Author Topic: σύνταγμα & λοιπές πλατείες  (Read 66154 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Re: σύνταγμα & λοιπές πλατείες
« Reply #195 on: October 21, 2011, 12:36:36 PM »
χρονια τωρα το ΚΚΕ ακολουθει μια "πολιτικη" που δεν μπορω να καταλαβω.. Ορεστη σε βλεπω να χαλιεσαι λιγο με τη φαση 50 σε 1 κτλ αλλα θελω να σου θυμησω τι γινεται καθε χρονο σχεδον στο Πολυτεχνειο το βραδυ της παραμονης.. Η ιδια γαμημενη εικονα, τυποι με κοκκινες σημαιες (καδρονια θα ελεγα εγω) ,κρανη και οτι αλλο φανταστεις σε μια "παρελαση"-επιδειξη ισχυος (σε ποιους αραγε).. επειδη λοιπον εχω βρεθει στη θεση του 1ος (ως μελος των ΕΑΑΚ) ειλικρινα δεν με στενοχωρισε καθολου αυτο που ειδα στο βιντεο.. οσο θα ακολουθουν την γραμμη αυτα θα συμβαινουν. η φωτο του αλεξ με τις αλυσιδες μπροστα απ τα ΜΑΤ μου ανεβαζει επισης το αιμα στο κεφαλι. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ με τους μπατσους. (υπαρχουν και παλαιοτερες φωτο που εχουν κυκλωσει μελη του χωρου και περιμενουν την αστυνομια να ερθει να τους συλλαβει!!). τελος η οργη γινετε ακομα μεγαλυτερη οταν βλεπεις πως η απωλεια μιας ανθρωπινης ψυχης γινετε "λαβαρο" ψηφοθηριας.
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #196 on: October 21, 2011, 01:58:36 PM »
paidia einai para polla pou thelo na po kai pragmatika den paizei oute xronos oute to to vrisko kai prepon apo thn stigmh pou to allo SK tha eimaste mazi kai tha boroume kai na ta poume kai apo koda kai na ta analisoume.

alex nai hmoyn ''arketa'' koda!

sexta to perikikloma pou anaferese egine to noemvrh 98 kai tote hmoun oxi apla kathetos alla kai pir kai mania enantia sta KNAT, to 2011 pou einai sxedon 14 xronia meta kai istera apo prosopikh pada ebeiria ston en logo aa xoro stis praktikes tou,se autous pou ton antiprosopeuoun kathoss kai stous mhnxanismous den me vriskei pleon akros antitheto opos me evriske tote.

kai stous 2  tora, paidia h istoria autou tou kommatos ton agonon tou,h paranomia kai to kinigito o emfilios ktlp einai kati to opoio den boroun kan na ftasoun oi ipoloipes aristeres PARATAKSEIS
me melano shmeio to 44 kai thn varkiza pou sthn telikh to exoun paradektei.

« Last Edit: October 21, 2011, 02:04:44 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #197 on: October 21, 2011, 02:31:32 PM »
Ορέστη, θα τα πούμε και από κοντά (ακόμα δε με έκανες add σαν 6ο, @), αλλά κάτι τελευταίο:

kai stous 2  tora, paidia h istoria autou tou kommatos ton agonon tou,h paranomia kai to kinigito o emfilios ktlp einai kati to opoio den boroun kan na ftasoun oi ipoloipes aristeres PARATAKSEIS

Δεν αποτελεί γραμμή υπεράσπισης για το χτεσινό συμβάν, το 100% της ευθύνης για το οποίο το καταλογίζω στο ΚΚΕ. Ούτε δικαιολογεί σκεπτικά τύπου "έχουμε ιστορία, άρα έχουμε δίκιο / μπορούμε να γαμάμε τους πάντες / θα σας πατήσουμε κάτω". Πραγματικά πιστεύω ότι εθελοτυφλείς εάν δε βλέπεις ότι το ΚΚΕ ΗΘΕΛΕ το χτεσινό "μακελειό", για να δικαιολογήσει τη διαχωριστική γραμμή που, θεωρητικά, έχει πάρει τόσο καιρό απέναντι σε αυτούς που θέλουν ενιαίο μέτωπο, εν καιρώ κρίσης.

me melano shmeio to 44 kai thn varkiza pou sthn telikh to exoun paradektei.

bullocks ;p
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #198 on: October 21, 2011, 02:42:11 PM »

τη διαχωριστική γραμμή που, θεωρητικά, έχει πάρει τόσο καιρό απέναντι σε αυτούς που θέλουν ενιαίο μέτωπο, εν καιρώ κρίσης.

auto se parakalo krato to kai an den sto po ego next ΣΚ thimise to na to kouventiasoume dioti einai poli shmantiko.

teloc morh koufala ontos ksexasthka kai se tha se kano tora zito signomh!
« Last Edit: October 21, 2011, 02:54:02 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #199 on: October 21, 2011, 03:03:55 PM »
επειδη εμενα εδω ο χρονος μου περισσευει θα σου πω μερικα πραγματα. μην το παρεις σαν "απαντηση" ειναι απλως η αποψη μου. ο χωρος στηριξε οσο ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος το φοιτητικο κινημα το 08. αυτο "χαλασε" πολυ κοσμο και ιδαιτερα το ΚΚΕ που μεχρι τοτε με "ξυλινο" λογο προσπαθουσε να δωσει λυση σε ενα θεμα που καθαρα χρειαζοταν συγκρουση. τα οποια πολιτικα οφελη υπηρχαν εκεινη την εποχη τα καρπωθηκε ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κατι που ανεβασε περισσοτερο την πιεση της Αλέκας. απο τοτε το πραμα αρχισε να στραβωνει επικινδυνα, ξεκινησαν οι αναφορες σε "κουκουλοφορους" (αληθεια ποσο sic εκφραση) σε παρακρατικους και γενικως εβλεπαν το δεντρο κ οχι το δασος. Ειτε το θελετε ειτε οχι, ΜΟΝΟ Ο ΧΩΡΟΣ μπορουσε να συγκρουστει με το συστημα σε ορους "ανταρτικου". (σε γενικη συνελευση τοτε θυμαμαι ειχε προταθει να σταματησουν οι συγκρουσεις πισω απο το καγκελακι και να γινονται πλεον στους δρομους με τους ορους που ανεφερα προηγουμενος).Η αδυναμια του χωρου να ελεξει το "εμψυχο δυναμικο" του ειχε για μενα τις πιο καταστροφικες συνεπιες. τα φουτερ ACAB πουλουσαν πιο πολυ και απ τα zara, η "αναρχικη εμφανιση" εγινε μοδα (τζιβες, μουσια all star και ησουν ετοιμος) και ο καθε πικραμενος δηλωνε αναρχας. ΕΚΕΙ ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ (δεν θα ξεχασω ποτε τον τυπακο που πηγε να βαλει φωτια στην Εμπορικη και εγινε φλαμπε ο ιδιος). αν λοιπον θελουμε να κρινουμε την παρουσια,τους μηχανισμους και τις πρακτικες του χωρου καλο θα ειναι να δουμε και τις συνθηκες κατω απο τις οποιες λειτουργησε. επισης θελω να σου πω οτι θεωρω το ΚΚΕ αποκλειστικα υπευθυνο για την σημερινη καταντια της ευρυτερης αριστερας στην ελλαδα. σε μια χωρα ,που οι πλειοψηφεια των πολιτων εχει "αριστερα" αντανακλαστικα (πραγμα ασχετο με τη ψηφο τους βεβαια) ,ειναι ντροπη ο βοριδης και ο αδωνις να ειναι μελη του κοινοβουλειου της. φαντασου μονο πως θα ηταν τα πραγματα αν υπηρχε μια ΕΝΙΑΙΑ αριστερα! και κατι τελευταιο. ο ανθρωπος πεθανε, συμφωνα με το ιατρικο ανακοινωθεν, απο τα χημικα των μπατσων. οκ απ τα ΜΜΕ και τους δημοσιοκαφρους που "ενημερωνουν" δεν περιμενα κατι αλλο παρα αυτη την φτηνη προπαγανδα. αλλα να υπονοει κ το ΚΚΕ οτι ο άτυχος οικοδόμος πέθανε λόγω των συγκρούσεων ("επίθεση") με τους αναρχικούς ("προβοκάτορες" το λέει) παει πολυ. σαν πολλα "φαουλ" δεν μαζευονται ρε Ορεστη??
« Last Edit: October 21, 2011, 03:06:34 PM by seXtas »
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #200 on: October 21, 2011, 03:12:12 PM »
Θα μπορούσε κάποιος από τους προλαλήσαντες να μου εξηγήσει τι σημαίνει η φράση: " "αριστερα" αντανακλαστικα";

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #201 on: October 21, 2011, 03:20:09 PM »
Θα μπορούσε κάποιος από τους προλαλήσαντες να μου εξηγήσει τι σημαίνει η φράση: " "αριστερα" αντανακλαστικα";
αν θες στο εξηγω και εγω μιας και εγω χρησιμοποιησα την παραπανω εκφραση. αλλα πες μου αληθεια δεν το καταλαβενεις??

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #202 on: October 21, 2011, 03:22:52 PM »
αν θες στο εξηγω και εγω μιας και εγω χρησιμοποιησα την παραπανω εκφραση. αλλα πες μου αληθεια δεν το καταλαβενεις??

Δεν έχει σημασία τι καταλαβαίνω εγώ, αλλά τι πιστεύεις εσύ ότι σημαίνει, διότι εσύ το έγραψες.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #203 on: October 21, 2011, 03:39:35 PM »
Exo apadhsh gia kathe sou protash me ta dika mou pada ipokeimenika kritiria kai me vash auta pou ego pistevo.tora na katso na sta grapso den tha to kano gt einai polla kai einai kapia pragmata ta opoia tha apofigo na sou apadhso dioti tha protimhso na sta po apo koda kai logo xronou alla kai logo ths aksias pou pistevo  oti apoktoun kai diathroun otan legode enopios enopion.

to pagono edo ego mexri to epomeno weekend pou tha ta analisoume ola apo koda.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #204 on: October 21, 2011, 03:53:47 PM »
Δεν έχει σημασία τι καταλαβαίνω εγώ, αλλά τι πιστεύεις εσύ ότι σημαίνει, διότι εσύ το έγραψες.
αφου λοιπον διψας για μαθηση θα κανω μια προσπαθεια να σου εξηγησω τι σημαινουν τα αριστερα αντανακλαστικα οσο πιο απλα γινετε και ετσι οπως εγω το καταλαβαινω. θα ειδες προφανως εικονες και βιντεο απο τη χτεσινη πορεια οπως και απο τις παλαιοτερες. στις πορειες αυτες η προσελευση του κοσμου ειναι μαζικη και οχι μονο στην Αθηνα αλλα και σε αλλες πολεις της ελλαδας. νομιζεις οτι ΟΛΟΙ αυτοι ειναι αριστερουλιδες που στις τελευταιες εκλογες ψηφισαν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ?? ΠΡΟΦΑΝΩΣ και οχι. αρα που καταληγουμε? οτι ο μεσος ελληνας υποσυνειδητα θεωρει την "πορεια διαμαρτυριας" σαν μεσο αντιδρασης σε κυβερνητικες πολιτικες, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. επισης την "εμφυτη" αποστροφη σε οποιουδηποτε ειδος εξουσιας (μπατσοι, πολιτικοι, παπαδες, admin cod.gr) πως την εξηγεις? εγω την λεω αριστερο αντακλαστικο..  αυτα! ελπιζω να σε καλυψα.. 
« Last Edit: October 21, 2011, 06:28:34 PM by seXtas »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #205 on: October 21, 2011, 03:55:10 PM »

to pagono edo ego mexri to epomeno weekend pou tha ta analisoume ola apo koda.
να το παρω σαν απειλη αυτο?? να ξερω με ποιο κρανος θα σκασω μυτη!!!  :-*

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #206 on: October 21, 2011, 04:16:55 PM »
Ειτε το θελετε ειτε οχι, ΜΟΝΟ Ο ΧΩΡΟΣ μπορουσε να συγκρουστει με το συστημα σε ορους "ανταρτικου".

mias kai exeis xrono na se talaiporhso ligaki kai na se rothso an ennoeis me ton oro antartiko to antartiko polhs kai an nai,pisteveis oti to kinima to ergatiko kai to foithtiko,se Germania kai Italia antistoixa,  toso mesa apo thn RAF oso kai mesa apo tis Erithres to phge brosta h piso,?an to phge brosta mou eksigeis pos?

sou vazo polla kai me sigxoreis apla eipa mias kai exeis eleuthero xrono na ston klepso gia kati dimiourgiko opos h dhmiourgia enos polla iposxomenou post sou pou borei na mou leisei kai emena erothmata pou me talaiporousan xronia.filika se filo padou.
« Last Edit: October 21, 2011, 04:18:50 PM by peEWw »
Ingrid Bergman

storm

• DV zombie
« Reply #207 on: October 21, 2011, 05:12:16 PM »
φαντασου μονο πως θα ηταν τα πραγματα αν υπηρχε μια ΕΝΙΑΙΑ αριστερα!

κατεμε ενιαια αριστερα σημερα σημαινει αυτοδυναμια... ..
ωστοσο κλασσικο Κ Κ . . .  να γαμησει οτι μπορει...
και χθες για μενα εχει πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης..για οτι εγινε...
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #208 on: October 21, 2011, 05:32:03 PM »
100% της ευθύνης
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #209 on: October 21, 2011, 06:17:06 PM »
mias kai exeis xrono na se talaiporhso ligaki kai na se rothso an ennoeis me ton oro antartiko to antartiko polhs kai an nai,pisteveis oti to kinima to ergatiko kai to foithtiko,se Germania kai Italia antistoixa,  toso mesa apo thn RAF oso kai mesa apo tis Erithres to phge brosta h piso,?an to phge brosta mou eksigeis pos?

sou vazo polla kai me sigxoreis apla eipa mias kai exeis eleuthero xrono na ston klepso gia kati dimiourgiko opos h dhmiourgia enos polla iposxomenou post sou pou borei na mou leisei kai emena erothmata pou me talaiporousan xronia.filika se filo padou.
ρε συ ειπα και πιο πανω οτι για να κρινεις κατι διαχρονικα πρεπει να λαβεις υπ οψην σου ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ που επικρατουν. να στο θεσω αλλιως... Δες τον κουμμισμο σαν κοινωνικοοικονομικο συστημα. αν κατσεις και διαβασεις αρχες και αξιες του κουμμουνισμου  θα παθεις πλακα (οπως και εγω). αυτο λοιπον που σου προτασουν ολοι ως "επιχειρημα" ειναι το εξης: οπου εφαρμοστικε ο κουμμουνισμος ουσιαστικα απετυχε.
εδω ερχεται η αρχικη μου τοποθετηση που λεει χοντρικα "ΔΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!" η σοβιετικη ενωση εκτος απ τον πολεμο ειχε να αντιμετωπισει και ενα παγκοσμιο ουσιαστικα εμπαργκο. πως να εφαρμοσει σωστα τον κουμμουνισμο?? μηπως ο καπιταλισμος θα ηταν ευκολοτερα εφαρμοσιμος?? ΑΡΚΙΔΙΑ. σε γερμανια και ιταλια που λες δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.  το μονο που ξερω ειναι οτι στην ιταλια οι ερυθρες ταξιαρχιες ειχαν την πληρη "στηριξη" του απλου κοσμου, απλως δεν μπορεσε να αντιμετωπισει τη συμμαχια κρατους-αστυνομιας-ΜΑΦΙΑΣ. 
ΥΓ: ανταρτικο πολης εννοω
« Last Edit: October 21, 2011, 06:25:37 PM by seXtas »