Author Topic: σύνταγμα & λοιπές πλατείες  (Read 66163 times)

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
Re: σύνταγμα & λοιπές πλατείες
« Reply #30 on: June 07, 2011, 09:00:41 PM »
Καθομαι και ακουω απο πολλους δεν υπαρχουν λεφτα και ενα σωρο και βλεπω ολο τον κοσμο αγανακτησμενο ... εγω τα βλεπω λιγο διαφορετικα τα πραγματα .Προσπαθουν να μας κανουν να ανησυχουμε μονο για το χρημα.Massive εσυ γιατι θελεις να φυγεις απο την Ελλαδα;μηπως επειδη δεν θα μπορεις να εχεις τα 2 τηλεφωνα ,αυτοκινητα,σπιτια που δεν θα ειχες την Ελλαδα .Απλα ειχαμε συνηθησει στην καλομαθιση των γονεων μας που σκληρα παλεψαν για μας.Ομως τωρα ηρθε η σειρα μας.Απλα η χωρα ειναι αποδιοργανωμενη και ο κοσμος αφου βλεπει οτι η αγανακτηση τους δεν ανταποκρινεται απο την κυβερνηση , δεν αλλαζουν πορεια πλευσης.Η αλλαγη πρεπει να γινει εσωτερικα και οχι οικονομικα .Αυτα απο εναν ακομα αγανακτησμενο νεο.
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #31 on: June 07, 2011, 09:23:40 PM »
Φυσικα ενας λογος που θα φυγω ειναι τα λεφτα, ενας αλλος λογος που θα φυγω παρολο που μπορει να μην σας ενδιαφερει, ειναι ο καλυτερος τροπος ζωης που θα κανω.
Φυσικα και θελω να χαιρομαι τα λεφτα που θα βγαζω και να μην χρειαζεται να τα δινω ολα για φορους που ουσιαστικα δεν θα καλυψουν τις αναγκες μου. Συνταξεις κατακρεουργημενες, εθνικη υγεια για τα μπαζα. Τουλαχιστον αυτα τα 2 δεν θα με ανησυχουν καν οταν φυγω. Τουλαχιστον εκει που θα παω θα γνωριζω πως τα λεφτα που θα δινω σε φορους θα πιανουν τοπο, γιατι εκει θα νοιαζονται για τον πολιτη και δεν θα τον φτηνουν οπως γινεται εδω και χρονια στην Ελλαδα.

Οι γονεις μου παλεψαν σκληρα για να φτιαξουν κατι δικο τους τοσα χρονια και αυτο που βλεπω τωρα τελευταια ειναι να γονατιζεται η δουλεια τους λογω καινουργιων φορων. Ηδη χαρη σε αυτους τους νεους φορους ειμαστε -30000 στην τραπεζα για να μπορουμε να ξεχρεωσουμε αυτους τους φορους, διοτι αμα πληρωνεσαι μετα απο 4-5 μηνες αλλα εσυ πρεπει να πληρωσεις το ΦΠΑ και αλλα πραγματα την στιγμη που πχ κοβεται το τιμολογιο αντε βγαλτα περα. Ουσιαστικα εμεις τωρα τρωμε τα ετοιμα και δεν ξερουμε αμα θα φτασουν για να μπορεσουμε να την κανουμε εξω.

Αυτα απο μενα dreamer ελπιζω να ικανοποιηθηκες.

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #32 on: June 07, 2011, 09:37:36 PM »
+ ότι έχεις ένα σπίτι που το έφτιαξαν οι γονείς σου και δεν ξέρεις αν θα μπορείς να το συντηρήσεις. λεφτά δεν υπάρχουν γιατί ως γνωστόν αν δεν υπάρξει φτώχεια δεν θα υπάρξει καπιταλισμός! αυτό πάνε να καταφέρουν!
« Last Edit: June 07, 2011, 09:46:21 PM by $!LeNt »

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #33 on: June 07, 2011, 09:52:26 PM »
Φυσικα ενας λογος που θα φυγω ειναι τα λεφτα, ενας αλλος λογος που θα φυγω παρολο που μπορει να μην σας ενδιαφερει, ειναι ο καλυτερος τροπος ζωης που θα κανω.
Φυσικα και θελω να χαιρομαι τα λεφτα που θα βγαζω και να μην χρειαζεται να τα δινω ολα για φορους που ουσιαστικα δεν θα καλυψουν τις αναγκες μου. Συνταξεις κατακρεουργημενες, εθνικη υγεια για τα μπαζα. Τουλαχιστον αυτα τα 2 δεν θα με ανησυχουν καν οταν φυγω. Τουλαχιστον εκει που θα παω θα γνωριζω πως τα λεφτα που θα δινω σε φορους θα πιανουν τοπο, γιατι εκει θα νοιαζονται για τον πολιτη και δεν θα τον φτηνουν οπως γινεται εδω και χρονια στην Ελλαδα.

Οι γονεις μου παλεψαν σκληρα για να φτιαξουν κατι δικο τους τοσα χρονια και αυτο που βλεπω τωρα τελευταια ειναι να γονατιζεται η δουλεια τους λογω καινουργιων φορων. Ηδη χαρη σε αυτους τους νεους φορους ειμαστε -30000 στην τραπεζα για να μπορουμε να ξεχρεωσουμε αυτους τους φορους, διοτι αμα πληρωνεσαι μετα απο 4-5 μηνες αλλα εσυ πρεπει να πληρωσεις το ΦΠΑ και αλλα πραγματα την στιγμη που πχ κοβεται το τιμολογιο αντε βγαλτα περα. Ουσιαστικα εμεις τωρα τρωμε τα ετοιμα και δεν ξερουμε αμα θα φτασουν για να μπορεσουμε να την κανουμε εξω.

Αυτα απο μενα dreamer ελπιζω να ικανοποιηθηκες.
Θα ηθελα να μου προσδιορισεις τον ορο καλυτερος τροπος ζωης.Το να φυγεις δεν ειναι τροπος αντιδρασης αλλα εκπεφυγης.Τωρα στις μερες μας η φραση "νοιαζομαι για καποιον" δεν υπαρχει πια ανεξαρτητως χωρας-οικονομιας της χωρας.Απλα στο λεω να το ξερεις για την καινουρια ζωη που εχεις επιλεξει για να μην απογοητευτεις.Και καπου εδω κολλανε τα γνωστα .

English :

Money makes the world go around - Liza Minnelli

Ελληνικη :

Antipas- Gia Ta Lefta (για τα λεφτα)

Kαλο σου βραδυ ...
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

Massive

• DEMO UPLOADER!
« Reply #34 on: June 07, 2011, 10:16:33 PM »
Καλυτερη ζωη =  καλυτερο κλιμα εργασιας
               καλυτερη προνοια του κρατους (υγεια, καθαριοτητα)
               καλυτερη μισθοι
               λιγοτερες εννοιες απο αυτες που θα ειχα εδω
Και αμα θες μπορω να βρω και αλλα, αν ανησυχεις τοσο πολυ για μενα μην φοβασαι το εχω ψαξει και τα απο πανω ειναι σιγουρα πως θα τα εχω.
Τωρα βεβαια ξεφευγουμε απο το θεμα αφου αναγκαζομαι να κατσω να απαντησω (σε ειρωνιες να το πω? επιθεση προς τον εαυτο μου να το πω?) προς το τι θα κανω εγω προσωπικα, κατι που δεν πιστευω να ενδιαφερει ολους τους υπολοιπους εδω μεσα.
Αν θες να συνεχισουμε αυτην την συζητηση καντο πριβε γιατι δεν πιστευω πως τωρα να καθεσε και να μου αραδιαζεις οτι θα επρεπε να μεινω εδω πασης θυσιας.

Το να φυγω φυσικα ειναι τροπος αντιδρασης ετσι οπως το βλεπω εγω γιατι δεν θα καθομαι αλλω να μου βαζουν τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι. Πριν μερικα χρονια δεν εκανα καν σκεψεις να φυγω στο εξωτερικο γιατι μπορουσαμε εγω και η οικογενεια μου (γονεις δλδ) και ζουσαμε αρκετα καλα. Ομως αμα βλεπεις πως καθε χρονο και χειροτερα ενω εμεις δεν φταιμε ε παει πολυ να κατσουμε να το υποστουμε μεχρι τελικης πτωσης και να βγουμε ολοι στον δρομο για να ψαχνουμε για δουλεια.
Και φυσικα δεν λεω πως θα φυγω μονος μου, οι γονεις μου θα με ακολουθησουν και αυτοι ή το αντιστροφο.
« Last Edit: June 07, 2011, 10:34:27 PM by Massive »

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #35 on: June 08, 2011, 12:02:16 AM »
Καλυτερη ζωη =  καλυτερο κλιμα εργασιας
               καλυτερη προνοια του κρατους (υγεια, καθαριοτητα)
               καλυτερη μισθοι
               λιγοτερες εννοιες απο αυτες που θα ειχα εδω
Και αμα θες μπορω να βρω και αλλα, αν ανησυχεις τοσο πολυ για μενα μην φοβασαι το εχω ψαξει και τα απο πανω ειναι σιγουρα πως θα τα εχω.
Τωρα βεβαια ξεφευγουμε απο το θεμα αφου αναγκαζομαι να κατσω να απαντησω (σε ειρωνιες να το πω? επιθεση προς τον εαυτο μου να το πω?) προς το τι θα κανω εγω προσωπικα, κατι που δεν πιστευω να ενδιαφερει ολους τους υπολοιπους εδω μεσα.
Αν θες να συνεχισουμε αυτην την συζητηση καντο πριβε γιατι δεν πιστευω πως τωρα να καθεσε και να μου αραδιαζεις οτι θα επρεπε να μεινω εδω πασης θυσιας.

Το να φυγω φυσικα ειναι τροπος αντιδρασης ετσι οπως το βλεπω εγω γιατι δεν θα καθομαι αλλω να μου βαζουν τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι. Πριν μερικα χρονια δεν εκανα καν σκεψεις να φυγω στο εξωτερικο γιατι μπορουσαμε εγω και η οικογενεια μου (γονεις δλδ) και ζουσαμε αρκετα καλα. Ομως αμα βλεπεις πως καθε χρονο και χειροτερα ενω εμεις δεν φταιμε ε παει πολυ να κατσουμε να το υποστουμε μεχρι τελικης πτωσης και να βγουμε ολοι στον δρομο για να ψαχνουμε για δουλεια.
Και φυσικα δεν λεω πως θα φυγω μονος μου, οι γονεις μου θα με ακολουθησουν και αυτοι ή το αντιστροφο.
Kαταρχην ηρεμησε , το ποστ το εκανα γιατι ειναι καποια πραγματα που πιστευω , τωρα το εαν ειμαι καυστικος δεν σημαινει οτι επιτεθαι κατεσε .Απλα ετυχε να απαντησω σε σενα που αναφερθηκες σε κατι που ετοιμαζομουν να γραψω.Αλλα και παλι ανοικτο forum ειμαστε και πιστευω δημοκρατικο ωστε να εκφερω τις αποψεις περι αυτου του θεματος.Τωρα αμα θες να το συζητησουμε και prive κανενα προβλημα .Μαθε να δεχεσαι την διαφορετικοτητα , ετσι κι αλλιως προνομιο του καθενος ειναι .Καλυτερα ας σταματησει εδω.

Back to the topic  >:D
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

adoL

• CBWARRIOR.
  • its tiLa tequiLa!!!
    • Team Refuse Website!
« Reply #36 on: June 08, 2011, 12:30:13 AM »
egw tha pw ayto pou eipe enas paidikos mou filos..oloi kathomaste sto spiti ston kanape kai vlepoume ton lazopoulo kai gelame me ayta pou kanei kai ta epikrotoume (apo to spiti)kai leme bravo re laki pes kai alla nai  mazi sou!!me ayton ton tropo omws den gineta kati..prepei na vgoume OLOI MAZI na diadilwsoume kai na poume tin gnwmi mas kai ta pisteyw mas oxi gia na kanoume to diko mas alla gia na allaksoume to systima to opoio mas kyvernaei kai to akolouthoume anagkasmenoi...ayto prepei na papsei.arketa eginan arketa mas kanane arketa FAGAME KAI *EMEIS* kai oloi!!arketa vismata valame gt mporousame na valoume kai na petyxoume kati me voitheia.alla edw pou ta leme etc einai i ellada etc eimaste emeis..ligoi mporesan na kanoun kati monoi tous..gia ayton ton logo exoun meinei atoma me tosa ptyxia se souvlatzidika i sovatsides oi servitoroi..gt xrisimopoiisan to systima kai to ekmetaleytikan oso mporesan!!!ta apotelesmata na ta!!! apo tin alli opws eipa omws etc einai i ellada kai den pisteyw na allaksei tpt kai pote!!

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #37 on: June 08, 2011, 12:38:45 AM »
οσο για αυτο που ειπε ο μαζικοC, το να παμε εξωτερικο ειναι μια σωστη λυση για να ξεφυγουμε απτην "κυβερνηση" και τα επιτευγματα της, αλλα ας σκεφτουμε και λιγο το να υποστηριξουμε την χωρα μας να ξεφυγει απτην κατασταση που βρισκεται.

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #38 on: June 08, 2011, 01:08:49 AM »
Ρε μάγκες, αυτό που δε δείχνετε να καταλαβαίνετε είναι πως, κρατηθείτε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Ν ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ!!!!!!111

Όποιος δεν έχει κατέβει σε καμία συνέλευση ή σε καμία κουβέντα και έχει εικόνα μόνο μέσω οθόνης, ας κρατήσει και μια πισινή κι ας μην πιάνει τον παπά απ' τ' αρχίδια με τα γαμωπορίσματά του. Ό,τι προτάσεις κι απορίες έχετε, μπορείτε να κατεβείτε, να τις πείτε στη συνέλευση, να συζητήσετε με κόσμο που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα συζητούσατε και γενικά να ασχοληθείτε με οποιονδήποτε τρόπο με τα κοινά και με το κατά πόσο η ζωή σας ανταποκρίνεται στη νοοτροπία που πιστεύετε πως έχετε. Προφανώς δε λέω πως εγώ "insert anything", απλά πως το ν' αμφισβητείς άγονα είναι το πιο εύκολο (και περιφρονήσιμο) πράγμα στον κόσμο.
Είναι εύκολο να μην έχεις απαντήσεις, γιατί εύκολες απαντήσεις δεν υπάρχουν.

Υγ.
WARNINGS

• Η πολιτική οικονομία, η κοινωνιολογία, η οικονομολογία, η πολιτική και τα συναφή ΔΕΝ είναι τόσο απλά ζητήματα όσο μπορεί να πιστεύουν αρκετοί άνθρωποι.
  • Οι απλοποιήσεις βλάπτουν σοβαρά το βάθος σκέψης.
  • Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν στοιχειώδεις συνδέσεις στοιχείων μιας συνάρτησης.

Υγ2. Το ποστ πάει σε συγκεκριμένα replies και νοοτροπία.
« Last Edit: June 08, 2011, 01:12:26 AM by zbouaerg »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #39 on: June 08, 2011, 01:31:33 PM »
Τα ερωτήματα - αιτήματα του κινήματος των αγανακτισμένων είναι αυτά τα ερωτήματα - προβληματισμοί που έχει ο κάθε Έλληνας στο μυαλό του αυτή τη στιγμή. Δηλαδή :
α) Θα πρέπει ή όχι να φύγει η σημερινή κυβέρνηση από την εξουσία και να πάμε τώρα σε εκλογές;
β) Μπορεί να φύγουν το Μνημόνιο και η τρόικα;
γ) Μπορεί να φύγει, δηλαδή να διαγραφεί, να εξαφανιστεί το χρέος;
to erwtima-aitimata pou exei o ka8e ellinas auti ti stigmi einai: a)gt tosa xronia psifizw opoion malaka mou tazei mia 8esi-eksupiretisi b) gt nomizw oti 8a petuxw kati katevenontas me katsaroles se mia POREIA-DIAMARTURIA afou otan er8ei i wra pali enan apo tous duo 8a psifisw?? c) gt autous pou elegan OXI stin entaksi stin E.E tous elega opis8odromikous aristeristes?? k btw DN TA FAGAME MAZI, AUTOI TA EFAGAN!!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #40 on: June 08, 2011, 03:28:07 PM »
to erwtima-aitimata pou exei o ka8e ellinas auti ti stigmi einai: a)gt tosa xronia psifizw opoion malaka mou tazei mia 8esi-eksupiretisi b) gt nomizw oti 8a petuxw kati katevenontas me katsaroles se mia POREIA-DIAMARTURIA afou otan er8ei i wra pali enan apo tous duo 8a psifisw?? c) gt autous pou elegan OXI stin entaksi stin E.E tous elega opis8odromikous aristeristes?? k btw DN TA FAGAME MAZI, AUTOI TA EFAGAN!!

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα, όμως η κατάσταση δε σηκώνει αδιαφορία και απόρριψη από μέρους σου ή από μέρους της Αριστεράς, εν γένει, γιατί είναι ευκαιρία της να βοηθήσει τον κόσμο να καταλάβει τι συμβαίνει.

Όσο ηλίθιο είναι από πλευράς "αγανακτισμένων" να γυρνούν την πλάτη ή και να εκδιώχνουν αυτούς που τους προετοίμαζαν, αλλό τόσο ηλίθιο είναι και από πλευράς αυτών που τους προετοίμαζαν, τώρα που ήρθε η ώρα, να μείνουν αδρανείς απέναντι στα γεγονότα και απέναντι σε αυτό το απολίτικο μπουλούκι.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #41 on: June 08, 2011, 03:39:06 PM »
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα, όμως η κατάσταση δε σηκώνει αδιαφορία και απόρριψη από μέρους σου ή από μέρους της Αριστεράς, εν γένει, γιατί είναι ευκαιρία της να βοηθήσει τον κόσμο να καταλάβει τι συμβαίνει.

tin teleutaia fora pou prospa8ise i Aristera na politikopoiisei to "mpoulouki" opws eipes (dolofonia grigoropoulou) APETUXE patagodws.. to idio 8a sumvei k twra gt polu aplo o polus o kosmos vlepei tin POREIA-DIADILWSI san ena event k oxi san antanaklastiko tis koinwnias apenanti sta provlimata.. otan sikwnesai apo to spiti sou gia na kateveis se mia DIADILWSI k perneis mazi katsaroles to apotelesma einai katadikasmeno.. otan sou fwnazoun "kane alusides" k koitas san xanos xwris na katalaveneis ti ennoei o poiitis pali to apotelesma einai katadikasmeno.. otan ginontai odofragmata me kadous gia apofugi sulipsewn k esu les "pw pw mpoxa, as paw na piw ena kafe stin skoufa na iremisw.." PALI TO APOTELESMA EINAI KATADIKASMENO!! o kosmos dn prokeite pote na mpei s auto to trupaki k osoi prospa8oun na ton valoun apla xanoun to xrono tous...
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #42 on: June 08, 2011, 03:54:09 PM »
Πρώτον, δεν είναι μόνο αυτά, είναι πολύ περισσότερα, πράγματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την πολιτική και δευτερευόντως με τη συμπεριφορά στο δρόμο.

Δεύτερον, ας μη συγκρίνουμε αυθορμητισμό και παλμούς εξέγερσης και ανησυχίας (δολοφονία Γρηγορόπουλου) με κάλεσματα στο facebook και πανηγύρια (μπουλούκι αγανακτισμένων). Το μόνο κοινό που έχουν είναι η απαξίωση από το ΚΚΕ ( O0 ).

Δεν πιστεύω ότι χάνει κανείς το χρόνο του προσπαθώντας να βάλει τον κόσμο σε αυτή τη λογική και κατεύθυνση.
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #43 on: June 08, 2011, 04:03:06 PM »
Το μόνο κοινό που έχουν είναι η απαξίωση από το ΚΚΕ ( O0 ).

.
hahaha.. file to KOMMA KSEREI!!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #44 on: June 08, 2011, 04:50:20 PM »
xD
all we 'll do ♫