Author Topic: [Important] Clanbase - Ασφαλίστε τα logins σας.  (Read 20203 times)

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
Re: [Important] Clanbase - Ασφαλίστε τα logins σας.
« Reply #15 on: May 02, 2011, 05:30:01 AM »
wut????

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #16 on: May 02, 2011, 05:58:21 AM »
mia erwthsh kai apo emena. sto account m sto cb exw xehasei-xasei ton kodiko kai m exoun hackarei to palio mail kai dn mporw na kanw reset pass. xerei kanenas an ginete na to anaktisw kai pws.. eyxaristw! :)

Ticket anoikse sto cb .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #17 on: May 02, 2011, 07:01:29 AM »
Ticket anoikse sto cb .

Είδα ένα όνειρο ότι ήμουν cinema με τον assva και μετά τη ταινία  πήγαμε για μπύρα αλλά ο assvas έφυγε γιατί δούλευε πρωί και μετά από 2 ώρες τον πέτυχα τυχαία στα εξάθλεία και μετά τη μπύρα είπε οτι δεν θα συνεχίσει και θα πάει για ύπνο γιατί δούλευε πρωί και έπρεπε να κοιμηθεί κάνα 2ωρο και μέτα μπήκε forum και postαρε.

btw προσωπικά δεν αποθηκεύω τα passwords μου στον browser. Αλλά ανάλογα με τον χρήστη, μερικές φορές είναι πιο επικίνδυνο να τα περνάς κάθε φορά όπου βρείς παρά να τα κρατάει ο browser. Σε firefox μάλιστα είναι encrypted.
« Last Edit: May 02, 2011, 07:03:36 AM by sinister_evil »

Unsto

• DV zombie
« Reply #18 on: May 02, 2011, 10:50:51 AM »
Δεν πιστεύω να υπάρχει σοβαρή εφαρμογή που να κρατάει τα passwords σε clear text γενικά.

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #20 on: May 02, 2011, 01:17:15 PM »
Πριν κανα 2-μηνο μου ειχαν αλλαξει pass στο fb και ειχαν κανει login απο  israel-baghdad. Ειμαι "προσεκτικος" ομως και δεν ειχα κανει login ουτε απο clone site ουτε ειχα ευκολο κωδικο(εχω 16-ψηφιο). Ευτυχως μπορεσα και εκανα regain το account μου μεσω αναγνωρισης φωτογραφιων κα8ως δεν μου επετρεπε να αλλαξω αλλη φορα το pass μου(ειχα υπερβει το οριο αλλαγης pass ελεγε). Ηθικο διδαγμα: αν θελουν να σου κλεψουν το account θα στο κλεψουν.

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
« Reply #21 on: May 02, 2011, 01:21:20 PM »
Πριν κανα 2-μηνο μου ειχαν αλλαξει pass στο fb και ειχαν κανει login απο  israel-baghdad. Ειμαι "προσεκτικος" ομως και δεν ειχα κανει login ουτε απο clone site ουτε ειχα ευκολο κωδικο(εχω 16-ψηφιο). Ευτυχως μπορεσα και εκανα regain το account μου μεσω αναγνωρισης φωτογραφιων κα8ως δεν μου επετρεπε να αλλαξω αλλη φορα το pass μου(ειχα υπερβει το οριο αλλαγης pass ελεγε). Ηθικο διδαγμα: αν θελουν να σου κλεψουν το account θα στο κλεψουν.
re oti 8eloun kanoun alla to 8ema einai oti aytoi pou xeroun dn asxolounte me emas :P twra an kapoios exei kollima kai 8elei na sou parei to account kai kai kai... e tote ul :/

STiFleR

• Assistant team
  • CBWARRIOR.
  • It's STiFleR bitch.
« Reply #22 on: May 02, 2011, 02:22:49 PM »
Σε firefox μάλιστα είναι encrypted.
ti enoeis me auto?
<x9`pancy> gkalimera sdziffvler

[11:46] GR8 SeR#21: Eimai
[11:46] GR8 SeR#21: poly
[11:46] GR8 SeR#21: kaulac. teloc =D

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #23 on: May 02, 2011, 03:03:45 PM »
Εννοώ ότι είναι κρυπτογραφημένα και άρα ακόμα και αν κάποιος τα τραβήξει δεν μπορεί να τα διαβάσει ή να τα χρησιμοποιήσει.

Unsto, ναί σίγουρα, εννούσα περισσότερο ότι είναι σοβαρότερη κρυπτογράφηση από των windows.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #24 on: May 02, 2011, 03:07:30 PM »
Απ'οτι φαινεται ομως μ'αυτα και μ'αυτα, εχει ξενερωσει πολυυυυς κοσμος. Εχει βρωμισει ο τοπος με κωλοζωα χαξορια. Και αυτοματως γινεσαι και πιο δυσπιστος ακομα και σε ατομα που παιζουν καθαροτατα. Ισως η χειροτερη εποχη που διανυει το cod.gr απο θεμα haxzors και της ξενερας που προκαλουν.   

εγω λεω αφου εχουμε ξεφτιλιστει τελειως και γενικοτερα εχει χαθει λιγο το νοημα  να τα φορτωσουμε ολοι μαζικα.να μην ειναι κανεις clean πλεον.

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #25 on: May 02, 2011, 04:58:19 PM »
βασικά η λύση είναι να πετάξουμε τα pc, να σβήσουμε το fb και τις μαλακίες και να βγούμε έξω για γκαιφέδες και οφθαλμόλουτρα, άντε γιατί έχει γίνει της μάνας του erasus...

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #26 on: May 02, 2011, 05:38:24 PM »
βασικά η λύση είναι να πετάξουμε τα pc, να σβήσουμε το fb και τις μαλακίες και να βγούμε έξω για γκαιφέδες και οφθαλμόλουτρα, άντε γιατί έχει γίνει της μάνας του erasus...
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

.m0s

• DEMO UPLOADER!
    • hysteria eSports
« Reply #27 on: May 02, 2011, 05:41:35 PM »
άντε γιατί έχει γίνει της μάνας του erasus...
XONTRA!
[23:20] REFUSE ZYNGOV  Netcups.gr: AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA :D

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #28 on: May 02, 2011, 06:07:03 PM »
Δεν πιστεύω να υπάρχει σοβαρή εφαρμογή που να κρατάει τα passwords σε clear text γενικά.

Όλοι οι browsers :)

Edit: Firefox και Chrome τουλάχιστον.

Edit2: Τα saved passwords μπορείς να τα δεις σε cleartext μέσα από τα options του browser.
« Last Edit: May 02, 2011, 06:08:59 PM by enc »
sp.encc

Unsto

• DV zombie
« Reply #29 on: May 02, 2011, 06:20:25 PM »
Όλοι οι browsers :)

Edit: Firefox και Chrome τουλάχιστον.

Edit2: Τα saved passwords μπορείς να τα δεις σε cleartext μέσα από τα options του browser.

Αλλά θες access στο συγκεκριμένο μηχάνημα, στον δίσκο είναι encrypted. Γράφουν ότι τα passwords είναι διαθέσιμα μόνο στο ίδιο μηχάνημα/χρήστη. Δεν είμαι σίγουρος αν όταν μεταφέρω το profile μου σε άλλο pc μου ξαναζητάει παντού τα passwords :-\