Καλημέρα σε όλους....
Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν ποτέ δεν φανταζόμουνα πως θα φτάσω εδώ, στο Σήμερα.
Ξεκίνησα το cod4 σχεδόν από την ημέρα που βγήκε στην αγορά πίσω στο 2007 και όπως όλοι ξεκίνησα να παίζω απλά για πλάκα χωρίς να περιμένω τίποτα και χωρίς να γνωρίζω τις πραγματικές διαστάσεις του παιχνιδιού και του κόσμου που περιβάλει αυτό το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε.
Αυτός που με παρακίνησε να ξεκινήσω το παιχνίδι ήτανε ο πολύ καλός μου φίλος antithetos aka enemy aka NEMY κατά κόσμο Βασίλης Π. Βλέποντας και τον τρόπο που τότε έπαιζε ο zb στο cod2 είχα πραγματικά εντυπωσιαστεί και ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ.
Ξεκινώντας από pam4 TDM στον server των Greek Warriors [GW] με όνομα dimos μπήκα στην πρώτη μου ομάδα [CP] aka CalloPaida και περνώντας από το TDM στο SND μπαίνοντας στην ομάδα =SOL= γνώριζα σιγά-σιγά όλο και περισσότερα άτομα μέσα από το game. Αυτό το παιχνίδι είναι ένας "ιός" όλο και περισσότερο σε τραβάει μέσα του λες και προσβάλει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα σε σημείο εξάρτησης. Η αποχώρηση όλης της τότε βασικής 5άδας από =SOL= (cq/mxc/zander/crng/unique) και η δημιουργία νέας αυτόνομης ομάδας BEWARE ήρθε πολύ γρήγορα.
Με την πάροδο του χρόνο το skill των παικτών άρχιζε να ανεβαίνει και η δίψα για διακρίσεις ήτανε πολύ μεγάλη. Κάποιοι μπορέσαμε να ανταποκριθούμε και αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο σε αυτό κάποιοι όχι.
Το αποτέλεσμα ήτανε να παίζουμε περισσότερα mix war παρά οργανωμένα game με την ομάδα μας και συνέπεια αυτού η διάλυση της ομάδας. Αποτέλεσμα ήτανε να φτιάχνονται διαρκώς νέα mix team τα οποία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα φτάνανε σε σημείο να έχουνε άπειρα member/διαμάχες/whine σε σημείου που δεν είχε πλέον "πλάκα" να παίζεις. Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε και ο cQ δημιούργησε ένα νέο fun team named naNOx9 εμπνευσμένο από κάτι dopes για Γυμναστηριακούς τύπους βλέπε takr1&cq.
Αφού όλο η Ελληνική elit παιχτών πέρασε από το team ο cQ αποφάσισε να κάνει έναν καθαρισμό και να κρατήσει 7-8 παίχτες στο Roster του team και σιγά-σιγά όλο και λιγοστεύαμε μέχρι που μείναμε 6 ιδανικός αριθμός παικτών σε μία Ελληνική ομάδα που δύσκολα μπορεί να έχει σταθερό πρόγραμμα για να παίζει. Στην συνέχεια ήρθανε πολλές επιτυχίες, αποτυχίες και νέες αλλαγές στο team η σημαντικότερη αλλαγή ήτανε όταν όλοι μαζί αποφασίσαμε να πάμε το gaming ακόμα ποιο ψηλά εμπνευσμένοι από το n1 Ελληνικό team SP.Gaming και από την πορεία τους. Το "re-born" της ομάδας έγινε πραγματικότητα η αλλαγή του ονόματος σε x9-syndrome σηματοδότησε τη νέα εποχή. Η πορεία της ομάδας γνωστή, έχει κατακτήσει αρκετούς από τους στόχους της και προχωράει για να κατακτήσει τους επόμενους.
Σε όλη αυτή την περίοδο προσωπικά αγάπησα όχι μόνο το παιχνίδι και του συμπαίκτες μου αλλά τρέφω μεγάλη εκτίμηση και μεγάλη συμπάθεια σε πολλούς ανθρώπους μέσα από το παιχνίδι. Στην όλη αυτή πορεία κατάφερα και έγινα admin στο cod.gr, το ESL, captain του National Team και πρόσφατα στο Vita Nova σαν National Rep. Greece και οι ευθύνες έχουνε μεγαλώσει αρκετά.
Όλα τα παραπάνω έχουνε γραφτεί όχι για αυτοπροβολή της ομάδας μου [x9] και εμένα αλλά για να εμπνευστούνε νέοι παίκτες νέες ομάδες και να μπορέσουμε να ανεβάσουμε τον πήχη στην Ελλάδα γιατί δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από το .eu scene.
Αυτό που ζητάω προσωπικά είναι από τα παραπάνω είναι ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Βοήθεια να πάμε το community μας ψηλά.
Σκέφτομαι λοιπόν να ιδρύσω ένα mini admin team, όχι για να ρίχνει ban και να έχει rcon στον 222, αλλά για να οργανωθεί λίγο η cod4 scene στην Ελλάδα. Όποιος πιστεύει πως μπορεί και θέλει να ασχοληθεί σε σοβαρό επίπεδο με το community.gr είναι καλοδεχούμενος…
Mini Admins
Cup Admins
Assistants
News Letter Writers
Demo Watchers
Movie Editors
Research/Development Team