite na moy kleisete mexri kai auta poy grafw skato flwroi

an sas ksanadw pote brostamoy tha sas xrostaw polla....

ps: NO comment APLA
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Re: svise kai to account moy malaka
« Reply #2 on: August 28, 2006, 09:32:24 PM »
Re epidemix...lol re mlk...iremise...

An de pisteveis ta paidia gi ayta pou lene pistepse emena pou tous ksero.
Eimastan stin idia clan stin Helexpo, eimai kai pio mikros apo sena kai ok, sevasou ta xronia mou, ta paidia den ekanan kati pou isos mono esy 8a prepei na to pareis proswpika, itan gyrw sta 20 atoma sti foto ekeini, opws kai go. Den prepei na ais8anesai meiomenos, oloi kseroun oti ir8es 2os sto cup, toulaxiston autoi pou mpainovgainoume edomesa, kai osoi paiksane sto cup ekeino. Sto kato kato, kaname tin plaka mas pirame ta orea mas dorakia pou ok, an vazane 1000e analogika pano kato, ta idia lefta 8a epairnes, me tin aksia ton dwrwn. Ok?

Oson afora tis foto mou, ego ftaio...den tis evala kan sto ftp tou ass, epeidi nai, variomoun kai to amelisa.

Kai se parakalo min mazepseis tpt kakourgous giati 8a skaso me ti mixani kai to kranos kai 8a gyrisoume "Ta Tsakalia No2".

Pera ap tin plaka plz iremise file, den egine tpt...To tilefono mou to exeis opote an 8es na synanti8oume na sou doso cd me tis foto, ok?

epidemix

• 222 HERO!~
Re: svise kai to account moy **
« Reply #3 on: August 28, 2006, 09:44:29 PM »
ela re aunana poy se THEE!!!!

eisai to idalma moy man, makari na ftasw kai gw stin ilikia soy (gere!!) kai na pezw etsi na goystarw...

ase me mwre afoy den niwthei kaneis edw mesa ti lew oloi ta pernoyn oti thelw na to pexw kapoios kai @@

h pragmatikothta einai den moy aresei o vasilikos tropos poy skeutontai kapoia atoma sto community. palikaria dhmokratia exoyme kai otan kanoyme malakies to leme.

htan lathos moy poy milisa asxhma sto brizola, alla re paidia exw dikio. To site exei meinei pisw, to community exei meinei pisw, kai anti na poyne tin alitheia opws ekane o aunanas poy pe re filarako no problem, exeis dikio se auto edw exeis adiko, sinexizoyn ekei thn istoria toys. GIATI KAPOOIOI MATHANE NA MHN AKOYNE. PARA MONO NA DINOYN ENTOLES kai na einai oi eksipnoi.

giauto milaw APREPWS, se paidia poy nomizoyn OTI EINAI KAPOIOI kai to pezoyn KAPOIOI.

oloi autoi einai omws kapoioi sto game oxi kai stin real life. (vlepe aunana) pezoyn callofduty gia na ksespasoyn, h milane asxhma h autoapokaloyntai leaders se mia omada xwris na psifisei kanenas... h... h.... kai auta... oi top clans

ouao... epidemix

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #4 on: August 28, 2006, 09:47:30 PM »
...makari na ftasw kai gw stin ilikia soy (gere!!) kai na pezw etsi na goystarw...
Giati re, einai geros o Blue? E, liga xronakia siga.. ;)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #5 on: August 28, 2006, 10:24:41 PM »

htan lathos moy poy milisa asxhma sto brizola, alla re paidia exw dikio. To site exei meinei pisw, to community exei meinei pisw, kai anti na poyne tin alitheia opws ekane o aunanas poy pe re filarako no problem, exeis dikio se auto edw exeis adiko, sinexizoyn ekei thn istoria toys. GIATI KAPOOIOI MATHANE NA MHN AKOYNE. PARA MONO NA DINOYN ENTOLES kai na einai oi eksipnoi.

giauto milaw APREPWS, se paidia poy nomizoyn OTI EINAI KAPOIOI kai to pezoyn KAPOIOI.

Tha mas peis telika se poion apefthinesai, an den einai ston brizola? Sobara, mia xara htan sthn expo, paiksame , ydrwsame, kerdisame kai ta dwrakia mas... Kai asxetoi psilohmastan. Psaxnesai xwris logo nomizw.
sp.encc

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #6 on: August 28, 2006, 10:25:18 PM »
vasika apaksio kai varieme na apantiso sta perissotera ...

A) gi aytous pou les oti einai kapoioi sto game kai oxi stin real life ... an pragmatika isoun kapoios stin real life kai eixes prosopikotita den tha evgazes paraekso to ti ginete me tous "filarakous teammates sou" oute tha myksokleges sto forum .

B) Esi parakalouses na ksanamatampeis stin Clan ton vasiliadon kai ton aytoapokaloumenon leaders oi opoioi sou dosan thesi stin omada , server sto eksoteriko na paizeis ta pcw kai sintoma tha eixes kai to diko sou site" . Dld stin ousia ALLOI frontizan gia sena .I omada dimiourgithike apo ton Sir Steven ton Palto kai ton Unstoppable . Opos ego eimai ypologos kata kapoio tropo se aytous etsi prepei na einai kai rest of the team . kai na sou po kati ? den tha xaso tin perifania mou an mou dosoun mia "entoli". Ti mou thimizei ? paromoia pragmata pou kanoun gia sena ta gnosta paidia pou exoun to "brizolas - assvas" site kai pou sou parexoun tosa xronia server gia na paizeis . alla fysika esi me tin real life kai san megali prosopikotita pou exeis apofasises na tous ta xoseis gia mia photo kai na proveis se diloseis tou typou "eiste psonares kai noobs" .

so stay tagged sta public kai hf "me tous dio filous sou"

Filika - Adr1ano 

P.S. ayto einai to proto kai to teleytaio reply . keep walking !
« Last Edit: August 29, 2006, 05:54:36 AM by Adriano »
Search AnD Destroy mp_Citystreets

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #7 on: August 28, 2006, 10:53:51 PM »
Vasika re Marie, an eixes ena provlima me ta paidia se epipedo "site" 8a mporouses na kaneis ena post kai na rotiseis i na parapone8eis gia kati xoris flame. Na ksereis, oti oi lekseis meso chat i forum, polles fores pareksigountai, i parermineyontai, dld, kalytera 8a itan na peis "kaneis la8os", para "kaneis malakies". An se enoxlei kati, pesto apla, les kai ton exeis dipla sou stin kafeteria..."re, Briz, pou einai i general foto ap to cup?
An sou apantouse arnitika kai me yfos, tote as tou antapedides...

Twra den ksero giati exeis provlima me ta paidia, pou sigoura de ksereis kala, alla oti eipa pio pano gia ta paidia, isxyei sto 100%. Exeis adiko mikre. O AssVas oso kairo ton ksero eixame ka8imerini epafi, kai evlepa ti ekane gia to community, se epipedo, na ton vlepo kai na variemai ego, m ayta pou ekane. O Ass exei tous servers, o Briz to site, kai doulevoun pano s ayta oso mporoun kai oso tous pairnei o xronos tous. De nomizo oti an kai efoson exeis gnoseis apo site kai i8eles na kaneis kati pano s ayto, mia kainotomia, px., o Briz 8a eixe antirisi...an de s afine na to kaneis, mporei na to ekane aytos. Telos m auto?

Diakrino mia antipa8eia ek merous sou, ekei pou kati les gia leaders kai ta resta... o Briz, exei ti dikia tou filosofia gyro ap to pos stinetai mia clan, poios einai leader kai poios oxi, kai kanei auto pou 8eorei sosto. Mou exei eksigisei ayti ti filosofia kai tin vrisko swsti, an kai deixnei ligo akraia. Alla makari na eixan oles oi ypoloipes clan mia filosofia kai tote 8a eixame community. De mporeis na katigoreis kapoion gi auto. To mono pou mporeis na kaneis einai na antipara8eseis mia kalyteri clan. Ali8eia, esy eipes oti feygeis ap tous Galates, giati? Epeidi prepei na exoun apopsi kai malista idia me tin diki sou, pano s auto to 8ema? Isos sou xreiazotan mia aformi, de ksero, alla mi to kaneis. Mallon exeis ta neyra sou auto to kairo, i tros poly kreas...:)

An nomizeis, oti o Briz kai o Assvas den einai "kapoioi", sorry, alla to exoun apodiksei, toulaxiston se mena kai se osous tous kseroun edo kai 6 xronia.

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #8 on: August 28, 2006, 11:03:58 PM »
Symfwnw me ton Blue (avnana) kai ep' auxanw ;)
Xanaskepsou prin kaneis otidhpote Marie!
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

epidemix

• 222 HERO!~
« Reply #9 on: August 29, 2006, 12:53:13 AM »
dystixws den exw gnwrisei poly kairo ta paidia apo konta, alla se pisteuw aunana. esena toylaxiston san megalitero kai epihshs kaname kai ena tsigraki mazi  ;D

twra adirano ase ta peri omadas min arxisw kai egw kai grapsw istories gia toys galates kai tin simberifora sas. asto. twra tha moy epitrepsete na min exw tis idies filosofies peri gaming, mhn ksexnas oti kai alles clan pigan psila europi kai eixan alles filosofies. opote kai auto einai megaaalo thema.
Omws vlepw oti oi perissoteroi ksexnane pws ena paixnidi einai gia na pernane kala kai xanoyn to mialo toys. theloyn na ginoyn master mias omadas na diatazoyn gia na paei h omada auth brosta. telika to kanoyn epeidh agapane to paixnidi, h thelan apo mikroi mia tasi na diatazoyn kai na exoyn mia tasi antwterothtas kai eswstrefias... lew twra.... idiws otan akoys epimona sto chat noob, noob, noob ...eisai eisai eisai anti o allos na einai kati parapanw apo simbextis soy, gia na aisthanetai to kathe ti mesa stin pista kai na endiaferesai akoma perissotero na pas kalitera, xwris na tremei to xeri soy kserontas oti oti kai na ginei exeis ena stirigma. kai oxi mono sto game... ALLA eipame... edw pezoyne neo-gamers auta einai gia toys pio synaisthimatikoys, kai auta den endiaferoyne

genika protimw na xw 3 filarakia, filarakia omws, para na exw ena strato apo aniwthoys. aniwthoys=den katalabainei o simbextis toys otan milaei ti ennoei me ta logia toy otan milaei asxhma, den denei h pita re paidi moy. :)

btw :
 peise ta paidia meta tin eksetastikh na kanoyme ena lan party oloi mazi kai na ta sizitisoyme apo konta. :)  :D
mesw chat den bgainei akri.  nomizw kalo einai ola auta poy ginontai. o kathenas kserei kati poy o allos den to gnwrizei kai etsi pame oloi brosta.

pleon... h3llf1r.. in da house

Unsto

• DV zombie
« Reply #10 on: August 29, 2006, 01:12:09 AM »
Στο msn ειμαι σχεδον ολη μερα αν θες να συζητησουμε το θεμα(μιας και αρκετα απο οσα λες εχουν εποδεκτη εμενα), εδω δυστηχως δεν ειναι χωρος για κατι τετοιο, hf

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #11 on: August 29, 2006, 03:56:03 AM »
anti o allos na einai kati parapanw apo simbextis soy, gia na aisthanetai to kathe ti mesa stin pista kai na endiaferesai akoma perissotero na pas kalitera, xwris na tremei to xeri soy kserontas oti oti kai na ginei exeis ena stirigma

Xathika mesa sth protash :D , katalava omws ti ennoeis ;)

Kalh idea to lan party gia epanenwsh ;)

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #12 on: August 29, 2006, 04:57:37 AM »
Gnomi mou einai na afisoume to Lan Party kai na vrethoume oloi mazi gia ena kafe (esto) kapou kentro kai na ta poume oloi mazi .

To na diorganosoume Lan Party pali me agxos kai omades kai blabla einai peritta . vriskomaste mia kyriaki osoi vrethoume kai ta leme .

rest pou den mporoun i den theloun na erthoun tin epomeni fora . vsk eixa kanei ena thread sto spam gia cod 2 party . tha to epanafero . hf.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #13 on: August 29, 2006, 05:03:09 AM »
To kentro einai demonde
sp.encc

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #14 on: August 29, 2006, 05:23:45 AM »
mporoume na pame boreia pou einai emprime.