Δεν τον ξέρω, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη αν είναι ύποπτος στο να hackαρει ή όχι.
Αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι μάλλον έχετε κάνει εκπαίδευση στο photoshop ή συμβαίνει κάτι άλλο.
Δεν είναι δυνατόν να τρώει ένα απλό kick 2 λεπτών για Wallhack.
Εκτός αυτού αν έπαιζε στον topgaming server, νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι είναι cracked.
Εκτός αυτού από 2-3 φορές που έχω μπει στον σερβερ αυτόν, έχω φάει kick τις 2 για wallhack, aimbot ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Μάλλον εκεί όποιον δεν τον πάνε ή βλέπουν κάτι που δεν τους αρέσει και τους χαλάει το gaming, ρίχνουν kicks για τέτοιους λόγους.
Το θέμα όμως είναι άλλο.
Πόσο χρόνο αφιερώνετε την ημέρα για να "κατασκευάσετε" ή να ανακαλύψετε διάφορα στραβά για άτομα που ή δεν τα χωνεύεται, ή ζηλεύετε, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο και κάθεστε και ασχολείστε μαζί τους και τους δίνετε αξία και τους κάνετε και κάποιους στην τελική.
Αν αφιερώνατε αυτόν τον χρόνο στο να βελτιώσετε τις προσωπικές σας επιδόσεις, στο να κάνετε practice ή να έχετε περισσότερο fun, νομίζω ότι όλοι θα ήμαστε καλύτερα τώρα και δεν θα χάναμε την ώρα μας στο να κυνηγάμε φαντάσματα, να διαβάζουμε τέτοια posts κτλ κτλ κτλ.
Έχει παραγίνει τώρα τελευταία αυτό το θέμα με τους κυνηγούς των hackers.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!
Υ.Γ. το reply δεν το έκανα για να υποστηρίξω τον lupixz ή οποιονδήποτε άλλον.