loipon... ta pramata exoun os eksis:
proxtes mou leei o nas..."pame paraskevi ego esy o giakoum bnb, na 8ymi8oume ta palia" ok, leo, vlepoume, xoris na ksero gia to cup, epeidi de koitaksa to mail mou kai genika ta xo grammena ligo...simera mou leei "o giakoum de mporei, opote o section esy kai go.." kapakia mou leei " alla o section mallon de mporei, opote asto kalytera epeidi 8elo kai go na vgo me tin gomena simera epeidi ayrio 8a vgei me ton allon..." kati tetoio...opote tou leo kai go "asto 8a paikso me Pal kai gody..."

Xtes mou stelnei mynima o pal..."8a paikseis mazi mas ayrio sto cup?" me rotaei... tou leo ayrio 8a ksero. opote meta tin synomilia me ton nas stelno mynima ston Pal..."eimai ok, paizo mazi sas to vrady", kai mou apantaei..."de se 8eloume vrikame 3o"..."gamieste" tou leo...

Perno ta matia mou apo kei kai perno tilefono ton Assvo...tou leo..."8a paikseis sto cup, kai an nai me poious?"...mou leei, "an eimai eksodouxos, 8a paikso me KingSize kai Taki, i kapoion allo..."
Milao me Taki, mou leei.."paikse esy, epeidi ego exo 100 ping"..."kala tou leo, enalla3 8a paizoume, 8a voleytoume..." Ok mou leei...
Entometaksy eimai se diarki epikoinwnia me Pal sto msn kai tou leo oti..."8a paikso me Ass, King kai Taki" kai mou leei..."Ma kala afou o King 8a paiksei mazi mas, kala o ass den paei kala..."
opws katalavainete i 8i clan einai mia neosystati kai polla yposxomeni me to onoma
.:MMI:. ---> Me-myself-I