mia erwthsh kai apo emena. sto account m sto cb exw xehasei-xasei ton kodiko kai m exoun hackarei to palio mail kai dn mporw na kanw reset pass. xerei kanenas an ginete na to anaktisw kai pws.. eyxaristw!
Ticket anoikse sto cb .
Πριν κανα 2-μηνο μου ειχαν αλλαξει pass στο fb και ειχαν κανει login απο israel-baghdad. Ειμαι "προσεκτικος" ομως και δεν ειχα κανει login ουτε απο clone site ουτε ειχα ευκολο κωδικο(εχω 16-ψηφιο). Ευτυχως μπορεσα και εκανα regain το account μου μεσω αναγνωρισης φωτογραφιων κα8ως δεν μου επετρεπε να αλλαξω αλλη φορα το pass μου(ειχα υπερβει το οριο αλλαγης pass ελεγε). Ηθικο διδαγμα: αν θελουν να σου κλεψουν το account θα στο κλεψουν.
Σε firefox μάλιστα είναι encrypted.
Απ'οτι φαινεται ομως μ'αυτα και μ'αυτα, εχει ξενερωσει πολυυυυς κοσμος. Εχει βρωμισει ο τοπος με κωλοζωα χαξορια. Και αυτοματως γινεσαι και πιο δυσπιστος ακομα και σε ατομα που παιζουν καθαροτατα. Ισως η χειροτερη εποχη που διανυει το cod.gr απο θεμα haxzors και της ξενερας που προκαλουν.
βασικά η λύση είναι να πετάξουμε τα pc, να σβήσουμε το fb και τις μαλακίες και να βγούμε έξω για γκαιφέδες και οφθαλμόλουτρα, άντε γιατί έχει γίνει της μάνας του erasus...
άντε γιατί έχει γίνει της μάνας του erasus...
Δεν πιστεύω να υπάρχει σοβαρή εφαρμογή που να κρατάει τα passwords σε clear text γενικά.
Όλοι οι browsers Edit: Firefox και Chrome τουλάχιστον.Edit2: Τα saved passwords μπορείς να τα δεις σε cleartext μέσα από τα options του browser.