Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι γίνετε εδώ πέρα.
Αυτό το post πιστεύω ότι έγινε για να ενεργοποιηθεί/αφυπνιστεί λίγο το community.
Γιατί όλοι σας νομίζετε, ότι, παίρνοντας μία θέση από αυτές που αναφέρθηκαν ποιο πάνω θα μπορέσετε να βοηθήσετε, ενώ οι περισσότεροι με την συμπεριφορά σας στους pub servers/gather/irc κτλ. προκαλείτε ακριβώς το αντίθετο.
Πολλοί που έχουν δηλώσει συμμετοχή ή θα δηλώσουν, πιστεύω ότι απλά θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και να πάρουν ένα τίτλο για να έχουν να παινεύονται και να κοκορεύονται στους άλλους.
Αν κάποιος ήθελε ή θέλει να βοηθήσει το community μπορεί να το κάνει και χωρίς τίτλους και χωρίς ευθύνες και περγαμηνές γι' αυτό που θα κάνει.
Μπορεί να το κάνει ο καθένας μας, με την συμπεριφορά του, να είναι ενεργός και πολλά άλλα.
Οι περισσότεροι εδώ κοιτάνε να φαγωθούν μεταξύ τους και να αποδείξουν στους άλλους ότι είναι ποιο καλοί από αυτούς, πότε με θεμιτά και πότε με αθέμιτα μέσα.
Ξέρετε πόσο κόσμο ξέρω, που εγκατέλειψε το game και το community εξαιτίας τέτοιων ατόμων και τέτοιων συμπεριφορών? (ανάμεσα σε αυτούς που εγκατέλειψαν γι' αυτούς τους λόγους είμαι και εγώ)
Γι' αυτό καλύτερα πρώτα να κοιτάξετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας, την συμπεριφορά σας κτλ. και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο βήμα ώστε να δυναμώσει το community, να έρθει καινούργιος κόσμος και γενικά να πάμε μπροστά σε αυτό το game σαν Ελλάδα.
(συγνώμη αν σας κούρασα)