Author Topic: Lock it  (Read 14907 times)

houdosx

• 222 HERO!~
  • fuck this shit where are my demoz?
Lock it
« on: May 10, 2011, 06:33:18 PM »
Πρώτα από όλα καλησπέρα.

Από πού να αρχίσω... Όπως όλοι έχετε καταλάβει τον τελευταίο καιρό έχει γαμηθεί το σύμπαν ακόμα και στον τομέα του Gaming που τώρα πια έχει καταντήσει σκέτο Cheating στο Competitive Scene (και όχι μόνο). Μέσα σε ένα καλοκαίρι υπήρξε ένα τεράστιο Skillboost από πολλούς παίχτες. Πολλοί το πέτυχαν με άπειρες ώρες καψίματος καθώς διέθεταν άπειρο χρόνο καθημερινά, με αποτέλεσμα να βρεθούν πολύ μπροστά σε πλευρά Skill από παλαιότερους και πιο έμπειρους παίχτες του Cod. Έτσι σιγά,σιγά αναμενόμενο ήταν και να αρχίσει τραγικό Rage από αυτούς και να πέφτει flame για Cheating  καθημερινά. Τις περισσότερες φορές είχαν δίκιο.. άλλες όμως Όχι. Εγώ, προσωπικά ανήκω στην πρώτη κατηγορία, πολύ κάψιμο και ένα καλό PC σε σχέση με την μάπα που είχα πριν.. με 40 FPS είχαν ως αποτέλεσμα να κάνω κι εγώ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ SKILLBOOST. Δεν άργησε να αρχίσει και το flame αν και στην περίπτωση μου όλα άρχισαν όταν μπήκα στο ίδιο Team με τον Obzen, τον SKLV , τον pyrQ , τον pqn .. τους veritas δηλαδή. Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτοί με έμαθαν ότι ξέρω στο Cod και μαζί τους μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω vs Teams και όχι με ζωάκια στο  pub. Τέλος πάντων .. αν πιστεύετε τόσο πολύ.. ακόμα πως χακάρω (κάποτε στο παρελθόν.. δεν λέω το είχα κάνει, αλλά Χωρίς να καταστρέφω το Game ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ. Ελπίζω να καταλάβετε πως τόσο καιρό έχει παραγίνει.. και ότι δεν έχω κάνει τίποτα και μου φέρεστε χειρότερα από ότι σε haxoria για τα οποία έχετε proof ή είναι returned. Καλή τύχη με το community.. ε και ίσως να έχετε δίκιο μπορεί το  team μου να ήταν με haxoria αυτό δεν σημαίνει πως είμαι και εγώ.
« Last Edit: May 12, 2011, 07:52:44 AM by houdosx »
[11:57] GAMESMACK hAZARD_: eixame esena na ta fortwneis kata periptwseis

[11:57] GAMESMACK hAZARD_: to houdala epi 24orou basews
[11:57] ZYKON obzANN~: haha
[11:57] GAMESMACK hAZARD_: gamise ta kai pou eperna 2 kill ana side kala itan

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
Re: hi houdos 2 =)
« Reply #1 on: May 10, 2011, 06:55:48 PM »
bullshit !

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #2 on: May 10, 2011, 07:10:32 PM »
Γιατι ολα τα χαξορακια και τα υποψηφια χαξορακια εχετε αυτο το υφακι " εγω δεν χακαρω κι αν δε με πιστευετε στα αρχιδια μου"? Σοβαρα,αν δεν το ειχατε οι περισσοτεροι αυτο,ακομα κι αν χαξαρατε,θα ειχατε πολυ καλυτερη αντιμετωπιση απο το community,και ισως κιολας οι υπολοιποι να σας συγχωρουσαν.Ετσι ομως κανετε τη θεση σας χειροτερη,και ακομα κι αν ειστε clean, με λογια οπως "εσεις γαμησατε το community" γαματε την ψυχολογια του αναγνωστη,ο οποιος αντι να ασχοληθει με το ποστ σας ragaρει και το μισος του για εσας αυξανεται.Το αποτελεσμα? Ο σκοπος του ποστ σας να αναιρειται,κανετε ενα ποστ για να "αποδειξετε" οτι ειστε καθαροι αλλα στην ουσια απλα εξοργιζετε τον αλλον περισσοτερο.Τι να πω...μαλλον ελλειψη διπλωματικων ικανοτητων.

Π.Σ: Γραφω σε β πληθυντικο γιατι δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που το κανει αυτο.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

CrAZY??

• DEMO UPLOADER!
« Reply #3 on: May 10, 2011, 07:17:14 PM »
Καλή τύχη με το community.. εσείς οι ίδιοι το γαμήσατε με το rage σας και ίσως να έχετε δίκιο μπορεί το  team μου να ήταν με haxoria αυτό δεν σημαίνει πως είμαι και εγώ.
re filos ESEIS dimiourgisate auto to "rage" , eixame alla themata na asxolithoume prin apo esas...
opws kai na'xei tha erthei i wra pou tha paikseis kai esy me haxoria.....ws antipalos , giati ws teammate exeis...na se dw tote ti tha kaneis..kai ti rage tha rikseis..

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #4 on: May 10, 2011, 07:23:26 PM »
(κάποτε στο παρελθόν.. δεν λέω το είχα κάνει, αλλά Χωρίς να καταστρέφω το Game ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ. Ελπίζω να καταλάβετε πως τόσο καιρό έχει παραγίνει.. και ότι δεν έχω κάνει τίποτα και μου φέρεστε χειρότερα από ότι σε haxoria για τα οποία έχετε proof ή είναι returned. Καλή τύχη με το community.. εσείς οι ίδιοι το γαμήσατε με το rage σας και ίσως να έχετε δίκιο μπορεί το  team μου να ήταν με haxoria αυτό δεν σημαίνει πως είμαι και εγώ.
akoma perimenw na kleisei h paren8esh :P anyway egw pisteyw oti an ta foreses mia meta gamise ta... einai na mhn ma8ei h pout*na to gam*si :)
twra teleytaia dn se exw dei na paizeis kai dn mporw na se krinw! tespa an eisai clean twra mpravo sou kai prospa8ise na mhn xana "klepseis"...

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #5 on: May 10, 2011, 07:27:54 PM »
anyway egw pisteyw oti an ta foreses mia meta gamise ta... einai na mhn ma8ei h pout*na to gam*si :)

hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #6 on: May 10, 2011, 07:30:04 PM »
hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha
:P asteio einai, alla etsi exoun ta pragmata file P!ou :)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #7 on: May 10, 2011, 07:33:34 PM »
Πρώτα από όλα καλησπέρα.

Καλή τύχη με το community.. εσείς οι ίδιοι το γαμήσατε με το rage σας

καλησπερα και σε σενα πουστρακο :-*

λοιπον ευχομαι να εβαλες οντως μυαλο,εκανα quote το παραπανω διοτι μια χαρα post ειχες κανει εκει το γαμησες
τωρα ρε houdala το τι σας εχω κανει αστα,θυμhσου τι ελεγες περι χρηματων και διαφορα αλλα.anywayz sou euxomai kali arxi :)
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

houdosx

• 222 HERO!~
« Reply #8 on: May 10, 2011, 07:41:14 PM »
thnx ;) || k sry boys
« Last Edit: May 10, 2011, 07:45:22 PM by houdosx »

eRRor?!

• Assistant Team\Newsposters
  • 222 HERO!~
« Reply #9 on: May 10, 2011, 07:48:55 PM »
 πιστευω οτι οντος δν haxarei γτ πρεπει να εισαι μεγαλο κολοζωο για να κανεις τετιο ποστ και να σινεχιζεις να haxareis τεσπα gl in what u d
Avenue` tOMEY: Ama bgeis pote protos sto ESL th kano tama ston agio fanourio k th bgalo to paidi m error

houdosx

• 222 HERO!~
« Reply #10 on: May 10, 2011, 07:49:33 PM »
πιστευω οτι οντος δν haxarei γτ πρεπει να εισαι μεγαλο κολοζωο για να κανεις τετιο ποστ και να σινεχιζεις να haxareis τεσπα gl in what u d

thnx re

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
« Reply #11 on: May 10, 2011, 07:54:15 PM »
twra 8a noiw8eis opws ta prezakia otan vgainoun apo to idryma  :-*

tespa hf m8

p.s:mn les sry guys anyway !

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #12 on: May 10, 2011, 08:08:57 PM »
twra 8a noiw8eis opws ta prezakia otan vgainoun apo to idryma  :-*

phile paizei kana tsigaraki...
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #13 on: May 10, 2011, 08:11:02 PM »
exeis mia tiropita na parw 2 eurw?

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #14 on: May 10, 2011, 08:11:42 PM »
---------->houdosx   08:08:29 PM   Viewing the topic  AND YES C00KIE AND KAVLO SELFBUSTED S0Z FOR TOMEY IS CLEAN .

tosa topics to forum, ekei esi den boreis na ksekopseis me tpt ;D ;D
Ingrid Bergman