Author Topic: σύνταγμα & λοιπές πλατείες  (Read 66195 times)

CaliCo_JaCk

• 222 HERO!~
  • Thou Shall Not Fear
Re: σύνταγμα & λοιπές πλατείες
« Reply #60 on: June 10, 2011, 12:22:33 PM »
Χαιρω πολυ,Χαιρόπουλος. Δράσε ή σκασε,είναισχετικό αυτό.Κοίτα να δεις,ειδικά όσον αφορά τα "Δεκεμβριανά του '08" όταν έγινε όλο το μακελιό,σκεφτηκα μπράβο,τελικά η νέα γενιά νιώθει.τι έγινε όμως έκτοτε;άλλαξε κάτι;τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα,οι μπάτσοι έγιναν ακόμα πιο σκυλιά,το μίσος στους δρόμους γιγαντώνεται.εμένα προσωπικά μου αρέσει που είναι έτσι,ειρηνική η όλη διαμαρτυρία.η Βια,δεν είναι ΠΟΤΕ η λύση.Και αυτό μας το έχει διδάξει η ίδια η ιστορία.Βρες μου ΜΙΑ επανάσταση/διαδήλωση/εξέγερση,που χυθηκε αίμα,και έπειτα η κατάσταση έγινε καύτερη για το ΛΑΟ,και οχι τους δημαγωγούς.Είναι στη φύση δυστυχώς του ανθρώπινου είδους,να ακολουθεί.και όσο περνούν τα χρόνια,όλο και λιγότεροι πραγματικά χαρισματικοί ηγέτες εμφανίζονται.Να δώσω μερικά παραδείγματα επαναστάσεων που μετά ο λαός ήταν σε καλύτερη μοίρα;τι θες,Γαλλική Επανάσταση;μετά έπεσε ένα καθεστώς Τρομοκρατίας,Αμερικανική Επανάσταση;ΚΑΦΡΙΛΕΣ.Ελληνική Επανάσταση;Ας γελάσω...Οκτωβριανή Επανάσταση;Ας κλάψω...ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΡΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ;ΠΟΤΕ.Και στη τελική,κανένα λαό δεν τον νοιάζει στην ουσία τι παιχνίδια θα παίξουν οι κυβερνήσεις  του,αυτό που τον νοιάζει είναι να έχει μια αξιοπρεπή ζωή.χωρίς να του ρουφάνε το αίμα,χωρίς να του τα παίρνουν ΟΛΑ.Επανάστηση λοιπόν;ΜΑΛΙΣΤΑ!Να κατακτηθούν τα δικαιώματα,συμφωνώ,αλλά να παραμείνουν για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ.Κάτι ήξεραν και στην Αρχαία Αθήνα που εξοστράκιζαν οποιονδήποτε έπαιρνε στα χέρια του παραπάνω εξουσία...
Expanding Darkness

chesteR!

• DV zombie
« Reply #61 on: June 10, 2011, 12:54:04 PM »
Otan arxise to kinima auto,skeftika ok toulaxiston mazeuetai kosmos k diamartiretai..auto einai kalo,aneksartita an i pleionotita twn aganaktismenwn psifize tosa xronia nd k pasok.

Apo tin alli omws,katevenontas arketes fores sto sintagma k vlepontas ti klima epikratei,ksenerwsa.
Ksenerwsa oxi mono gia tous logous pou aneferan parapanw ta paidia,ksenerwsa perissotero gia auti tin genikeumeni apaksiwsi pros ola ta kommata k ta ''AOU OLOI OKSW OLOI FTAITE TO IDIO MAZI TA TRWTE AOUAOURGK'',to opio ektos apo to oti einai adiko,pou akrivws mporei na odigisei???

Ti theloun na ginei akrivws diladi? Na figoun oloi? K meta ti? Tha ftiaxtoun nea kommata i tha kivernisoun oi aganaktismenoi (rofl) ?  Mono epikindino deixnei auto.

Opote juju,den kserw an mporoume na milame gia swsti kai me orthous stoxous epanastasi.
Enwmenoi den einai katholou osoi katevenoun Sintagma.To mono pou enwnei tous perissoterous einai na pesei to Pasok.Ean k molis pesei esi ti pisteveis oti tha ginei?

Hey dude,where's my KaR ?

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #62 on: June 10, 2011, 01:19:10 PM »
a seXtas eisai kai anarxikara frafo phile drase h skase -_-
wp
malaka gt se ka8e topic-8ema zitisis PREPEI na peis mia vlakeia??
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #63 on: June 10, 2011, 01:20:59 PM »
Juju, θα σου πω μόνο ότι τα έχεις λίγο μπλεγμένα στο μυαλό σου. Σκέψου, λοιπόν, με τι κριτήρια κατακρίνεις την έκβαση μίας επανάστασης της Ιστορίας και κατά πόσο αυτά σχετίζονται με τα μέσα που χρησιμοποιούνται.
Έπειτα, πες μου, με τα ίδια ή άλλα κριτήρια, μία τουλάχιστον ειρηνική επανάσταση που απέδωσε καρπούς και προσέφερε πολλά σε κάποιο λαό ή την ανθρωπότητα.

Εδώ, άλλωστε, μιλάμε για εξέγερση, αντίσταση, άρνηση, όχι απαραίτητα επανάσταση, όπως το θέτεις (και το πλαισιώνεις ιστορικά) εσύ.

Και, ναι, ο Δεκέμβρης '08 ήταν εξέγερση. Ο κύριος λόγος που απέτυχε είναι επειδή ο βασικός κορμός της Τέχνης, των Γραμμάτων και του Πολιτισμού δεν την στήριξε. Όχι τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, παραδόξως όχι ο αυθορμητισμός των ανθρώπων, όχι ο οργανωμένος ξεσηκωμός των φοιτητών και των μαθητών (πού είναι τώρα αυτοί;), όχι η καθολική συνεισφορά της Αριστεράς (ή μήπως όχι; αθάνατο Κόμμα).

Κανείς δεν είπε "θέλουμε βία". Τη βία (όπως και τα ΜΜΕ) την επιστρατεύει η εξουσία για να καταπνίξει κάτι που την απειλεί. Γι' αυτό και μέχρι τώρα δεν την έχουμε δει, ως "αγανακτισμένοι", στο πρόσωπο της καταστολής, γι' αυτό και τα media κάνουν χρυσές δουλειές με τη γενναιόδωρη κάλυψη του "event".

Άρα το ζητούμενο δεν είναι βία, αλλά η αποφασιστική διεκδίκηση, πλήθη συνειδητοποιημένα και αποφασισμένα να αντέξουν τη βία (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό).
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #64 on: June 10, 2011, 01:21:47 PM »
Εγω θα ηθελα να μαθω τι θα απογινει αν ολοι μπουνε μεσα στην Βουλη και αρχιζουν να τα σπανε ολα.
Μετα γινεται τιποτα? Θα αναλαβουν οι αναρχικοι και οι υπολοιποι την χωρα?
Και ενταξυ μεγαλυτερη μαλακια απο το ξυλο δεν υπαρχει, γιατι οποια ζημια και να γινεται μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι μετα η διορθωση αυτης της ζημιας (αν αφορα κρατικη περιουσια) γινεται με τα λεφτα μας. Οποτε οτι σπατε, εμεις και εσεις το πληρωνουμαι.
Θα ηθελα να μαθω βασικα πια καταληξη εχει ολος αυτος ο κυκλος της βιας.
Οσο γνωριζω η βια φερνει και αλλη βια και ο κυκλος δεν σταματαει.

Η βια δεν ειναι η λυση σε τετοιες περιπτωσεις.
an 8es ontws na ma8eis http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82.. twra to kata poso einai auto efikto pragmatika den kserw..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #65 on: June 15, 2011, 02:03:59 PM »
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1304206

go go lan kai parties......................................

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #66 on: June 15, 2011, 08:29:22 PM »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #67 on: June 15, 2011, 08:33:32 PM »
ahahahhahahahahhahaha n1 assve

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #68 on: June 15, 2011, 09:29:22 PM »
Ωραίος ο ασσβός! ^_^
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #69 on: June 15, 2011, 11:08:01 PM »
"Εσύ τι έκανες στην επανάσταση μπαμπά?"

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #70 on: June 27, 2011, 02:48:20 PM »
" Όποιος τον αγώνα δεν μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Για τις επόμενες 2 ημέρες δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ή με τις τράπεζες ή με το λαό. Αυτό είναι το δίλημμα. Όποιος φοβάται ας μείνει σκλάβος. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...."

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #71 on: June 27, 2011, 02:53:01 PM »
Σεχτα θα εδινες τη ζωη σου για την Ελλαδα?
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #72 on: June 27, 2011, 02:55:45 PM »
ti zwi mou oxi.. tin zwi allwn mporei

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #73 on: June 27, 2011, 03:01:07 PM »
Ε,εγωιστικο
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #74 on: June 27, 2011, 03:03:28 PM »
Παγκαλος - "Μαζι τα φαγαμε τα λεφτα"

8a sou leipsei??