Author Topic: σύνταγμα & λοιπές πλατείες  (Read 66152 times)

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Re: σύνταγμα & λοιπές πλατείες
« Reply #210 on: October 21, 2011, 08:19:16 PM »
επειδη εμενα εδω ο χρονος μου περισσευει θα σου πω μερικα πραγματα. μην το παρεις σαν "απαντηση" ειναι απλως η αποψη μου. ο χωρος στηριξε οσο ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος το φοιτητικο κινημα το 08. αυτο "χαλασε" πολυ κοσμο και ιδαιτερα το ΚΚΕ που μεχρι τοτε με "ξυλινο" λογο προσπαθουσε να δωσει λυση σε ενα θεμα που καθαρα χρειαζοταν συγκρουση. τα οποια πολιτικα οφελη υπηρχαν εκεινη την εποχη τα καρπωθηκε ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κατι που ανεβασε περισσοτερο την πιεση της Αλέκας. απο τοτε το πραμα αρχισε να στραβωνει επικινδυνα, ξεκινησαν οι αναφορες σε "κουκουλοφορους" (αληθεια ποσο sic εκφραση) σε παρακρατικους και γενικως εβλεπαν το δεντρο κ οχι το δασος. Ειτε το θελετε ειτε οχι, ΜΟΝΟ Ο ΧΩΡΟΣ μπορουσε να συγκρουστει με το συστημα σε ορους "ανταρτικου". (σε γενικη συνελευση τοτε θυμαμαι ειχε προταθει να σταματησουν οι συγκρουσεις πισω απο το καγκελακι και να γινονται πλεον στους δρομους με τους ορους που ανεφερα προηγουμενος).Η αδυναμια του χωρου να ελεξει το "εμψυχο δυναμικο" του ειχε για μενα τις πιο καταστροφικες συνεπιες. τα φουτερ ACAB πουλουσαν πιο πολυ και απ τα zara, η "αναρχικη εμφανιση" εγινε μοδα (τζιβες, μουσια all star και ησουν ετοιμος) και ο καθε πικραμενος δηλωνε αναρχας. ΕΚΕΙ ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ (δεν θα ξεχασω ποτε τον τυπακο που πηγε να βαλει φωτια στην Εμπορικη και εγινε φλαμπε ο ιδιος). αν λοιπον θελουμε να κρινουμε την παρουσια,τους μηχανισμους και τις πρακτικες του χωρου καλο θα ειναι να δουμε και τις συνθηκες κατω απο τις οποιες λειτουργησε. επισης θελω να σου πω οτι θεωρω το ΚΚΕ αποκλειστικα υπευθυνο για την σημερινη καταντια της ευρυτερης αριστερας στην ελλαδα. σε μια χωρα ,που οι πλειοψηφεια των πολιτων εχει "αριστερα" αντανακλαστικα (πραγμα ασχετο με τη ψηφο τους βεβαια) ,ειναι ντροπη ο βοριδης και ο αδωνις να ειναι μελη του κοινοβουλειου της. φαντασου μονο πως θα ηταν τα πραγματα αν υπηρχε μια ΕΝΙΑΙΑ αριστερα! και κατι τελευταιο. ο ανθρωπος πεθανε, συμφωνα με το ιατρικο ανακοινωθεν, απο τα χημικα των μπατσων. οκ απ τα ΜΜΕ και τους δημοσιοκαφρους που "ενημερωνουν" δεν περιμενα κατι αλλο παρα αυτη την φτηνη προπαγανδα. αλλα να υπονοει κ το ΚΚΕ οτι ο άτυχος οικοδόμος πέθανε λόγω των συγκρούσεων ("επίθεση") με τους αναρχικούς ("προβοκάτορες" το λέει) παει πολυ. σαν πολλα "φαουλ" δεν μαζευονται ρε Ορεστη??

Όντως από κοντά.
Αλλά ρε μαλάκα ορέστη, μην τρελαθούμε. Αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα.
Πέρα και πάνω από το κκε, η δεύτερη μέρα ήταν γενικότερη πανωλεθρία...
« Last Edit: October 21, 2011, 08:23:37 PM by zbouaerg »

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #211 on: October 22, 2011, 01:08:48 AM »
Saddam Hussein         ███████████████ 100% Complete.
Hosni Mubarak            ███████████████ 100% Complete.
Mu'ammar Gheddafi    ███████████████ 100% Complete.
Georgios Papandreou ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ Loading...

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #212 on: October 22, 2011, 01:13:34 AM »
το μονο που ξερω ειναι οτι στην ιταλια οι ερυθρες ταξιαρχιες ειχαν την πληρη "στηριξη" του απλου κοσμου, απλως δεν μπορεσε να αντιμετωπισει τη συμμαχια κρατους-αστυνομιας-ΜΑΦΙΑΣ. 
ΥΓ: ανταρτικο πολης εννοω

σαφως και τα παραπανω ερωτηματα στα εθεσα σκοπιμα :P και αυτο διοτι χρησιμοποιησες εναν ορο που αρκετοι χρησιμοποιουν στον χωρο χωρις να εχουν ψαξει ιδιαιτερα,στον αναρχικο χωρο δε γενικα απο τους 100 αντε το πολυ  οι 5 να ξερουν γενικα τι γινεται γενικα στο κεφαλι τους ,εχουν κανει σαφη προσωπικη ερευνα-μελετη και στην τελικη ξερουν ας το πουμε και εχουν κατασταλαξει στο τι θελουν,τι διεκδικουν και πως να το πετυχουν,ενα αλλο μικρο ποσοστο απαρτιζεται απο ανθρωπους που εχουν κανει μια επιφανειακη μελετη ετσι για να μην αισθανονται μειονεκτικα απεναντι στους πιο ψαγμενους και αν τους ρωτησεις κατι ,να εχουν κατι να σου πουν και το μεγαλυτερο κομματι ειναι μπαχαλακηδες που ΚΣΕΚΑΒΛΩΝΟΥΝ που τις κυριακες πανε στην ΠΑΕ ΠΑΟ,ΠΑΕ Ολυμπιακος etc και γενικα θολουρα εν κρανιο πανω σε θεματα πολιτικης .Στα λεω διοτι και εγω τα εκανα.
Ας ξαναγυρισω στις Ερυθρες Ταξιαρχιες και ας πω οτι αυτο που λες δεν ισχυει σε καμια περιπτωση τουλαχιστον δεν επαιξε αυτο που  λες τον καθοριστικο ρολο στην εκβαση των πραγματων.
4 ονοματα θα σου πω ψαχτα μονος σου και μπορει να αναθεωρησεις αυτο που λες:Ε. Σονιο, Ρ. Ντοττι, Κ. Σιμιονι, Μ. Μορεττι.

κομμουνισμος δεν εφαρμοστηκε πουθενα σοσιαλισμος ναι!δεν προλαβε καμια χωρα να περασει στο σταδιο του κομμουνισμου και στην αποδεσμευση του κρατους.Συμφωνω 100% σε αυτο που λες οτι οι συνθηκες καθοριζουν πολυ την εκβαση των πραγματων αλλα οχι δεν την καθοριζουν πληρως .

Απο την βραζιλια,την γερμανια,την γαλλια,την Ιταλια αλλα και την Ελλαδα (η 17 νοεμβρη) το αναρτικο πολεων που περασαν οι γνωστες ομαδες της καθε χωρας το αποτελουσαν ατομα που ανηκαν στον αριστερο χωρο και οχι στον αναρχικο αυτο στο λεω γτ ειπες οτι ο μονος χωρος που μπορει να στηριξει το ανταρτικο ειναι αυτος.Για να ειμαι πιο ακριβης και δικαιος της Action Directe υπηρχαν και ατομα απο τον αυτονομο χωρο.

« Last Edit: October 22, 2011, 01:25:09 AM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #213 on: October 22, 2011, 01:37:40 AM »
κατεμε ενιαια αριστερα σημερα σημαινει αυτοδυναμια... ..

στην ενιαια αριστερα μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιους βαζει μεσα?συγκεκριμενα παρακαλω!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

storm

• DV zombie
« Reply #214 on: October 22, 2011, 01:41:36 AM »
στην ενιαια αριστερα μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιους βαζει μεσα?συγκεκριμενα παρακαλω!

χμμμ ΚΚΕ , Συριζα,  συνασπισμος ανταρσυα και γενικα ολα τα κομματα (ειναι πολλα και μικρα) που ασπαζονται αριστερες ιδεολογιες. : )
 αυτα κατεμε!
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #215 on: October 22, 2011, 01:53:40 AM »
ο Συριζα και ο Συνασπισμος εχουν ως στοχο την ανατροπη του καπιταλιστικου συστηματος?αν ναι το 92 γιατι υπερψηφισαν την συνθηκη του  μααστριχτ?
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #216 on: October 22, 2011, 01:56:41 AM »
ο Συριζα και ο Συνασπισμος εχουν ως στοχο την ανατροπη του καπιταλιστικου συστηματος?αν ναι το 92 γιατι υπερψηφισαν την συνθηκη του  μααστριχτ?

Το ΚΚΕ έχει ως στόχο την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος; Γιατί έκανε συγκυβερνήσεις, με την πρώτη ευκαιρία;
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #217 on: October 22, 2011, 02:04:21 AM »
1)καλο θα ηταν να απανταμε καθε ερωτηση πρωτου περναμε στο επομενο αλλα anywayz
2)μιλας επι τζανετακη το 89 συγκεκριμενα?!αν ναι να ξερω και τι θα σου απαντησω αν οχι πες μου συγκεκριμενα!(τουλαχιστον αλεξ καλο ειναι μεταξυ μας να μιλαμε συγκεκριμενα)
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #218 on: October 22, 2011, 02:29:53 AM »
Βρε Ορέστη μου, επειδή μιλάμε μεταξύ μας, τι περιμένεις ως απάντηση για τον ΣΥΡΙΖΑ; Να τον δικαιολογήσουμε ή να τον υπερασπιστούμε;

Ναι, είναι σιχαμένοι, ναι, ψηφίσανε το Μάαστριχτ, ναι, ταχθήκαν με την ΕΕ.
Όμως, ναι, είναι αριστεροί, ναι, στηρίξανε κινήματα στα οποία το ΚΚΕ έμεινε αδιάφορος θεατής.

Η δική μου ερώτηση, όπως και η δική σου, ήταν (επί ίσοις όροις) ρητορική. Προφανώς, μιλάω για το '89, τη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ (ξέρω, "για την πάταξη της πράσινης διαφθοράς") και, τρεις μήνες μετά, την οικουμενική (" ", κενό διοτί δεν έχω κάποια επίσημη δικαιολογία, πέραν του προφανούς: "θέλουμε και μεις κομμάτι από την πίτα").

Δεν περιμένω, προφανώς, απάντηση στα ρητορικά ερωτήματα, απλά θέλω να σου δείξω ότι εύκολα "παραγράφεις" λάθη, όπως αυτό της Βάρκιζας, για τα οποία το ΚΚΕ δεν έχει ΑΚΟΜΑ ζητήσει συγγνώμη (τόσα χρόνια μετά κι αποκατέστησαν τον Βελουχιώτη πολιτικά - πώς γίνεται να είχε δίκιο στη συνθήκη της Βάρκιζας και ο Βελουχιώτης που έλεγε ΟΧΙ και το κόμμα που έλεγε ΝΑΙ, μόνο το Αλεκάκι και ο πίθηκος ο Μαϊλης το γνωρίζουν), όπως αυτό της συγκυβέρνησης που, μεταξύ άλλων, έδιωξε τη συντριπτική πλειοψηφία της νεολαίας. Όταν έρχεται, όμως, η συζήτηση περί Συνασπισμού, να τους κοπεί το χέρι, δεν το συζητάμε, δε γίνεται να κάνουμε ενιαίο μέτωπο.

Δε συνεχίζω τη συζήτηση, είπαμε από κοντά, αλλά μου κάνει εντύπωση ΕΣΥ να μη βλέπεις ότι το χτεσινό το ΚΚΕ το ήθελε, το ζητούσε και το πέτυχε. Είχε σχέδιο, το εφήρμοσε, πήρε ακριβώς ό,τι ήθελε. Ε, κι αν τον δικόν τους άνθρωπο τον έχαναν από πέτρα αναρχικών και όχι από χημικά της αστυνομίας, δε θα τους χάλαγε ιδιαίτερα, όπως αποδεικνύεται, εκ των πραγμάτων, από την καταπληκτική επίσημη γραμμή του κόμματος.

Μου φαίνεται πως τον πέσοντα τον κλαίμε όλοι πλην της ηγεσίας του ΚΚΕ, ενώ τα μέλη του Κόμματος καλούνται να τον θρηνήσουν "ησύχως", wandering στην πλάνη και την προπαγάνδα μες στην οποία τους βουτάει η ηγεσία.
all we 'll do ♫
every day

storm

• DV zombie
« Reply #219 on: October 22, 2011, 02:52:06 AM »

jερω ελαχιστα πραγματα απο ιστορια και δη πολιτικη ελληνικη...
το 93 γεννηθηκα soz4that .... τωρα που τελειωσα το γαμοσχολειο θα ανοιξω κανα σοβαρο βιβλιο μπας και μαθω τιποτα...
αλλα θα σου απαντησω κατι αλλο.... δεν ξερω τι εχει η τι δεν εχει κανει το καθε κομμα... απλα λεω πως μια ενωμενη αριστερα θα μπορουσε αυτη τη στιγμη να κυβερνησει... νομιζω πως οι συνθηκες ειναι πιο ωριμες απο ποτεε... δεν ξερω...
εχω αρχισει και ψιλο απογοητευομαι με την ολη κατασταση.. εγωισμος στο μεγαλειο του... αδιαφορια.. κτλπ κτλπ κτλπ... ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ...
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #220 on: October 22, 2011, 12:36:25 PM »
alex katalaveno apolita ti les kai pistepse me auta pou me les kai ta erotimata pou theteis ta exo thesei kai ego ston eauto mou.Den tha iperaspisto padou to KKE gt opos eipa kai se paliotero post mou den eimai melos tou KKE alla teino,pada prin po oti aniko kapou kai emesa na  fortotho ta lathi tou xorou, oπoιος και αν einai autος, kai tis praktikes tou to exo psaksei monos mou arketa kai simfona pada me ta dika mou kritiria.
Kallista tha borousa na trekso sthn anakoinosh ths kentrikhs epitrophs πανω στα συγκεκριμενα γεγονοτα or στο αρχειο του ριζοσπαστη και να σου πω τι λεει η κεντρικη επιτροπη για τοτε αρα αυτο θα πω και εγω στον αλεξ.Οχι,δεν θα το κανω ποτε μου δεν το εκανα και ποτε δεν θα το κανω.Παντα θελω να το μελετω προσεκτικα και οι πηγες μου να ειναι πολλων προελευσεων,δωσε βαση εδω,ειτε αστικης προελευσης πηγες ειτε απο την πλευρα του ΚΚ κλπ.
Αυτο το εκανα και με τους φασιστες!Διαβασα 3-4 βιβλια τους,αθροισα ακομη τα γεγονοτα και τισ πρακτικες και τις θεσεις τους πρωτου πω οτι με αυτον τον χωρο θα ειμαι εφ ορου ζωης εναντια.

Για να καταληξω δεν εχω να σου πω πολλα για το 89 διοτι δεν το εχω ψαξει και οτι ξερω το ξερω επιφανειακα!Για την βαρκιζα ομως εχω κανει μια φιλοτιμη προσπαθεια και μετα την δουλεια το μεσημερι να περιμενεις αναλογο ποστ :) :-* την βαρκιζα την εχουν παραδεκτει και οι πιο κολλημενοι μην γινεσε αδικος πανω σε αυτο! :) ;)
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #221 on: October 22, 2011, 12:50:27 PM »
Δεν είμαι άδικος, ούτε με νοιάζει τι έχουν παραδεχθεί οι πιο κολλημένοι (επαναλαμβάνω ότι η ηγεσία ακόμη δεν παραδέχεται τίποτα, με μία διαχρονική στάση τύπου "κάναμε λάθη, αλλά δε λέμε ποια"), με νοιάζει να μην έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δε γίνεται να συγχωρείς το τεραστίων διαστάσεων εκείνο έγκλημα και να χτυπάς το Μάαστριχτ στο Συνασπισμό. Δεν έχεις άδικο, αλλά με την ίδια ρητορεία που το ΚΚΕ "παραδέχεται το λάθος του", μπορεί και ο Συνασπισμός να "παραδέχεται το δικό του". Και είναι προφανές ότι μιλάμε για διαφορετικού μεγέθους λάθη.

Για μένα, το γεγονός ότι σκοτώθηκε μέλος του ΠΑΜΕ, με το ΚΚΕ να σηκώνεται και να φεύγει και να το ρίχνει στον α/α χώρο, αντί να κάψει την Αθήνα και τη Βουλή, είναι το πιο συνταρακτικό έγκλημα που έχει κάνει το ΚΚΕ την τελευταία δεκαετία, ξεπέρασε ακόμη και τον κατάπτυστο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον Δεκέμβρη του '08.
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #222 on: October 22, 2011, 12:59:01 PM »
δεν ξερω τι εχει η τι δεν εχει κανει το καθε κομμα... απλα λεω πως μια ενωμενη αριστερα θα μπορουσε αυτη τη στιγμη να κυβερνησει... νομιζω πως οι συνθηκες ειναι πιο ωριμες απο ποτεε... δεν ξερω...
εχω αρχισει και ψιλο απογοητευομαι με την ολη κατασταση.. εγωισμος στο μεγαλειο του... αδιαφορια.. κτλπ κτλπ κτλπ... ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ...

Ασε το τι εχει κανει ή δεν εχει κανει απλα σκεψου οτι οι στοχοι του καθε κομματος ειναι αρκετα διαφορετικοι καθως επισης και οι βασεις των ιδεολογιων τους ειναι αρκετα διαφορετικες.Αρα η ιδεα της ενιαιας αριστερας  περισσοτερο θα διαλυσει παρα θα ενωσει.Οποιος εχει χρονο ας ψαξει με ποιους τροπους και μηχανισμους η ευρωπαικη αρχουσα ταξη διελυσε την αριστερα στην υπολοιπη ευρωπη στο παρελθον.

Sτορμ εισαι μικρος ακομη για να απογοητευτεις για σκεψου ανθρωπους που πολεμησαν τους γερμανους απελευθερωσαν τα 2/3 της ελλαδας υστερα εμφυλιο φτασαν τοσο κοντα στην πραγματικη νικη(αλεξ ;) :-*) πεσαν στην παγιδα και συμβιβαστηκαν μετα χουντα παλι παρανομοι παλι εξοριες παλι βασανηστηρια καποιοι εκτελεστηκαν με την δικαιολογια οτι ηταν κατασκοποι μετα 89 -91 το χαος η καταρρευση της σοβιετικης,γερμανια η απελπισια τους και ομως τωρα πια γεροι ανθρωποι και ειναι ακομη αισιοδοξοι ακομη αγωνιζονται με τον τροπο τους καλο ή κακο και πλεον με μαθηματικη ακριβεια ξερουν οτι δεν αγωνιζονται για να αυτους για να βιωσουν ενα καλυτερο αυριο αλλα για τουσ επομενους και μονο που το σκεφτομαι μονο θαρρος και αισιοδοξια μπορει να σου δωσει.

Δεν μιλαω τοσο για την πολιτικη τους ταυτοτητα πριν προλαβει να με το κρινει καποιος αλλα για την δυναμη της ψυχης ανεξαρτητα και βαζω τον χωρο που προερχονται σε 2 μοιρα.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #223 on: October 22, 2011, 01:18:32 PM »

αντί να κάψει την Αθήνα και τη Βουλή,οποίο αντιμετώπισε τον Δεκέμβρη του '08.

την μαχη θα την δωσεις οταν εισαι ετοιμος εσυ  και οταν θες εσυ και οχι οποτε σου ορισουν αυτοι!Οσα στηριζονταν στο συναισθημα και μονο σε αυτο ηταν καταδικασμενα να αποτυχουν!το ιδιο εγινε και το 08 το ιδιο και το 03 το ιδιο και το 99 το ιδιο και το 91

Μαρκος απο Ζαπατιστας:Νικησαμε διοτι σταματησαμε να ειμαστε προβλεψιμοι και να περνουμε τον ρολο που μας διναν! <--------- αυτο παει και στις 4 χρονολογιες που σου εδωσα

Αλεξ δυστυχως το συστημα ειναι αδιστακτο και δεν θα μασισει να χρησιμοποιησει τους μηχανισμους του για να κατευνασει την κατασταση,ξερει με ποιον τροπο θα χασει η αρχουσα ταξη τους το διδαξε η ιστορια και τουσ το διδαξε 2 φορες!Ξερει ομως και με ποιους τροπους θα το αποφυγει!Για αυτο και θα πολεμησει με μεσα που θα σε αναγκασουν να παρεκληνεις του στοχου να θολωσεις και να βασιστεις στο συναισθηματικο σου,χωρις ομως να εισαι ετοιμος για κατι τετοιο,και εχει θα χασεις οπως εχασες το 68 οπως εχασες και αλλες φορες.
Τους νεκρους σου θα τους τιμησεις οταν ερθει η ωρα και εισαι ετοιμος για εκεινη την ωρα,μπορει εμεις να μην την προλαβουμε  εγω και εσυ αλλα αν ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ,ΜΕ ΟΠΟΙΟ  ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ  ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ και ισως και αυτη ακομη καλυτερα την επομενη της για να το πετυχει αυτη τοτε εγω μονο θετικο ρολο θα εχω παιξει στην εκβαση των πραγματων και μονο ευχαριστημενος θα ειμαι απο αυτο!αν και στον ταφο μου(χαοχοαοχαο)

laterz gt an me apolisoun epeidh kathome kai sou grafo tha se gamiko meta Nika! :)

« Last Edit: October 22, 2011, 01:20:04 PM by peEWw »
Ingrid Bergman

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #224 on: October 22, 2011, 03:34:53 PM »
Syntagma, 20th of October

Παρεμπιπτόντως, αμάν πια μ' αυτά τα μανιχαϊκά περί νίκης, ήττας και επερχόμενης ριζικής αλλαγής. Σε ποιον τομέα είδατε τη ζωή να επιδέχεται reboot για να συμβεί αυτό στο σύνολό της;
« Last Edit: October 22, 2011, 04:14:24 PM by zbouaerg »