Author Topic: Basketika  (Read 38445 times)

kartelakiaC

• DV zombie
Re: Basketika
« Reply #90 on: June 07, 2011, 03:25:15 PM »
diavaste cosmopolitan kai agoraste nea fadaxtera rouxa agapouz!! (loved MXC quote #63)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #91 on: June 07, 2011, 03:30:16 PM »
karkino na pa8oun oi vazeloi pou bgainoun na thn poun se mas kai na prokalesoun kai sygxarhtiria stous logikous bazelous pou paradexomai oti exoun great team sto basket kai kontraroxtypiomaste agwnistika.

poly asxoleiste pantws [fanatismos] gia na lete oti asxoleiste me kati matez....

diavaste cosmopolitan kai agoraste nea fadaxtera rouxa agapouz!! (loved MXC quote #63)
pare post.. protimw na pa8w karkino apo to na dextw sugxaritiria apo sena
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #92 on: June 07, 2011, 03:35:35 PM »
καθηστε εσεις να τρωγεστε για το μπασκετ, το ποδοσφαιρο κλπ, τα οποια στο τελος θα οδηγησουν στη διαλυση της φιλιας σας. αντι να ασχοληθειτε με την κριση που μας εχει σκισει, στο οποιο θεμα θα εχετε κοινη αποψη, αντιπαραθετεστε στα αθληματα, που ως κυριο σκοπο εχουν την ψυχαγωγια του κοσμακη.

Αυτα απο μενα.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #93 on: June 07, 2011, 03:45:56 PM »
Krima re pewww :'(
den eixa katalavei oti eixame anaptyksei tetoio epipedo filias metaksy mas, wste n' arxisoume na metrame tin wrimotita tou ka8enos mas.Auto fantazomai isxuei gia olous osous erxesai s epafi ka8imerina ap to call e? i eimai mono egw o kammenos anwrimos pou to paizw wrimos?

κοιτα ομως βαζω και εμενα μεσα και μαλιστα πρωτο.
δευτερον δεν το θεωρω κακο να εισαι ανωριμος και να κανεις ανωριμοτητες.
τριτον μιλας για φιλια,κρατα λοιπον αυτο εχω φιλο που εχει μια Χ καμμενιδικη συνηθεια,ολοι εχουν απο μια τουλαχιστον,οπως εχω και εγω αυτο(το κολ) ομως δεν παυει να τον κανει φιλο μου ανεξαρτητως τα χουγια που κουβαλαει.
Ετσι για να το συνδεσω με το τοπικ εχω φιλο που ειναι αρκετα χωμενος με τον βαζελο αυτο,σεβομαι το καμμενο κολλημα του οπως αυτος σεβεται οτι μπορει να κατσω στην ηλικια μου και να λιωσω στο κολακι!για αυτο καλο ηταν να μην κρινει ο ενας τον αλλον,ειναι απλο, μην τα παρεξηγεις. ;D :-*
« Last Edit: June 07, 2011, 03:47:35 PM by P!ou! »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #94 on: June 07, 2011, 03:56:59 PM »
karkino na pa8oun oi vazeloi pou bgainoun na thn poun se mas kai na prokalesoun

ωραια ευχη δινεις ...............
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #95 on: June 07, 2011, 03:59:47 PM »
Τυρανους τραβα μια στην τουαλετα να δεις αν ερχομαι. Το καταλαβαινω οτι σε ποναει αγορι μου. Αλλα δεν χρειαζεται να λες βλακειες. Θα περασει. :'(
« Last Edit: June 07, 2011, 04:04:29 PM by zGIN♂ »

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #96 on: June 07, 2011, 04:04:54 PM »
Θα μας τρελλάνεις τελείως ρε peww?
Ποιος ξεκίνησε την υψηλή κριτική περι ωριμότητας και μάλιστα επί προσωπικού ?
Και στην τελική που ξέρεις εσύ τι κάνω εγώ στη ζωή μου και που ξέρω εγώ τι κάνεις εσύ στη δική σου. Αλλά και να ήξερα, ποτέ δεν θα έβγαινα να κριτικάρω καποιον για τη ζωή του και τις ασχολίες του.Καθένας τραβάει το λούκι του με το δικό του τρόπο...Εκτός αν εσύ πιστεύεις ότι εγώ λιώνοντας στο callaki βγαίνω μετά απο το σπίτι μου και κυνηγάω τους taliban.

Επίσης αν δεν το πρόσεξες, εδώ δεν είναι οπαδικό forum για να μπαίνει ο καθένας και να βάζει videos με ξυλοδαρμούς μεταξύ οπαδών.
« Last Edit: June 07, 2011, 04:23:24 PM by K4 »
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #97 on: June 07, 2011, 04:13:22 PM »
Γιατί σχετίζετε πράγματα ανόμοια;
Σε ποιον κάνεις κακό όταν λιώνεις στο cod (πέρα, ίσως, από τον εαυτό σου);

Μπορεί να είναι και τα δύο σημάδια ανωριμότητας, όμως όταν βλέπεις διαφορετικά έναν άνθρωπο για μία (κατ' εμέ) τυχαία επιλογή του, αναπτύσσοντας παράλληλα εχθρικά συναισθήματα απέναντί του, δεν πρόκειται απλώς για ανωριμότητα και σίγουρα δε θα οδηγήσει σε μεταμεσονύχτιο in-house ξέσπασμα εικονικής βίας και πίου πίου στη matmata και τη vacant, αλλά σε δολοφονικά ραντεβού (σαν του βίντεο, καλή ώρα).

Ανωριμότητα, ας πούμε, είναι (smigo) να γελάς συγκαταβατικά με τον τσαρλατάνο που ντύθηκε αμερικανοναυτάκι και νομίζει (ή, μάλλον, πιστεύει και καθορίζει τη ζωή και κοσμοθεωρία του με βάση αυτό) ότι όλοι οι ολυμπιακοί είναι απόγονοι Αμερικανών λούτσων, ή να πιστεύεις ότι ΜΟΝΟ οι χούλιγκαν του γαύρου έχουν κολλητιλίκια με τους μπάτσους και όχι οι χούλιγκαν του βάζελου, της άεκ, του μπάοκ κ.ο.κ..

Ανωριμότητα είναι να διαφωνείς για τις ομάδες και, στη συνέχεια, η διαφωνία να γίνεται τσακωμός, να διαλύονται φιλίες, σχέσεις και τα ρέστα επειδή δύο ή περισσότεροι άνθρωποι επέλεξαν να διασκεδάσουν με διαφορετική ομάδα, άρα και "είναι διαφορετικοί themselves".

Το να κλείνεις το μάτι σε τέτοιες δολοφονικές πρακτικές μίσους και οργής, να παραδέχεσαι ότι θα έκανες το ίδιο και να πιστεύεις ό,τι ρατσιτική (γιατί περί αυτού πρόκειται) μαλακία γράφεται στον """""αθλητικό"""" Τύπο για να σε φανατίσει και να φορτίσει το κλίμα ξεπερνάει τα όρια του ανώριμου και πλέον κινείται σε επικίνδυνα επίπεδα βλαχοαμορφωσιάς και, κυρίως, απανθρωπιάς.

Και να με συμπαθάς, φίλε σέχτα, οι αριστερές παρατάξεις και σχήματα υποτίθεται ότι πρεσβεύουν αριστερές, ανθρωπιστικές ιδέες. Είναι ειρωνεία να βλέπεις με μίσος τους κόκκινους, τους πράσινους ή τους κίτρινους, τη στιγμή που πιστεύεις σε μία κοινωνία που σέβεται τον άνθρωπο. Μπορεί να σου φαίνονται lame επιχειρήματα, εμένα όμως μου φαίνονται βάσιμα και ορθά, με εξαίρεση ίσως το υπεραπλουστευμένο πρώτο για το εισιτήριο (ειδικά όταν πλερώνεις για οποιαδήποτε απόλαυσή σου σήμερα, όπως θα πληρώσεις και για το παγωτάκι σου, για το callάκι σου, και - γιατί όχι - για το jointάκι σου).

One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #98 on: June 07, 2011, 04:16:19 PM »
Και στην τελική που ξέρεις εσύ τι κάνω εγώ στη ζωή μου και που ξέρω εγώ τι κάνεις εσύ στη δική σου. Αλλά και να ήξερα, ποτέ δεν θα έβγαινα να κριτικάρω καποιον για τη ζωή του και τις ασχολίες του.Καθένας τραβάει το λούκι του με το δικό του τρόπο...
Truedat. Chill Orestes.
+
Γιατί σχετίζετε πράγματα ανόμοια;
Σε ποιον κάνεις κακό όταν λιώνεις στο cod (πέρα, ίσως, από τον εαυτό σου);
And that. Hae alekc μικρότερο του τρία!
« Last Edit: June 07, 2011, 04:19:42 PM by MexiCola »
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #99 on: June 07, 2011, 04:23:24 PM »
ρε φιλε σε ποιο σημειο αναφερομαι στην ζωη σου?λεω οτι εχεις την ιδια καμμενιδικη συνηθεια οπως και εγω απλο ειναι.τελος λεω οτι κραζετε για ανωριμοτητες και ανωριμους ενω εγω δεν θεωρω οτι ειναι κακο να εισαι ανωριμος.εγω ειμαι και γουσταρω και ολας απο εκει και περα αυτα για προσωπικες επιθεσεις που τα ειδες δεν καταλαβα....ποτε
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #100 on: June 07, 2011, 04:27:01 PM »
ρε αλεξ φευγουν 100 ατομα του ολυμπιακου να συναντησουν 100 ατομα του παναθηναικου ειναι επιλογης τους και ξερουν τις συνεπειες,γτ να τουσ κραξεις εσενα που  σε ενοχλησαν?

τωρα μπορω να σου πω οτι το  να καθεσε να λιωνεις στο κολ περα απο το κακο σε σενα ποσο ευκολα μπορει ασυναισθητα να κανει και στους αλλους,αλλα παλι ειναι θεμα επιλογης οποτε δεν το κατακρινω
« Last Edit: June 07, 2011, 04:45:41 PM by P!ou! »
Ingrid Bergman

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #101 on: June 07, 2011, 04:35:38 PM »
zGin kai seXtas zhste th zwoula sas kai trabate sto diaolo palioarxidakia

[soz4rage, forum :|]

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #102 on: June 07, 2011, 04:37:36 PM »
hahhahhaha xamos , t ikseftylikia einai afta re mlkes?
Gamw ton vazelo kai ton gauro!
xa0ax0ax0xa0xa0xa0xaa0x00axa0xa0x

x0ax0ax0xax0x0a0xa0ax0a0xa0ax00x0a0x

xa0

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #103 on: June 07, 2011, 04:43:28 PM »
<3 μεγκζικόλα, κνάλλερ
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #104 on: June 07, 2011, 04:44:20 PM »

Και να με συμπαθάς, φίλε σέχτα, οι αριστερές παρατάξεις και σχήματα υποτίθεται ότι πρεσβεύουν αριστερές, ανθρωπιστικές ιδέες.

αλεξ μιας και ανεφερες τις αριστερες παραταξεις.
ποσα τυπακια φωναζουν απο αυτες τις παραταξεις οτι η ιδιοκτησια ειναι κλοπη?και μπατσοι γουρουνια δολοφονοι?πολλοι
οταν ομως η γκομενα τους γυρισει και κοιταξει καποιον αλλον τι κανουν?στραβωνουν?αν τους κερατωσουν?τις χωριζουν και κοπανανε τον αλλον?

οταν τρωνε το φαι τους μετα το πιατο το αφηνουν στην κουζινα να το πλυνει η μανα τους?

γενικα στο θεμα του περι ανθρωπισμου καλο ειναι να σκεφτουμε ολοι τι κανουμε στην καθημερινοτητα μας.ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
« Last Edit: June 07, 2011, 04:46:24 PM by P!ou! »
Ingrid Bergman