καλησπερα
Oσον αφορα το θεμα της βιας ας πω και εγω την γνωμη μου,θεωρω λαθος το ραντεβου και τι εννοω ραντεβου;ραντεβου λοιπον εννοω ενα προκαθορισμενο,προβλεψιμο αναμενομενο κτλπ σημειο συναντησης μεταξυ αναρχικων-αναρχοδορυφορικων-κουκουλοασφαλητων-μπαχαλακιδων-χρυσαυγιτων-ΜΜΕ-ασφ
αλητων και ΜΑΤ στο οποιο ανεβαινουν τα νουμερα τηλεθεασης,εκτονωνονται οι ορμονες,μεγαλωνουν τσουτσουνια,η θυρα 13 και η θυρα 7 ειναι ενωμενοι επιτελους και εχουν κοινο αντιπαλο,ικανοποιουνται ψευδαισθησεις και παραισθησεις τυπου πεταω πετρα στο σκυλι αρα χτυπαω το αφεντικο και το συστημα κτλπ.Γενικοτερα οι ρολοι μοιραζονται,τους δεχονται με ευχαριστηση ο καθενας ξεχωριστα και lets the show begin.
Θυμαμαι καποιους να κραζουν καποιους αλλους ως ρεφορμιστες,οκ και εγω μαζι σας αλλα απο την αλλη αν δεν ρεφορμισμος το οτι απο το 89 και μετα ησουν συνεπης σε ολα τα ραντεβου που σου εδωσε το κρατος και τα ΜΜΕ,εχοντας αν θυμαμαι καλα φτασει σε σημειο να παιζεις και ως διαφημιση για τα κεντρικα δελτια ειδησεων εξυπηρετωντας το τμημα του marketing παρα πολυ καλα,οι πρακτικες? οι ιδιες!προβλεψιμος?παντα!
Τελος για να καταληξω διχως βια εννοειται οτι δεν γινεται να αλλαξεις τπτ,ο κοσμος ποτε δεν αλλαζει με προσευχες.Απλα οταν η βια και οι πρακτικες ειναι προβλεψιμες αυτοματα γινονται και αντιμετωπισιμες.Ο COMANDANTE MARCOS ειχε πει ''κερδισαμε(οι ζαπατιστας) γιατι σταματησαμε να ειμαστε προβλεψιμοι,σταματησαμε να παιρνουμε τον ρολο που μας εδιναν''.
p.s AΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ IQ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ)
αυριο πρεπει και ατομα που δεν εχουν κατεβει ποτε στην ζωη τους να κατεβουν στους δρομους δεν υπαρχει πλεον κανενα περιθωριο αναβολης.YA BASTA!