Παίδες , τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Άνοιξε νέος server μας (powered by the game) στην ip
87.101.50.60:28960Όσοι πιστοί ας προσέλθουν.
Επειδή είμαι σε θέση να ξέρω οτι η συντριπτική πλειοψηφία του cod2 community εκτιμά την προσπάθεια που κάνουμε απο τον Οκτώβρη του 2005 (σαν ομάδα κ όχι ατομικά..) στο να φέρουμε στη χώρα ένα gameplay διαφορετικό απο τα συνηθισμένα, είμαι σίγουρος οτι έτσι θα γίνει κ με αυτόν τον server.
Το μόνο που χρειάζεστε για να μπείτε είναι , όπως πολύ σωστά αναφέρει ο [iX]-BeReT, να επιλέξετε στα Multiplayer Options του COD2 το Αllow Downloading -> YesΑυτά όσον αφορά τον νέο server του clan που εκπροσωπώ.
Θα μπορούσα να μπώ στη διαδικασία του dog-fighting για όποιο αρνητικό σχόλιο γράφτηκε (ή και θα γραφτεί) με άτομα τα οποία δεν τους αρέσει ο τρόπος που στήνουμε τον εκάστοτε server (μιας κ που επωμίζομαι το βάρος του υπεύθυνου για την εικόνα προς τα έξω...)
Δεν μπαίνω όμως. Θεωρώ οτι να ασχολιέμαι με άτομα που η πλειοψηφία του community δεν αναγνωρίζει είναι άδικος χρόνος κ θέλω να τον δικό μου χρόνο να τον χρησιμοποιώ δημιουργικά κ όχι ..."υποτιμητικα"...
Για conclusion,είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, ακόμα κ αυτοί που ξέρουν μόνο να σνομπάρουν...
ante na doume pote 8a ginei server xoris shotguns kai snipers...
Ante na valoun kai powcamp na 8imi8oume ta palia
Όσον αφορά shotguns και snipes έχει μπεί limitation στα 1 και 2 αντίστοιχα σε κάθε team.
Για το map που προτείνεις, πίστεψέ με, είναι το επόμενο που θα μπεί.
Estimated Time υπολόγισε προς το τέλος του μήνα (Εάν κ εφόσον κυλίσουν όλα ομαλά μέχρι τότε).