καταρχήν συγνώμη που δεν ενημέρωσα απλά ετύχε κάτι και έπεσε Format...!!! (καλύτερα που δεν μπήκα γιατί αν μου έκαναν πολλά κουλά θα γινόταν εσπερινός εδώ
)
2ον μλκια να συζητάμε πάντα σε κάθε τόπικ για ΧΑΞ!!! ΑΛΛΑ
3ον επειδή είδα τα ντέμο του χουντου θα πω τα εξής, στην κροσσ δεν εκανε και πολλα να πεις για χαξ(- του 1ου ράουντ που έφαγε αυτόν που ερχόταν σκάλες Α) αλλά στην μπακλοτ καποια στιγμη που βγήκε ο πικα απο την τρύπα και τον τρώει είπα γουατεφακ!!! και το θεμα αν εχει ο αλλος ΧΑΞ φιλε Cookie δεν ειναι μονο τα πολυ obv (prefire-preaim, που τα εκανε κιολας)αλλα να ξέρεις που να πας και που να κοιτάξεις π.χ το να μπαίνεις Β κροσσ και να ΜΗΝ κοιτάς ευθεία αλλα να κοιτας αριστέρα, και στην μπακλοτ να ανεβαινεις αττακ Α και να ΜΗΝ περιμενεις τον αλλο να αναιβει αλλα να κοιτας ΜΙΝΤ. καποια πραγματα ειναι πόλυ περίεργα... Δήλαδη εγώ περνάω Α και πάω ντουγρού να φάω τον μιντ, που το ξέρω οτι δεν θα με φάνε απο Α να αναίβουν όπως κάνουν πολλοί!! Ανεβαίνει χαλάσματα ΜΠΑΚΛΟΤ και ποτε δεν περίμενε κανέναν να αναίβει την μία φορά που πήγε ο σάββας περίμενε (τυχαιο ηταν
).. Σε κάποια φάση μπάκλοτ (τελευταίο ή πρότελευταιο ραουντ)΄ήταν 2ν2 νομίζω και κοιτούσε συνέχεια μιντ χαουζ πάει λίγο πίσω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ξανα βγαινει και κοιτάει κατευθειαν Α χωρίς να κοιτάξει ΜΙΝΤ. Αυτά από εμένα δεν είμαι αντμιν στο σιμπι ούτε ντεμο γουοτσερ αλλά παίζω το κοντ απο ΄τότε που βγήκε και πιστεύω έχω κάποια εμπειρία..
4ον Τα ντέμο ήταν κουραστηκά γιατί σε κάθε μα κάθε ραουντ άλλαζε όπλο και μπορεί να επέλεγε το ίδιο... Ιδού η απορία αν το κάνεις αυτό σε καθοδηγεί ο Θεός που να πας και τι να κάνεις
Αν είναι να το κάνουμε και εμείς!!!
(το κουραστικο ήταν που ήμουν αραχτός και έπρεπε σε κάθε ραουντ να πατάω εσκειπ
)