δανζελ νταξει καλο παιδι εισαι ρε συ,αλλα εντελως μαλακας,και αμα κανεις ετσι στα 14 σου για να τραβηξεις την προσοχη σε ενα κομμιουνιτι φανταζομαι τι θα κανεις σε μια παρεα με γκομενακια στα 18 σου που θα θες να πηδηξεις και την πριζα του σπιτιου σου.
Παντως κουκι εισαι χαζος ρε φιλε,σοβαρα.Δεν θα μιλησω για γκειμινγκ γιατι δεν σε εχω δει ποτε να παιζεις και στον πουτσο μου στο κατω κατω.Αυτο που κανει μπαμ στους αλλους δεν ειναι το σκιλλ σου,ειτε λοου ειτε χαι,αλλα η ζωωδης,κυριολεκτικα ζωωδης,σνομπομεγαλοαστικη συμπεριφορα σου.Αρχικα δεν ξερω γιατι καποιος μπορει να παιζει κοντ στα 30-40-50-86 του και να μην εχει λαιφ,αναλυσε το λιγο με επιχειρηματα σε παρακαλω γιατι δεν εχει αποδεικτικη αξια η γνωμη σου.Δευτερον,απο αυτη την πουτσοκατασταση που λες ισως να ειχαμε ξεφυγει αν δεν ηταν αλλα χιλιαδες καθυστερια σαν και σενα που πιστευουν οτι το να κανεις μια δουλεια οπως αυτη της οικοδομης ειναι ντροπη και συ θα σαι απο πανω αφεντικο να γαμας και να οδηγας πορσε,κοψε το νιτρο και το μαξιμ.Εξαλλου κανεις δεν γαμησε εξ'αρχης,δεν πηγε 25 χρονων κι εκανε περιουσια ως διασημος αρχιτεκτονας η ο,τι αλλο θες να γινεις.Κι ασε τις παπαρες που ειπες αργοτερα πως "καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη".Δεν το σωνεις.Η συμπεριφορα σου δειχνει τι σκατο ορθιο εισαι.Τεσπα,εγω θα κλεισω λεγοντας πως η χρονια της 3ης λυκειου ειναι πολυ σημαντικη για σενα και θα χρειαστει θυσιες και γερη υπομονη.Ετσι στο τελος σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να αποτυχεις,γιατι μου τη δινει οταν σκατοζωα σαν και σενα παιρνουν πτυχεια.
Αυτα απο εναν τυπο που δεν σε ηξερε καν,αλλα η μαλακια που κουβαλας στον εγκεφαλο του τραβηξε την προσοχη.