Author Topic: σύνταγμα & λοιπές πλατείες  (Read 66216 times)

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Re: σύνταγμα & λοιπές πλατείες
« Reply #45 on: June 08, 2011, 06:33:55 PM »
Thievery Corporation - Marching the hate machines

Well let's start by
Making it clear
Who is the enemy, here

And we'll show them
That it's not them
Who is superior

So let's start by
Making it clear
Who is the enemy, here

And we'll show them
That it's not them
Who is superior

It's gonna be bad
It's gonna be wrong
It's gonna feel good

Marching the hate machines into the sun

We'll let's start by
Making it clear
Who is the enemy, here

And we'll show them
That it's not them
Who is superior

who's coming?
« Last Edit: June 08, 2011, 06:36:48 PM by MexiCola »
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #46 on: June 09, 2011, 09:17:49 AM »
--->Him

CaliCo_JaCk

• 222 HERO!~
  • Thou Shall Not Fear
« Reply #47 on: June 09, 2011, 01:53:23 PM »
Sepultura - Refuse/Resist

τα είπε ο φίλος Cavallera χρονια πριν.REFUSE/RESIST.Ένα απο τα πιο ωραία πράγματα που έχω δει στο Σύνταγμα(και εγώ κατεβαίνω σχεδόν καθημερινά) είναι πως ΔΕΝ υπάρχουν κόμματα ανάμεσα στο κόσμο.ούτε μια σημαία.τίποτα.NADA.Αυτό που με τρομάζει όμως,είναι μια σκέψη που έχω τις τελευταίες μέρες.Από τη μία ναι,η πλατεία Συντάγματος δικαιώνει την ονομασία της,γιατί μη ξεχνάμε,κάποτε έγινε επανάσταση εκεί για τη δημιουργία Συντάγματος κλπ κλπ.Ωραία όλα αυτά.ακόμα πιο όμορφο,το ότι δεν έχει ανοίξει ρουθούνι.Ακόμα...
Και έρχομαι στη σκέψη που με τρομάζει.Φοβάμαι ότι θα καταλήξει με πολύ ξύλο όλο αυτό.Είναι μέχρι οι "απο πάνω" να βαρεθούν και να πετάξουν τα γνωστά κομματόσκυλα τους/τραμπούκους που το παίζουν δήθεν αναρχικοί/αντιεξουσιαστές,που ανάθεμα και αν κάποιος από αυτούς έχει κάποια ιδέα περι θεωρίας της αναρχίας,και τίποτα χρυσαυγήτες(γιατί ναι,έχει αρκετούς ξένους που διαμαρτύρονται μαζί μας εκεί κάτω) και τα κάνουν όλα λίμπα,να χωθούν κ τα "παιδιά μας τα καλά που πληρώνουμε γιαυτά" και να λήξει όλο αυτό.μακάρι να είναι ένα τραβηγμένο σενάριο στο ταραγμένο μου μυαλό αυτό,και εκεί να μείνει.μα φοβάμαι.
Για να μη μακρυγορώ όμως, είναι προτοφανής μια τόσο ειρηνική διαμαρτυρία/διαδήλωση πείτε την όπως τη θέλετε.ειδικά στον ελλαδικό χώρο,που το παρελθόν του κρύβει μονάχα πολιτικες/κοινωνικές ΚΑΦΡΙΛΕΣ και σκοταδισμό.
Μ'αρέσει που βλέπω άτομα κάθε ηλικίας,κάθε κοινωνικής τάξης στους δρόμους,αλλά από την άλλη,ακούω από άτομα (κλειστού οικογενειακού κύκλου) "που πας,θα σε στιγματίσουν και θα σε κυνηγήσουν" και λοιπές καφρίλες. Επειδή ο γεροπαππούς μου έφαγε 8 χρόνια βασανιστήρια στα Γιούρα κάποτε καθώς και στιγματισμό ως αριστερό "κουμμουνι",φοβάται μια ζωή πως και τα λοιπά μέλη της οικογένειας με το παραμικρό θα περάσουν τα ίδια. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα,θέλω να είμαι αισιόδοξος(αν και,ο αισιόδοξος,είναι ένας κακά πληροφορημένος απαισιόδοξος) πως κάτι θα αλλάξει,πως αρκετά κοιμηθήκαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Πλέον τα "ζωνάρια σφιγγουν" ακόμα και για τους πρώην βολεμένους,βλέπουμε(έστω και αργά) τα σκούρα και το ΜΗΔΕΝ στο οποίο βαδίζουμε. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου,που μας βλέπω πραγματικά ενωμένους,και το χαίρομαι αυτό.ίσως τελικά να χρειαζόμασταν τη σφαλιάρα μας μπας και νιώσουμε. όσον αφορά τα σχόλια περί "μετανάστευσης" τα θεωρώ συγγνώμη,δειλία και υπεκφυγές.Σκάσε,στήσου στα πόδια σου και στο ανάστημα σου,σταμάτα να κατηγορείς μονίμως τρίτους,και περπάτα. Με το να λες "θα φύγω,να πάνε στο διάολο όλα" δεν διαφέρεις και πολύ απο αυτούς που κατηγορείς για τη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι...
Expanding Darkness

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #48 on: June 09, 2011, 03:26:24 PM »
auto esu to les RESIST ??? ??? ???
Αγανακτισμένοι Έλληνες - Αφιέρωμα Μάιος 2011[ Greek Revolution ]

egw lew auto
Anarchy in Greece! / A revolutionary message from Greece / we are here !

YΓ ΔΡΑΣΕ Η' ΣΚΑΣΕ..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #49 on: June 09, 2011, 03:57:37 PM »
   Ρε σεχτα γιατι ντε και καλα πρεπει να παιχτει ξυλο ή η διαδηλωση να εχει βιαιο χαρακτηρα; Τοσα χρονια ετσι γινεται, και δεν εχει αλλαξει τιποτα.
Και ξερεις ισως γιατι; Εκτος απο τα συμφεροντα, γινεται και απο αντιδραση ή κοντρα μεταξυ μπατσων και "διαδηλωτων".
   Για μενα αυτου του ειδους η διαδηλωση που γινεται τωρα, ειναι η πιο ανθρωπινη και δειχνει εναν αλλο χαρακτηρα μας σαν Ελληνες. Εχω κουραστει να βλεπω ξυλικι, και να καινε περιουσιες, για μια κατα τ'αλλα διαδηλωση.
  Δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι, αλλα σιγουρα ενωθηκαμε σαν χωρα χωρις να διαιρουμαστε σε πολιτικα στρατοπεδα. Και πανω απ'ολα με ειρηνικο τροπο.
« Last Edit: June 09, 2011, 03:59:22 PM by zGIN♂ »

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #50 on: June 09, 2011, 04:28:05 PM »
Εγω θα ηθελα να μαθω τι θα απογινει αν ολοι μπουνε μεσα στην Βουλη και αρχιζουν να τα σπανε ολα.
Μετα γινεται τιποτα? Θα αναλαβουν οι αναρχικοι και οι υπολοιποι την χωρα?
Και ενταξυ μεγαλυτερη μαλακια απο το ξυλο δεν υπαρχει, γιατι οποια ζημια και να γινεται μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι μετα η διορθωση αυτης της ζημιας (αν αφορα κρατικη περιουσια) γινεται με τα λεφτα μας. Οποτε οτι σπατε, εμεις και εσεις το πληρωνουμαι.
Θα ηθελα να μαθω βασικα πια καταληξη εχει ολος αυτος ο κυκλος της βιας.
Οσο γνωριζω η βια φερνει και αλλη βια και ο κυκλος δεν σταματαει.

Η βια δεν ειναι η λυση σε τετοιες περιπτωσεις.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #51 on: June 09, 2011, 04:35:20 PM »
Ε όχι και resistance, juju, αυτό εδώ το πράγμα.

Resist να πεις για το Μάιο - Ιούνιο του 2006.
Refuse για το χείμωνα και την άνοιξη του 2007.
Εξέγερση ήταν ο Δεκέμβρης του 2008, όχι αυτή η γλοιώδης εκτόνωση.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #52 on: June 09, 2011, 05:38:29 PM »
  Παντως οσοι μιλατε για αναρχικους και βια,και πως ολο το σκηνικο εδω ειναι ειρηνικο,αναλογιστειτε πως αν ηθελαν να το χαλασουν θα το χαν κανει ηδη.Γιατι μπορουν.Και προηγουμενες κινητοποιησεις του λαου κατεληξαν σε βια γιατι καποιοι απλα τηρησαν "διαταγες".Και στο τελος ολα φορτωνονται στους αναρχικους γιατι ειναι βιαιοι κι αγρικοι και οι χρυσαυγιτες ειναι πατριωτες και καθαριζουν την Ελλαδα απο το ξενο στοιχειο.Κλασικες παπαρες.
   Να ξερετε παντως πως οποιαδηποτε εξεγερση/επανασταση/κινητοποιηση μεγαλης κλιμακας εχει το στοιχειο της βιας μεσα της η θα εχει βιαιη καταληξη,αν αυτοι που παιρνουν μερος το πανε το θεμα μεχρι το τελος.Κι αυτο γιατι οσοι νομιζατε πως εχουμε δημοκρατια,γελαστηκατε.Το πολιτευμα μας ειναι η "δικτατορια του κεφαλαιου",κι αν ελπιζετε πως θα φυγουν με αναιμακτο τροπο,ξυπνηστε.Οι κεφαλαιοκρατες δεν παραδινονται ετσι απλα,κι εξαλλου αυτοι καθοριζουν τα παντα στο συγχρονο δυτικο,κι οχι μονο,κοσμο.

Υ.Γ 1 - Δεν ειμαι ουτε χ.α ουτε αναρχικος.Οι πρωτοι ειναι σκατοφασιστες κι οι δευτεροι πολυ συχνα καταντουν απλα αντιδραση για την αντιδραση.
Υ.Γ 2 - Δεν ειμαι ουτε της κνε επειδη σιχαινομαι μεχρι αηδιας τον καπιταλισμο.Οσοι ομως πιστευετε οτι ενα οικονομικο συστημα σαν κι αυτο δεν εχει καταστρεψει τον συγχρονο      κοσμο,απλα ανοιξτε τα ματια σας.

Rage Against The Machine - Township Rebellion (Live SWU Music and Arts Festival,Brazil 2010)
« Last Edit: June 09, 2011, 05:41:25 PM by cokaRiolic »
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #53 on: June 09, 2011, 06:21:24 PM »
  Παντως οσοι μιλατε για αναρχικους και βια,και πως ολο το σκηνικο εδω ειναι ειρηνικο,αναλογιστειτε πως αν ηθελαν να το χαλασουν θα το χαν κανει ηδη.Γιατι μπορουν.Και προηγουμενες κινητοποιησεις του λαου κατεληξαν σε βια γιατι καποιοι απλα τηρησαν "διαταγες".Και στο τελος ολα φορτωνονται στους αναρχικους γιατι ειναι βιαιοι κι αγρικοι και οι χρυσαυγιτες ειναι πατριωτες και καθαριζουν την Ελλαδα απο το ξενο στοιχειο.Κλασικες παπαρες.
   Να ξερετε παντως πως οποιαδηποτε εξεγερση/επανασταση/κινητοποιηση μεγαλης κλιμακας εχει το στοιχειο της βιας μεσα της η θα εχει βιαιη καταληξη,αν αυτοι που παιρνουν μερος το πανε το θεμα μεχρι το τελος.Κι αυτο γιατι οσοι νομιζατε πως εχουμε δημοκρατια,γελαστηκατε.Το πολιτευμα μας ειναι η "δικτατορια του κεφαλαιου",κι αν ελπιζετε πως θα φυγουν με αναιμακτο τροπο,ξυπνηστε.Οι κεφαλαιοκρατες δεν παραδινονται ετσι απλα,κι εξαλλου αυτοι καθοριζουν τα παντα στο συγχρονο δυτικο,κι οχι μονο,κοσμο.

Rage Against The Machine - Township Rebellion (Live SWU Music and Arts Festival,Brazil 2010)

well said.

Να προσθέσω:

@ zgin, ειδήσεις είδες σήμερα; Τα μέτρα που ετοιμάζονται τα άκουσες; Δεν εννοώ όλα αυτά που φάγαμε στη μάπα τόσον καιρό, αλλά για αυτά του μεσοπρόθεσμου, τα οποία φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα...
Από τα 40 "θέματα / άξονες" που θίχτηκαν, τα 37 αφορούν τους μικρομεσσαίους και όσους είναι εντάξει φορολογικά, αφορούν αυξήσεις σε ΦΠΑ, φορολογικούς συντελεστές, τέλη κυκλοφορίας, σε επιπλέον περικοπές κοινωνικών επιδομάτων, νοσοκομειακών υπηρεσιών και φαρμακευτικών προμηθειών (φαντάσου την παρούσα κατάσταση των νοσοκομείων, μόνο), εκπαιδευτικών εξόδων (πόσο ακόμα; το ΕΜΠ έφθασε, εντός ενός έτους, το -50%).
Η Ελλάδα χρειάζεται, κατ' εκτίμηση, τουλάχιστον 170 ακόμη δις, ενώ τα δάνεια που παίρνουμε τόσον καιρό και που μας βουτάνε, σα χώρα, στα εθνικά χρέη δεν καλύπτουν ούτε το έλλειμμα, γιατί ως δια μαγείας "το έλλειμμα δεν είχε εκτιμηθεί σωστά, στην αρχή".

Αλλά εμείς, δόξα τω Θεώ, διεκδικούμε ειρηνικά και απολίτικα.
Kudos.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #54 on: June 09, 2011, 06:52:44 PM »
αν δε κοπουν λαρύγγια δεν αλλάζει κάτι
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #55 on: June 09, 2011, 10:53:06 PM »

Αλλά εμείς, δόξα τω Θεώ, διεκδικούμε ειρηνικά και απολίτικα.

end of story.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #56 on: June 10, 2011, 03:50:22 AM »
ετσι θα καταληξουμε
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #57 on: June 10, 2011, 04:04:02 AM »
ετσι θα καταληξουμε

Cops shooting at Alexis Grigoropoulos and other people (6/12/2008)

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #58 on: June 10, 2011, 05:24:57 AM »
Kala coka ligo paratravhgmeno na ginei kati tetoio edw gia autous tou logous  (oxi oti den einai sovaroi vevaia :D).
Ektos an kapoio mpatso ton varouse o pateras tou mexri ta 28 - den einai ikanos na oploforei - kai apo thn tosh ''piesh pou tha dexthei'' apo kana 16axrono, eksostrakistei pali kana vlhma,.,.,.
« Last Edit: June 10, 2011, 05:55:17 AM by tAKR1DAC★ »

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #59 on: June 10, 2011, 05:40:10 AM »
a seXtas eisai kai anarxikara frafo phile drase h skase -_-
wp