Author Topic: σύνταγμα & λοιπές πλατείες  (Read 66159 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: σύνταγμα & λοιπές πλατείες
« Reply #180 on: July 10, 2011, 03:52:15 PM »
ε ναί αν το θέτεις έτσι :Ρ

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #181 on: October 20, 2011, 01:54:55 PM »
toso apla!

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #182 on: October 20, 2011, 09:18:06 PM »

PS: Αλήτες είναι τα ΚΝΑΤ και οι ασφαλήτες

PS2: ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΚΕ

PS3: ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ", ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

*at FUCKING war*
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #183 on: October 20, 2011, 09:24:16 PM »

μπορείς να ξηγήσεις λίγο τι περίπου έγινε σήμερα γιατι είναι ψιλομπέρδεμα τα πράγματα? επειδή ακούγονται 23523 όψεις, και είμαι *αρκετά* μπερδεμένος. αν και θα είμαι και μετά.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #184 on: October 20, 2011, 10:15:25 PM »
Θέλετε να σας τα πω και γω από την δική μου οπτική γωνία που ήμενα δίπλα, σχετικά, και από την πλευρά του ΠΑΜΕ; (Ξέρω, ήμουν στη λάθος μεριά, αλλά στο μπαμ και σε κλάσματα δευτερολέπτου, βρεθήκαμε από πάνω)

Εγώ με 4 άτομα κάναμε βόλτα να δούμε τι συμβαίνει σε όλη την πορεία και, ξαφνικά, καθώς ανεβαίναμε την Καραγεώργη, χάσαμε στο πλήθος τους δύο. Καθίσαμε οι τρεις μας εκεί, ακριβώς κάτω από το ΠΑΜΕ και στο ύψος που ήταν οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Βλέπουμε, λοιπόν, τους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, με τα σημαιάκια τους και αρκετά μαζικά και δυνατά, να προχωράνε προς τα πάνω. Ε, εκεί ανάψαν τα αίματα, δεδομένου ότι οι ΠΑΜΕίτες δεν αφήσανε τους άλλους να προχωρήσουν, άρχισαν να τους σπρώχνουν και να τους χτυπάνε για να μην περάσουν, οπότε στον τσαμπουκά λίγο λίγο, δειλά - δειλά, μπήκαν οι του Μπλακ Μπλοκ.

Στο σημείο αυτό και χωρίς να προϊδεάζω την θέση που παίρνω (όπως με ξέρετε), θέλω να πω ότι οι αναρχικοί ήταν τελείως τούβλα. Λίγο να διάβαζες ιντυμέντια προτού κατέβεις, ήξερες ότι οι αναρχικοί (εφόσον γνώριζαν ότι δε θα παίξουν ξύλο με τους μπατσους, λόγω των ΚΝΑΤ) πήγαιναν να παίξουν ξύλο με ΠΑΜΕ.

Οι ρετάρδοι αναρχικοί, στο ντού με τους μαλάκες τους ΚΚΕδες, και εφόσον οι κουκουέδες ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ να χτυπάνε στο ψαχνό, άρχισαν να πετάνε πέτρες προς τα ΚΝΑΤ αλλά ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ του μπλοκ του ΠΑΜΕ (είδα μπροστά μου να σκάνε πέτρες, κεφάλια να ανοίγουν κλπ κλπ).

Οι ΠΑΜΕιτες, μετά το ντου που έκαναν οι ΜΑΛΑΚΕΣ, έγιναν ακόμα πιο ΜΑΛΑΚΕΣ και πέταγαν πέτρες και εκείνοι στο ΨΑΧΝΟ των άλλων μπλοκ και στην πλατεία συντάγματος (σοβαρή κομματική γραμμή, ΤΟΥΒΛΑ).

Καθώς βρέθηκα ακριβώς μπροστά από τη Βουλή κι εκτός μπλοκ του ΠΑΜΕ, είδα 2 συντονιστές και 3 ΚΝΑΤ να ΧΤΥΠΟΥΝ έναν τύπο επειδή ήταν αναρχικός. Η δικαιολογία ήταν "ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;" (ο τύπος είχε καθαρό πρόσωπο, ούτε καδρόνι, ούτε τίποτα, απλά είχε τατουάζ μεγάλο και μακριά μαλλιά). Εκεί, εμείς οι τρεις χυμήξαμε να τον προστατέψουμε από τα ΚΝΑΤ που τον χτυπούσαν με μένος.

Και ενώ δίπλα μας έσκαγαν πέτρες και μάρμαρα, οι ΠΑΜΕίτες μας τσιμπήσαν, μας έσπρωχναν προς το πεδίο μάχης και μας φώναξαν "ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ", οπότε ξέσπασα στον καθοδηγητή, "μη με ακουμπάς, γαμώ το Χριστό σου" και τέτοια (εκτός εαυτού με αυτά που έβλεπα). Και οι ΠΑΜΕίτες μας έσπρωξαν προς τα μάρμαρα και τον πετροπόλεμο, μετά έγινε τσαμπουκάς και μας άφησαν.

Εγώ ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπλέκεσαι, αλλά, σε κάποιο σημείο, η ανθρωπιά που ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις ξεσπάει και σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι.... ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟ", Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΔΕΝ, ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΟΥΣΑΝΕ.

Τέλος πάντων, μετά, αφού πλησιάσαμε προς Αμαλίας, πάντα εκτός Μπλοκ, είδαμε που είναι το μπλοκ ΕΜΠ από τα σκαλάκια στη Βουλή και προσπαθήσαμε να διασχίσουμε το μπλοκ του ΠΑΜΕ. Δε μας άφηναν να μπούμε μέσα, για κανένα λόγο, οπότε τσακωθήκαμε λίγο κι εκεί βρέθηκε ένα χρυσό παιδί, ΚΚΕς, πρώην συμφοιτητής μου και μας άφησαν εκεί πέρα, ε τα είπαμε με το παιδί λιγάκι.

Δε μπορώ να ξεχάσω τον τρόπο που διατηρούσαν την οργάνωση του μπλοκ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΈΨΑΧΝΑΝ ΤΣΑΝΤΕΣ "ΥΠΟΠΤΩΝ" ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.... Μπροστά μου, έψαχναν τσάντες, πέταξαν κάτω άλλον έναν επειδή "όχι, δεν τον ξέρω ούτε εγώ αυτόν", και ο τύπος απλά ζητούσε να βγει από το μπλοκ.

Ε μετά δεν έχει σημασία τι έγινε, εγώ τσακώθηκα με τους μισούς σταλινοφασίστες του ΠΑΜΕ, δε με άφηναν να βγω από τις τριπλές τους αλυσίδες, "κάνε τον κύκλο" επέμεναν οι ΜΑΛΑΚΕΣ. Στο τέλος, έφτασα στην πλατεία Συντάγματος και μετά έτρεχα και σκαρφάλωνα να σωθώ από τους μπάτσους και τα χημικά τους, στην Όθωνος.

Τέλος πάντων, τα γράφω, παρόλο που τα έχω πει και ξαναπεί εδώ κι εκεί, γιατί ακόμα είμαι locked and loaded από σήμερα, γαμώ το κέρατό μου.
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #185 on: October 20, 2011, 10:20:32 PM »
thanks

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #186 on: October 21, 2011, 01:47:51 AM »
aleks lipoume gia to comment alites einai ta knat kai oi asfalites.kai gamo to kke

telos xerome oti meta apo kamposa xronia ston aa xoro h apofash mou na apomakrintho apo ton en logo xoro htan akros sosth.vevea me safh epeixhrhmata kai paradeigmata(kai onomata).tha sta analiso ola lan if u want!

ps o stalin einai megalo kefalaio thelei poli psaksimo protou ton peis fasista kai polloi paragontes pou pezoun ton rolo tous.
« Last Edit: October 21, 2011, 01:49:55 AM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #187 on: October 21, 2011, 02:01:46 AM »
Ορέστη, τα συνθήματα γράφτηκαν εν βρασμώ ψυχής, τη στάση των αναρχικών ουδέποτε τη δικαιολόγησα, όμως δε θα κάτσω να παίζω και το παιχνίδι του "κόμματος". Πέθανε ένας άνθρωπος, δικός τους άνθρωπος, δικός μας άνθρωπος. Το μόνο που βγήκε ήταν μικροπολιτική για ψηφαλάκια.

Και για να μη μιλάω στον αέρα:

Κάνει μπαμ ποιοι ετοιμάστηκαν για ξύλο, προτού πέσουν οι πέτρες και οι μολότωφ.
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #188 on: October 21, 2011, 02:14:30 AM »

Στο σημείο αυτό και χωρίς να προϊδεάζω την θέση που παίρνω (όπως με ξέρετε), θέλω να πω ότι οι αναρχικοί ήταν τελείως τούβλα. Λίγο να διάβαζες ιντυμέντια προτού κατέβεις, ήξερες ότι οι αναρχικοί (εφόσον γνώριζαν ότι δε θα παίξουν ξύλο με τους μπατσους, λόγω των ΚΝΑΤ) πήγαιναν να παίξουν ξύλο με ΠΑΜΕ.

kanei bam pioi etoimazontan gia ksilo apo to parapano sxolio,tespa oloi hkseran oti tha skasoun oi baxalakides opos kai eskasan.apo ekei kai pera knat me anarxikous(kai kala, kalitera KOU KOU ROU KOU pes tous) polles fores sto parethon kai den htan h 1 fora kai me oikodomous paliotera pou eixan faei vromoksilo klp.File otan vlepo enan oikodomo pou exei doulepsei 30 xronia oikodomh(pou ego ena kalokeri exo doulepsei kai mou efige h mangia) na tou petaei marmara to tsoutseki ,me ta gialia tou snowboard, sto kefali pou den exei idea ti simainei ergasia mou girnaei to aima sto kefali.Mono apenadi tous boro na eimai
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #189 on: October 21, 2011, 02:25:10 AM »

kanei bam pioi etoimazontan gia ksilo apo to parapano sxolio,tespa oloi hkseran oti tha skasoun oi baxalakides opos kai eskasan.apo ekei kai pera knat me anarxikous(kai kala, kalitera KOU KOU ROU KOU pes tous) polles fores sto parethon kai den htan h 1 fora kai me oikodomous paliotera pou eixan faei vromoksilo klp.File otan vlepo enan oikodomo pou exei doulepsei 30 xronia oikodomh(pou ego ena kalokeri exo doulepsei kai mou efige h mangia) na tou petaei marmara to tsoutseki ,me ta gialia tou snowboard, sto kefali pou den exei idea ti simainei ergasia mou girnaei to aima sto kefali.

Συμφωνώ απόλυτα. Μάτια έχεις και βλέπεις ότι πολλοί από αυτούς που νομίζουν ότι ξέρουν το σύστημα και μπορούν να εκφέρουν άποψη για τα πάντα, τη στιγμή που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, είναι ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ, και αυτό αφορά αναρχικούς, αριστερούς και ΚΚΕδες.

Όμως, έχεις και μυαλό και μπορείς να κάνεις πολιτική ανάλυση που να τους βάζει όλους σε ένα μοντελάκι. Οι αναρχικοί ετοιμάζονταν να ξεκαυλώσουν. Οι ΚΚΕδες ετοιμάζονταν να ανοίξουν πόλεμο με την υπόλοιπη αριστερά, στα πλαίσια μίας ευρύτερης πίεσης για ενιαίο αριστερό μέτωπο (στο οποίο, στα λόγια, ήδη έχουν απαντήσει αρνητικά), και το έκαναν.

Με αυτούς εδώ, πάντως, δε θα είμαι ΠΟΤΕ.
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #190 on: October 21, 2011, 02:40:10 AM »
den ginetai na exeis eniaia aristera otan h vash tis ideologias sou einai diaforetikh!etsi teliosan-dielisan kai ta ipoloipa kommounistika kommata stin ipoloiph europh me autous tous tropous.autos pou menei statheros sta pistevo tou kai den neronei to krasi tou prokeimenou na proselkisei perissoterous psifous einai autos pou einai pio authentikos kai se vathos xronou tha ton dikeosei h istoria!

anarxikous h ellada den exei para mono ena eglovismeno kommati pou einai distixos kai oi pio athooi kai tous kapilevode oi epitidieioi.o kirios ogkos einai baxalakides!se prokalo phgene rota enan anarxiko(kai kala) ti einai h autodieuthinsi kai pos thn epitinxaneis! stous 10 o 1 kserei kai autos sto peripou!THOLOURA EN KRANIO sta leo gt kai ego etsi hmoun.

otan les rest aristerous mou eksigeis ligo pious ennoeis sigkekrimena?

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΒΟΥΛΗ ~ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
auto to video na thn peftoun 50 se 1 na petane molotof se atoma pou den einai matades kai den einai oplismenoi san astakous kai OUTE FORANE STOLES PIROPROSTASIAS ALLA APLA ROUXA einai DOLOFONIKO oute oi xrisaugites tetia!ntrepomee apla!
« Last Edit: October 21, 2011, 02:46:05 AM by peEWw »
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #191 on: October 21, 2011, 03:02:40 AM »
Εξακολουθείς να μου μιλάς για τους μπαχαλάκηδες - αναρχικούς που, επίσης, κατηγορώ. Αλλά ΔΕΝ θα υπερασπιστώ το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ και τα ΚΝΑΤ του και την αλητεία με την οποία σήμερα χειρίστηκε την κατάσταση.

Να σου δείξω εγώ φωτογραφίες να σου φύγει η μασέλα.

Ένιγουει, δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η υπεράσπιση των βαρκιζαίων από σένα, αλλά ίσως να μου διαφεύγει κάτι και να μην το καταλαβαίνω. At this point, καληνύχτες. ;ρ
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #192 on: October 21, 2011, 03:13:31 AM »
dioti pros ta ekei teino pleon kai exo ta dika mou epixeirhmata kai me vash thn prosopikh mou meleth kai me vash auta pou viono ego san ergazomenos  pou einai sigoura ipokeimenika.
mias kai eipes varkiza tha sou po kati pou mu eixe pei o pappous mou pou htan kommounisths ''Eimastan pio anorimoi kai to plirosame me thn en logo sinthiki kai ton en logo simvivasmo pou apodeikthke miraios gia to kinima,mathame apo to lathos mas,to paradextikame kai eimaste pio etoimoi kai orimoi gia thn epomenh fora!''

gn

« Last Edit: October 21, 2011, 03:27:10 AM by peEWw »
Ingrid Bergman

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #193 on: October 21, 2011, 03:46:57 AM »
Synexiste edw pew & alex. Ekama merge ta sxetika posts.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #194 on: October 21, 2011, 12:13:28 PM »
Έχεις δίκιο μέγκζι, σόρρυ.

Ορέστη, μία ερώτηση, ήσουν εκεί χθες; Εννοώ στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ή κάποια άλλη; Είδες τι έγινε, το είδες από κοντά; Γιατί, μέχρι στιγμής και καθώς περνάει η ώρα, πολλές πηγές have backed me up.
« Last Edit: October 21, 2011, 12:17:39 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day