Πρώτα από όλα καλησπέρα.
Από πού να αρχίσω... Όπως όλοι έχετε καταλάβει τον τελευταίο καιρό έχει γαμηθεί το σύμπαν ακόμα και στον τομέα του Gaming που τώρα πια έχει καταντήσει σκέτο Cheating στο Competitive Scene (και όχι μόνο). Μέσα σε ένα καλοκαίρι υπήρξε ένα τεράστιο Skillboost από πολλούς παίχτες. Πολλοί το πέτυχαν με άπειρες ώρες καψίματος καθώς διέθεταν άπειρο χρόνο καθημερινά, με αποτέλεσμα να βρεθούν πολύ μπροστά σε πλευρά Skill από παλαιότερους και πιο έμπειρους παίχτες του Cod. Έτσι σιγά,σιγά αναμενόμενο ήταν και να αρχίσει τραγικό Rage από αυτούς και να πέφτει flame για Cheating καθημερινά. Τις περισσότερες φορές είχαν δίκιο.. άλλες όμως Όχι. Εγώ, προσωπικά ανήκω στην πρώτη κατηγορία, πολύ κάψιμο και ένα καλό PC σε σχέση με την μάπα που είχα πριν.. με 40 FPS είχαν ως αποτέλεσμα να κάνω κι εγώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ SKILLBOOST. Δεν άργησε να αρχίσει και το flame αν και στην περίπτωση μου όλα άρχισαν όταν μπήκα στο ίδιο Team με τον Obzen, τον SKLV , τον pyrQ , τον pqn .. τους veritas δηλαδή. Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτοί με έμαθαν ότι ξέρω στο Cod και μαζί τους μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω vs Teams και όχι με ζωάκια στο pub. Τέλος πάντων .. αν πιστεύετε τόσο πολύ.. ακόμα πως χακάρω (κάποτε στο παρελθόν.. δεν λέω το είχα κάνει, αλλά Χωρίς να καταστρέφω το Game ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ. Ελπίζω να καταλάβετε πως τόσο καιρό έχει παραγίνει.. και ότι δεν έχω κάνει τίποτα και μου φέρεστε χειρότερα από ότι σε haxoria για τα οποία έχετε proof ή είναι returned. Καλή τύχη με το community.. ε και ίσως να έχετε δίκιο μπορεί το team μου να ήταν με haxoria αυτό δεν σημαίνει πως είμαι και εγώ.