Author Topic: Ti sas th spaei sto CoD2 ???  (Read 11221 times)

VERTIGO

• DV zombie
Re: Ti sas th spaei sto CoD2 ???
« Reply #15 on: September 11, 2006, 06:13:36 PM »
tomb raider to katantisan to cod :-\
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #16 on: September 12, 2006, 02:06:48 PM »
ayto pou me eknevrizei perissotero einai otan ksexniese kai pas na kaneis Jump shoot :P kai anti na kaneis jump kai na rikseis ... skarfaloneis !

ta 2 - 3 seconds pou xreiazete na ginei oli i diadikasia dinei ston allon to dikaioma na gelaei mesa sta moutra sou afou se exei idi skotosei :P

Search AnD Destroy mp_Citystreets

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #17 on: September 12, 2006, 02:16:47 PM »
Esy otan pas na peraseis enan toixo (mikro) poy einai panw apo to gonato soy kai eisai dipla toy, to phdas apo panw xwris provlhma kai me olo to varos poy exei p.x. enas stratiwths panw toy? :P
Oxi oti se alles periptwseis einai realistiko, alla re c ok auto mporeis na to elegxeis ligo ;)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #18 on: September 12, 2006, 02:29:25 PM »
Yeah ... alla tha mporousa na exoun diaforetiko button - key gia skarfaloma . opos exoun hold breath kai bash gia to snip pou mporeis na to allakseis ...!

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #19 on: September 12, 2006, 02:56:32 PM »
Anypomonw na pexw ekeinh th skhnh poy tha krataei o antipalos to oplo soy kai opoios ypersxysei na trwei bash..
Poly fash, dioti den petheneis me thn mia ;) kai apo oti katalava prepei na exei kai kati styl MortalKombat ( ahhaha :D ) finish him kai etsi :D ahahaha. Tha allaxei kai allo to CoD, to thema einai pote tha vgei kai an tha prepei na dwsoume me auta ta 60€ h oso kanei alla 1.300€ gia na to pexoume decently :)

P.S. Tha yparxoun kai alloi tropoi na apofeygeis sfaires, ektos apo th klassikh kai spastikh kinhsh pera dwthe poy to paizeis Rambo ;)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #20 on: September 12, 2006, 03:07:34 PM »
P.S. Tha yparxoun kai alloi tropoi na apofeygeis sfaires, ektos apo th klassikh kai spastikh kinhsh pera dwthe poy to paizeis Rambo ;)

something like that :/

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #21 on: September 12, 2006, 03:12:44 PM »
H deuterh fwtografia einai pio konta sth pragmatikothta ;)
Twra ti skeftetai h etairia tou CoD na kanei enas theos kai autoi mono xeroun :P

P.S Min xafniasteite ama petaxtei kai o Nio sth mesh ths map kai arxizei na kanei ta dika toy :o :o
[ ahahahhaha  ;D  ;D ]

Stay tuned!

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #22 on: September 12, 2006, 03:18:12 PM »
ayto pou apasxolei emena einai an pragmati to Call of Duty 4 tha legete Modern Warfare .

dld terma ta World War II . an telika apofasisoun na to metaferoun stin sigxroni epoxi , elpizo na to kanoun sosta . allios bye bye cod .

An pragmati ginei modern warfare me terrorist ktl isos traviksei kosmo kai apo cs . gia na doume !

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #23 on: September 12, 2006, 03:21:33 PM »
Avnanas +1

+ no recoil se ola ta guns...(paikse cod kai 8a katalaveis tin diafora  ::) )
+ skarfalomata stil tomb raider ffs... les kai mas eleipan ayta sto cod :/
+ to klasiko provlima kai apo cod pou o epiti8emenos vlepei poly poio grigora ton stimeno :/
+ ta klasika apo cod episis bug me to lean... kai me to prone sit klp...

kata talla den eiparxei kati allo na paikseis ayti ti periodo... opote :/
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #24 on: September 12, 2006, 03:41:58 PM »
koitate paidia an pros8esoun ki alla buttons 8a valo ilektrodia sta akra mou kai 8a paratiso to keyboard na kano kai fysiki katastasi...

Exo dei paixnidia opws to soldier of fortune pou eixe 200 koumpia, pou me allo perpatas, me allo trexeis me allo kleineis to ena mati, me allo tentoneis to mesaio podi...me allo ftiaxneis ti xoristra..ok, eipame allo gameplay ki allo o an8ropos orxistra, na kotsaro kai kamia skoupa sto kolo na rixno kai kana skoupisma...!?!?!?  ;D

Intruder

• Ranked Pubzorz!
« Reply #25 on: September 12, 2006, 06:43:22 PM »
gia na 8imounte oi palioi kai na ma8ainoun oi neoteroi
cod1 servers still up and kickin ass
;) ;D

195.4.17.49:28960 - OCRANA Public Server - powered by 4NetPlayers.de
195.4.16.230:28960 - OCRANA Public TDM Server powered by 4NetPlayers.de

satsoK akA napalM'

• Ranked Pubzorz!
  • sou edwsa ta panta ma ec out 1 dakry s dn m edwses
« Reply #26 on: September 25, 2006, 03:13:17 PM »
Re yparxoun akoma CoD1 servers!!!!!  :o  omfg dn to hjera ase pou to all seeing eye dn tous briskei kai anagkazoumai na paizw se NL ktl...... :P 8)

ARES

• Ranked Pubzorz!
« Reply #27 on: October 15, 2006, 02:36:08 PM »
Mou ti spaei...

...to sniper pou pianei oli tin o8oni kai pou oi snipers nomizoun oti 8elei skill...

...me to sniper se petyxainoun stin knimi kai skotonesai

...pou 8a vgei cod3, kai 8a 8eloume viomixaniki tasi gia na to paiksoume... ???

Gia to sniper exeis dikio kai adiko. En stash (aka camp) too easy, en kinisi (san na eixes ena opoiodhpote allo rifle) einai pikra. Pianei olh thn othoni kai meiwnei to optiko pedio sto 1/3. Pisteuw exeis dokimasei polla tet-a-tet na exeis sniper na deis thn gluka. Parepiptwntws den einai oloi oi snipers campers (sto game milame panta - min koitate sthn pragmatikothta).

To ligotero pou tha eixes na kaneis an se xtypage to springfield sthn knymi einai na pethaneis - analogika - sto paixnidi (leme twra, giati sthn pragmatikotika [antitheta me ta parapanw] tha sou eixe kopsei to podi).

Auto ksanapesto, barys kai eleinos kwdikas sto cod2, apelpisia sto 3. Grafoun eleino kwdika gia na xreiazontai na agorazoun ta thymata/ethismenoi perissotero/dunatotero/akribotero hardware na paizoun se medium quality.

Cr4Zy

• Guest
« Reply #28 on: October 15, 2006, 06:26:25 PM »
Emena to CoD 2 mou spaei ta neyra genika giati mpainei mesa o ka8e blakas pernei to shotgun kai otidipote allo mg panta (giati pou na parei rifle) kai arxizei na trexei san to zoo barontas oti brei mprosta tou simmaxous ex8rous ta panta...Giayto kai ego ksanagirisa sto CoD 1 (1.5 pleon) pou ta pragmata einai teleios diaforetika...kai den perimena oti 8a exei akoma toso kosmo..tespa..Re sis o OCRANA einai ellinikos server?kai exei kai ellinika melh dld?

VERTIGO

• DV zombie
« Reply #29 on: October 15, 2006, 07:39:56 PM »
o OCRANA einai germanikos server,twra kata poso pezoun ellines ekei den xerw
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t