Author Topic: σύνταγμα & λοιπές πλατείες  (Read 66229 times)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
Re: σύνταγμα & λοιπές πλατείες
« Reply #90 on: June 29, 2011, 12:56:06 AM »
Αν δεν γίνεται να σου κάνουν τίποτα γιατί δεν το κάνουν όλες οι χώρες αυτό? Να χτυπήσουν τίποτα δάνεια και μετά να βαρέσουν κανόνι? Παράλληλα αν δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι πώς ασκείτε πίεση στη κυβέρνηση? Δηλαδή imo, θα βάραγα κανόνι και θα ήμουν και λαϊκός ήρωας που πήγε κόντρα στην ΕΕ, ΔΝΤ, CIA, εβραίους κτλ.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #91 on: June 29, 2011, 01:35:46 AM »
Farage: Brussels bunglers lurching from one bailout to the next; Barroso says 'No Plan B'
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #92 on: June 29, 2011, 03:42:17 AM »
Δεν καταλαβαίνω πως λύνεται το πρόβλημα με χρεωκοπία, πέρα από το "δεν έχουμε στ'αρχίδια μας".

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #93 on: June 29, 2011, 03:47:28 AM »
Αν δεν γίνεται να σου κάνουν τίποτα γιατί δεν το κάνουν όλες οι χώρες αυτό? Να χτυπήσουν τίποτα δάνεια και μετά να βαρέσουν κανόνι? Παράλληλα αν δεν μπορούν να σου κάνουν κάτι πώς ασκείτε πίεση στη κυβέρνηση? Δηλαδή imo, θα βάραγα κανόνι και θα ήμουν και λαϊκός ήρωας που πήγε κόντρα στην ΕΕ, ΔΝΤ, CIA, εβραίους κτλ.

υποθέτω γιατι μετά δεν σε εμπιστεύονται οι αγορές και δεν μπορείς να πάρεις δάνεια.

soon in the center of athens -
Song for Argentina in 2001-Gr Subs (Actitud Maria Marta-asi esta la cosa)

βασικά το πρόβλημα imo δεν λύνεται - την έχουμε γαμίσει έτσι και αλλιώς, το θέμα είναι να μας έχει μείνει κάτι (ΔΕΗ, λιμάνια, παραλίες, νερό, αξιοπρέπεια, κτλπ.) όταν θα κάνουμε αναπόφευκτα αργά η γρήγορα το reboot.

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #94 on: June 29, 2011, 04:48:54 AM »
Τι πάει να πει reboot?

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #95 on: June 29, 2011, 04:51:34 AM »
χρεωκοπία και μετά όλα από την αρχή. ποιά όλα? μακάρι να'ξερα.....

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #96 on: June 29, 2011, 05:03:38 AM »
Ελαχιστες φορες στη ζωη μου ειχα στοιχειωδη φαντασια και μπορεσα να παραλληλισω δυο πραγματα.Αυτη τη φορα ομως η πολιτικη κατασταση της Ελλαδας μου προκαλει απροσμενη εμπνευση και διαθεση για (ψευτο)καλλιτεχνικους συσχετισμους.Αλλωστε η τεχνη προκυπτει απο ενα μεγαλο εσωτερικο πονο που ο ανθρωπος καποια στιγμη νιωθει την αναγκη να εξωτερικευσει(κλεμμενο απο ταινια,αλλα το πιστευω).Ο πονος μου για την καταληξη του ελληνικου κρατους με κανει να φανταστω τη χωρα μας ως ενα σαπιο μηλο.

ΔΗΛΑΔΗς:

Η Ελλας καποτε ηταν ενα ωραιο ροδινο μηλο,αφρατο και λαχταριστο,προκαλουσε θαυμασμο και διαθεση να το αρπαξεις και να γευτεις τους χυμους του,σαν μια νεα κοπελα στην ακμη της,οπως λεγαν και οι Manowar (μιλαμε για αρκετα χρονια πριν). Με τα χρονια το μηλο αρχισε να σαπιζει.Η σαπιλα αυτη δεν προεκυψε απο τους πολιτες της χωρας,αλλα απο τη φυσικη ταση ενος πολιτισμου να εχει μια ακμη και μια παρακμη,οπως φυσικη ειναι και η αποσυνθεση ενος καρπου.Τα τελευταια χρονια ομως,η ατερμονη διψα του ελληνικου λαου,ενος λαου που σφιζει απο λαμογια,αμορφωτους,ζωα και δημοσιους υπαλληλους (χωρις οφενς) εδρασε καταλυτικα στην επιταχυνση της σαπιλας αυτης.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ.

Δεν μπορεις να βγαλεις κατι φρεσκο απο κατι σαπιο.Πρεπει πρωτα να σαπισει εντελως,και ως νεος καρπος να δημιουργησει ενα δεντρο που θα ανθισει και θα κανει τον κυκλο του.
Ετσι,αν η Ελλαδα δεν καταστραφει ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ,μην περιμενετε ΠΟΤΕ να αλλαξει η νοοτροπια του νεοελληνα,ακομα κι αν η κατασταση βελτιωθει.Η σαπιλα παντα θα υποβοσκει,και θα ξεπεταχτει απο τα βαθη των πολιτιστικοοικονομικοκοινωνικων θεμελιων του κρατους,με σκοπο να καταπνιξει τον "αμοιρο" κοσμακη.

Οσο κι αν καποιοι με χαρακτηρισετε πεσιμιστη,κινδυνολογο,προφητη του τελους,η αληθεια ειναι πως πρεπει να παραδεχτειτε πολλα απο τα παραπανω.Οι "πεσιμιστες" ειμαστε οι ρεαλιστες του σημερα.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #97 on: June 29, 2011, 05:12:25 AM »
Οι "πεσιμιστες" ειμαστε οι ρεαλιστες του σημερα.
amen to that.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #98 on: June 29, 2011, 01:56:54 PM »
http://www.newstoday.gr/article/59715/andras-ton-mat-ehase-dahtulo-tou-pou-tou-vreke-diadelotes
eklisi gia voi8eia, autos pou vrike to daktulo na epikoinwnisei mazi mas!!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #99 on: June 29, 2011, 03:16:55 PM »
Ειρωνια κιολας..

g4m0ten

• Ranked Pubzorz!
« Reply #100 on: June 29, 2011, 03:38:00 PM »
So this his how liberty dies... with thunderous applause

This is how liberty dies

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #101 on: June 29, 2011, 04:12:32 PM »
Ειρωνια κιολας..

krima pou enas ap autous PLEON DN MPOREI NA KANEI TO SIMA TIS NIKIS!!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #102 on: June 29, 2011, 04:41:14 PM »
AHAHAHA
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Massive

• Assistant Team\Newsposters
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #103 on: June 29, 2011, 09:00:56 PM »
Ωραια θα περασουμε στα επομενα χρονια....

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #104 on: June 29, 2011, 09:19:46 PM »
Επίθεση σε Μανάβικο στη Νίκης!!! (29-06-2011)

καρκίνο να τους ευχηθώ. όχι σε αυτούς, στις οικογένειες τους. μέσα από την καρδιά μου.