Author Topic: New Cod2 server with new maps !  (Read 6728 times)

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
New Cod2 server with new maps !
« on: September 13, 2006, 12:08:37 PM »
Guys egtiaxa auto to topic gia na sas pliroforiso oti sikothike enas server me full guns me to mod twn el o opoios exei mexri stigmis ena new map tin Murmansk alla me ton kairo tha boun kai alla polla i Ip tou server einai i e3is 87.101.50.60:28960

P.S:gia na pexete stin Murmansk prepei na balete allow downloading yes auto briskete sta multiplayer options tou Paixnidiou
P.S2:Have Fun

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
Re: New Cod2 server with new maps !
« Reply #1 on: September 13, 2006, 12:25:11 PM »
ante na doume pote 8a ginei server xoris shotguns kai snipers...

Ante na valoun kai powcamp na 8imi8oume ta palia  ;D
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

Unsto

• DV zombie
« Reply #2 on: September 13, 2006, 01:11:22 PM »
Κριμα που εχει το mod των EL πανω :(

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #3 on: September 13, 2006, 01:21:22 PM »
e ase na kanoun kana kill ta paidakia :P
Search AnD Destroy mp_Citystreets

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #4 on: September 13, 2006, 02:30:16 PM »
Κριμα που εχει το mod των EL πανω :(
Ma einai dynaton na petheneis me headshot kai na fonazeis akoma 2 deutera meta :S
Exoume pei na to allaxoun :( alla tpt akoma.
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

Leon

• Ranked Pubzorz!
« Reply #5 on: September 14, 2006, 09:58:33 PM »
Παίδες , τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Άνοιξε νέος server μας (powered by the game) στην ip 87.101.50.60:28960
Όσοι πιστοί ας προσέλθουν.
Επειδή είμαι σε θέση να ξέρω οτι η συντριπτική πλειοψηφία του cod2 community εκτιμά την προσπάθεια που κάνουμε απο τον Οκτώβρη του 2005 (σαν ομάδα κ όχι ατομικά..) στο να φέρουμε στη χώρα ένα gameplay διαφορετικό απο τα συνηθισμένα, είμαι σίγουρος οτι έτσι θα γίνει κ με αυτόν τον server.
Το μόνο που χρειάζεστε για να μπείτε είναι , όπως πολύ σωστά αναφέρει ο [iX]-BeReT, να επιλέξετε στα Multiplayer Options του COD2 το Αllow Downloading -> Yes
Αυτά όσον αφορά τον νέο server του clan που εκπροσωπώ.

Θα μπορούσα να μπώ στη διαδικασία του dog-fighting για όποιο αρνητικό σχόλιο γράφτηκε (ή και θα γραφτεί) με άτομα τα οποία δεν τους αρέσει ο τρόπος που στήνουμε τον εκάστοτε server (μιας κ που επωμίζομαι το βάρος του υπεύθυνου για την εικόνα προς τα έξω...)
Δεν μπαίνω όμως. Θεωρώ οτι να ασχολιέμαι με άτομα που η πλειοψηφία του community δεν αναγνωρίζει είναι άδικος χρόνος κ θέλω να τον δικό μου χρόνο να τον χρησιμοποιώ δημιουργικά κ όχι ..."υποτιμητικα"...

Για conclusion,είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, ακόμα κ αυτοί που ξέρουν μόνο να σνομπάρουν...

ante na doume pote 8a ginei server xoris shotguns kai snipers...

Ante na valoun kai powcamp na 8imi8oume ta palia  ;D

Όσον αφορά shotguns και snipes έχει μπεί limitation στα 1 και 2 αντίστοιχα σε κάθε team.
Για το map που προτείνεις, πίστεψέ με, είναι το επόμενο που θα μπεί.
Estimated Time υπολόγισε προς το τέλος του μήνα (Εάν κ εφόσον κυλίσουν όλα ομαλά μέχρι τότε).
« Last Edit: September 14, 2006, 10:01:58 PM by Leon2 »

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #6 on: September 15, 2006, 02:42:08 AM »
to gameplay pou les to opoio einai  diaforetiko apo ta sinithismena mporei na to apodexete meros tou greek community , omos den to anagnorizei kaneis allos pia stin evropi . sto cod 1 ginotan xamos me tetoia mods , tora pia sto cod 2 elaxistoi einai oi server pou ta ipostirizoun . to cod 2 exei ena sigkekrimeno gameplay to opoio me to mod pou valate allakse teleios . allakse i taxitita me tin opoia kinise , meiothike i diskolia sto na fraggareis kai diafora alla tragelafika styl prasinon alogon kai kravgon tou eleous .

pistevo oti me to palaiotero mod pou eixate allionotan kathara to gameplay tou cod 2 . me to kainourio mod ta pragmata einai kalitera.

P.S. epeidi orismena atoma opos les den "anagnorizontai" (kai apo poious kiolas eleos ) apo to community den simainei oti den mporoun na exoun gnomi kai oti i gnomi tous den metraei .oloi mazi osoi asxoloumaste me to cod simperilamvanomaste sto "cod 2 community" .An den sas aresei i kritiki den xreiazete na kanete askopa post . kratise ton server opos thelete kai opoios mpei mpike . o kathenas mporei na exei gnomi kai na tin ekfrazei gia ton ekastote server pou dimiourgeitai .

P.S. sto one night cup 8 pou itan oi EL na ipostiriksoun to community me tin parousia tous ? :D thanks bye.

« Last Edit: September 15, 2006, 02:49:00 AM by Adriano »

VERTIGO

• DV zombie
« Reply #7 on: September 15, 2006, 03:44:41 AM »
to gameplay pou les to opoio einai  diaforetiko apo ta sinithismena mporei na to apodexete meros tou greek community , omos den to anagnorizei kaneis allos pia stin evropi . sto cod 1 ginotan xamos me tetoia mods , tora pia sto cod 2 elaxistoi einai oi server pou ta ipostirizoun . to cod 2 exei ena sigkekrimeno gameplay to opoio me to mod pou valate allakse teleios . allakse i taxitita me tin opoia kinise , meiothike i diskolia sto na fraggareis kai diafora alla tragelafika styl prasinon alogon kai kravgon tou eleous .

pistevo oti me to palaiotero mod pou eixate allionotan kathara to gameplay tou cod 2 . me to kainourio mod ta pragmata einai kalitera.

P.S. epeidi orismena atoma opos les den "anagnorizontai" (kai apo poious kiolas eleos ) apo to community den simainei oti den mporoun na exoun gnomi kai oti i gnomi tous den metraei .oloi mazi osoi asxoloumaste me to cod simperilamvanomaste sto "cod 2 community" .An den sas aresei i kritiki den xreiazete na kanete askopa post . kratise ton server opos thelete kai opoios mpei mpike . o kathenas mporei na exei gnomi kai na tin ekfrazei gia ton ekastote server pou dimiourgeitai .

P.S. sto one night cup 8 pou itan oi EL na ipostiriksoun to community me tin parousia tous ? :D thanks bye.

ta'pe ola o italos :D
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

Leon

• Ranked Pubzorz!
« Reply #8 on: September 15, 2006, 03:19:36 PM »
Επειδή λοιπόν τα είπε όλα ο Ιταλός κ η κλικαρία του..., δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο...(πόσο μάλλον να μπώ στη διαδικασία του αντίλογου...)
Όπως άλλωστε όφειλα, έκανα απλά ένα reply σαν υπεύθυνος της ομάδας που εκπροσωπώ.:D thanks bye.

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #9 on: September 15, 2006, 03:59:17 PM »
Επειδή λοιπόν τα είπε όλα ο Ιταλός κ η κλικαρία του...

o apoteros skopos mou , einai na kano arnitika sxolia gia ton server ton EL outos oste na min ksanampei pote kanenas mesa . exo sinnenoithei me tin klikaria mou kai elpizo na ta kataferoume kapoia stigmi . den goustaroume oi servers na ginontai kaliteroi . apla theloume na tin mpoume ston Leon .

GROW UP .

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #10 on: September 15, 2006, 06:43:23 PM »
o apoteros skopos mou , einai na kano arnitika sxolia gia ton server ton EL outos oste na min ksanampei pote kanenas mesa . exo sinnenoithei me tin klikaria mou kai elpizo na ta kataferoume kapoia stigmi . den goustaroume oi servers na ginontai kaliteroi . apla theloume na tin mpoume ston Leon .
GROW UP .
Einai ena neo kinhma, tha katevoume kai stoys dromous se liges meres gia na to mathoun oloi...  ::)
Otan den dexontai kapoioi anthrwpoi th kritikh  >:(  >:(  (einai spastiko)
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"

gamoten

• Guest
« Reply #11 on: September 16, 2006, 08:57:11 AM »
Prosopika den gnorizw polla apo server kai poso diskolo einai na allazeis mod.Omos se ena server pou oi pextes paizoun me to kalitero dinato ping kai xwris katholou lag einai krima na min mpainoun atoma mono kai mono gia ta mods ta opoia xrisimopoiounte(ki egw mesa se auta).Kalo tha itan na dokimasete estw kai gia 1 evdomada na aferesete ta modakia auta gia na deite posoi perisoteroi pextes tha mpenoun.An ontos den simvei kati tetoio(pou den to nomizw) ti na pw...........tha katsw na me direte oloi oi EL mazi(leme twra :D)

it worths a try

N1ck

• CBWARRIOR.
« Reply #12 on: September 16, 2006, 11:11:38 AM »
Prosopika den gnorizw polla apo server kai poso diskolo einai na allazeis mod.Omos se ena server pou oi pextes paizoun me to kalitero dinato ping kai xwris katholou lag einai krima na min mpainoun atoma mono kai mono gia ta mods ta opoia xrisimopoiounte(ki egw mesa se auta).Kalo tha itan na dokimasete estw kai gia 1 evdomada na aferesete ta modakia auta gia na deite posoi perisoteroi pextes tha mpenoun.An ontos den simvei kati tetoio(pou den to nomizw) ti na pw...........tha katsw na me direte oloi oi EL mazi(leme twra :D)

it worths a try

To thema den einai auto imo...Theloun na paizoun me to mod!Tous aresei auto to style tou paixnidiou
kai to vriskoun diaskedastiko...Ara pisteuw oti den iparxei logos to klima na einai fortomeno twra...Nai men i mia pleura den exei adiko me tin kritiki (oloi exoun to dikaiwma na askoun kritiki kai na lene tin gnwmi tous xwris antidraseis) kai nai men den exei adiko i alli pleura giati poli apla me auton ton tropo tous aresei kai me auton ton tropo pernane kala...xwrisa se "pleures" apla gia na ginw katanoitos oxi oti iparxoun ontws pleures,den iparxoun klikaries edw apla anthrwpoi me diaforetika gousta.Kosmos den leipei apo ton server tous :p...opoios thelei mpainei kai opoios thelei den mpainei :p...Gi'auto iparxoun kai alloi server...

Oute egw simfwnw me to mod alla auti einai i gnwmi mou kai tipota parapanw...

<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena

BeRboT?!

• DEMO UPLOADER!
« Reply #13 on: September 16, 2006, 12:35:23 PM »
GROW UP .
Einai ena neo kinhma, tha katevoume kai stoys dromous se liges meres gia na to mathoun oloi...  ::)
Otan den dexontai kapoioi anthrwpoi th kritikh  >:(  >:(  (einai spastiko)

Tin Kuriaki stis 12 i ora to mesimeri oloi stin Omonoia ADERFIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Leon

• Ranked Pubzorz!
« Reply #14 on: September 16, 2006, 01:44:33 PM »
Ακολουθεί μια λίστα με (official προφανώς) servers στην Ελλάδα-την παρούσα χρονική περίοδο
(Σεπτέμβριος 2006)

Μπορείτε λοιπόν να επισκεφτείτε κ τον παρακάτω (που παίζει δίχως mods, με εξίσου πολύ καλά pings.)
87.101.50.81:28960 TDM

« Last Edit: September 20, 2006, 04:09:11 PM by Leon »